Ce fel de plante medicinale conţine pachetul?

Gândiţi-vă: produsele noastre conţin doar plante medicinale de înaltă calitate. Cu scopul micşorării cheltuielilor am putea folosi şi plante medicinale mai ieftine, dar noi nu facem acest lucru. Noi ne-am întâlnit personal cu producătorii materiilor prime, ca să ne convingem că:

  • Produsul lor este curat, producţia acestora se realizează conform reglementărilor avizate de GMP*, care nu poluează substanţele active ale produsului.
  • Sunt experţi ale plantelor medicinale cultivate de câtre ei. De exemplu în cazul colectării frunzelor de mentă acestea pot fi uşor confundate cu alte plante medicinale asemănătoare, de câtre transportatorii nepricepuţi, de câtre cei fără experienţă, sau chiar sunt adunate necorespunzător.
  • Calitatea inferioară nu este acceptabilă pentru noi. Noi nu facem compromisuri, noi folosim doar cea mai eficientă materie, chiar dacă aceasta este mai scumpă.

„Practici bune de fabricaţie” – metode şi sisteme de producţie aşteptate de la producţia de medicamente, controlul-calităţii, sistemul de asigurare a calităţii aplicate în producţia şi controlul medicamentelor, incluzând substanţele active, metode diagnostice, alimente, producţia de medicamente şi ustensile de tehnică medicală* Wikipedia

Fiber AidChimionul dulceSeminţe de inRoiniţa