Sunteţi curat pe dinăuntru?

Dezintoxicare cu ajutorul lui ToxiClean!

În procesul dezvoltării curei de detoxifiere ToxiClean cu spectru larg, cercetătorilor noştri constituia un aspect important, ca această cură administrată împreună cu programul Clean Inside, să fie capabilă să atingă un nivel de dezintoxicare totală, respectiv de inhibarea formării noilor depuneri. Pe lângă toate acestea are efect nutritiv asupra întregului nostru organism. Cura de detoxifiere ToxiClean, deci poate să constituie programul complementar al curei Clean Inside. Administrarea concomitentă ale celor două cure, reprezintă cura cu cel mai mare efect de detoxifiere asupra organsimului dezvoltat vreodată, având efect de detoxifiere asupra întregului organism.

Cele trei produse, componente ale curei de detoxifiere ToxiClean, împreună stabilesc ca scop principal, remedierea sănătăţii Dumneavoastră, deci atingerea unei dezintoxicări totale:

ToxiClean În procesul de dezintoxicare, ToxiClean® răspunde de curăţenia ficatului. Organsimul nostru, pe parcursul curei de detoxifiere ToxiClean® va scăpa şi de acumulările de metale grele (plumb, mercur respectiv alte acumulări). În procesul dezintoxicării, se va curăţa ficatul, sângele, rinichii şi alte organe.
DetoxVital Detox Vital®-ul este componentul indispensabil al dezintoxicării de zi cu zi. Aceasta va întroduce în organism substanţe minerale, aminoacizi, nutrimente de origine vegetală şi diferite enzime, ca component al curei de detoxifiere. Cu toate acestea ajută organismul în procesul de dezintoxicare naturală, respectiv completează carenţele unor substanţe vitale care sunt indispensabile fortificării funcţiilor sistemului imunitar.
Swiss Probiotix Cel de al treilea produs al curei de detoxifiere este Swiss Probiotix®, care a fost dezvoltat pentru a ajuta la formarea unei flore intestinale sănătoase. Are rol în protecţia florei intestinale: alimentează organismul cu germeni cu efect benefic, cu aşa numitele probiotice. Secretul longevităţii, al sănătăţii şi al unui sistem imunitar întărit constă în echilibrul florei intestinale.

Aruncaţi o privire la miile de opinii ale clienţilor, atât de mulţi de oameni sigur nu greşesc!

Programul ToxiClean
Programul ToxiClean®
EU flag Licență OHVBPKV/7764/Kr

239 Ron / buc.

3 bucăţi: Ron

30 % reducere la pachetul al 3-lea

Ofertă

259 Ron / buc.

2 bucăţi: Ron

20 % reducere la pachetul al 2-lea

299 RON / buc.

1 buc.: 299 RON

Ingrediente naturale Nu conţine GMO calitate elveţiană Rezultate medicale
Descriere detaliată

Clean Inside cura de curăţarea colonului şi ToxiClean cură de detoxifiere -
de ce este important să folosim aceste produse împreună în procesul de dezintoxicare?

Pentru a realiza cu adevărat o dezintoxicare completă pe parcursul curei de detoxifiere trebuie să parcurgem patru paşi:

1. Programul Clean Inside – dezintoxicare la nivelul intestinelor

Dacă nu vom scăpa de substanţele toxice şi paraziţii care s-au depus pe pereţii colonului, este zadarnică orice cură de detoxifiere şi degeaba folosim diferite suplimente de alimentaţie – substanţele nutritive nu vor fi capabile de o absorbţie adecvată, datorită depunerilor.

Fiecare cură de detoxifiere ar trebui început cu „tragerea dopului”, care împiedică eliminarea reziduurilor fecale. „Dopul” este prezent în segmentul terminal al tractului intestinal. Dacă înaintea dezintoxicării sângelui, al lichidului limfatic şi al ficatului nu ne ocupăm de colonul astupat, toxinele eliminate se vor reîntoarce în organsim şi vom fi mai bolnavi decât înaintea începerii curei de detoxifiere.

Pentru atingerea dezintoxicării complete a organismului, curăţirea intestinală este indispensabilă. Acest fapt rareori este luat în considerare de câtre celelalte cure de detoxifiere care se pot regăsite în comerţ. Cu toate acestea, faptele sunt fapte: curăţarea colonului este primul pas în realizarea eficientă a unei cure de detoxifiere.

Filozofia NaturalSwiss diferă de alte preparate, deoarece a fost alcătuit de mai multe produse care se află în interacţiune.
Aşa că, consumul la diferite momente să aibă un impact cât mai eficient.

Fectul curei de detoxifiere ToxiClean este mai eficient cu cura de curăţarea intestinului Clean Inside (cine doreşte poate să consume separat). Consumul concomitant (vezi tabelul) sau cura ToxiClean este recomandată imediat după cura Clean Inside, astfel asigurăm condiţiile cele mai optime pentru detoxifierea organismului.

Dacă nu doriţi să urmaţi împreună cele două cure, să aveţi grijă să nu treacă mai mult timp de 2-5 luni între administrarea curelor Clean Inside şi ToxiClean.
Repetarea curăţării intestinului – detoxifierii se recomandă după 6-12 luni.

Cura de detoxifiere cu ToxiClean, este indispensabilă pentru următorii trei paşi al dezintoxicării. Descrierea amănunţită ale componenţilor veţi putea citi în următoarele.

2. Swiss Probiotix – probiotice pentru o floră intestinală sănătoasă

Colonul conţine două tipuri de bacterii, cele care sunt benefice şi acele care au efect dăunător. Germenii dăunători elimină toxine din celulele lor în urma proceselor lor metabolice, astfel acestea sunt consideraţi responsabili pentru apariţia unor îmbolnăviri îndelungate, respectiv pentru diminuarea unor funcţii ale organismului. Pe parcursul procesului de dezintoxicare, încercăm să ne scăpăm de aceste bacterii patogene.

Bacteriile benefice (probiotice cu efect beneficsunt considerate indispensabile pentru o floră intestinală echilibrată: nu permit înmulţirea bacteriilor patogene, facilitează digestia, întăresc sistemul imunitar – mărind astfel rezistenţa organismului în general împotriva infecţiilor. Prin introducerea probioticelor vii în organism, ne vom deveni mai rezistenţi faţă de infecţiile bacteriene cauzatoare de epidemii.

Pentru a realiza un mediu echilibrat al florei intestinale avem nevoie deci de suplimente de alimente cu conţinut de probiotice. Pe lângă acestea este necesară, ca bacteriile benefice să fie rezistente faţă de mediul acid al stomacului şi trecând prin acest segment al tractului digestiv să fie capabile să-şi exercite efectul benefic în procesul de dezintoxicare, mai încolo în tractul intestinal.

Probioticele vii necesită fibre vegetale pentru supravieţuire în mediul intestinal. Pe durata dezintoxicării Clean Inside este capabil să furnizeze organismului o cantitate mare de fibre vegetale (conţine o trăime din doza zilnică recomandată). Swiss Probiotix conţine nutrimentul preferat al vieţiutoarelor probiotice (FOS-ul). Datorită acestuia, bacteriile benefice nu numai că vor supravieţiui dar vor fi capabile şi de înmulţire, pe durata procesului de dezintoxicare

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul Swiss Probiotix

3. Cura de detoxifiere ToxiClean – dezintoxicarea completă, pentru curăţarea ficatului, rinichilor şi ale altor organe interne.

Metalele cele mai periculoase şi totodată cele mai frecvente – mercurul, cadmiul, nichelul, aluminiul, arsenul, plumbul- şi celelalte substanţe toxice acumulate pot fi îndepărtate din organism prin cura de detoxifiere cu ToxiClean.

Totodată, pe parcursul dezintoxicării, sunt ajutate funcţiile organelor cum ar fi ficatul sau alte organe. Procesul de dezintoxicare are nevoie de unele aminoaicizi ca de exemplu: L-metionina, L-glutationul şi L-cisteina. Pe durata unei cure de detoxifiere glutationul este principala substanţă care luptă împotriva a mai multor toxine, cum ar fi fumul de ţigară, radiaţiile, gazele automobilelor, chimicale, droguri şi alte substanţe cancerigene. L-cisteina ne ajută în diminuarea proceselor oxidative şi ne ajută la fixarea metalelor grele, în mod deosebit mercurul (în acest proces are rol şi vitamina C şi selenul).

În procesul dezintoxicării una dintre cele mai puternice substanţe cu efect antioxidant acidul-gras-alfa, ajută la normalizarea nivelului vitaminelor C şi E consumate în procesul de oxidaţie, respectiv facilitează funcţiile hepatice. Acidul gras este un antioxidant atât de eficient încât, împreună cu hepatoprotectorii cum sunt silimarina sau seleniul, în unele cazuri a salvat unii pacienţi de transplantul hepatic, indicat datorită complicaţiilor apărute pe baza hepatitei.

Silimarina extrasă din seminţele de armurariu, în procesul de dezintoxicare ne protejează de substanţele toxice sintetizate de ficat, dar participă activ şi în procesele de curăţare ale sângelui, rinichilor şi al tegumentului în general. Extrasul din seminţe de armurariu, protejează lobulii hepatici, prin inactivarea toxinelor, fixează aceste toxine şi îl transportă în tractul intestinal ca să fie eliminate din organism. Componentul indispensabil al procesului de dezintoxicare complexă este vitamina C, iar dintre substanţele minerale zincul, selenul şi magneziul. Zincul şi selenul ne ajută şi în eliminarea metalelor grele (mercurul) ca şi vitamina B1.

K-Humifulvate de potasiu este un acid humic benefic, care produce un strat de gel subţire pe mucoasa intestinală, care protejează împotriva infecţiilor şi efectelor toxice. În cazul infecţiilor, inflamaţiilor sau leziunilor pe epidermă facilitează vindecarea rapidă. Datorită stratului de gel se reduce impactul impulsurilor anormale asupra nervilor periferici din intestine, astfel se atenuează durerea şi se restabileşte mişcarea intestinală normală.

În realizarea amestecului curei de detoxifiere cu ToxiClean, specialiştii au ţinut cont de faptul că metalele grele periculoase, cuprul sau cadmiul nu sunt filtrate şi reţinute în totalitate de câtre filtrul din ţigări şi ajunşi în organism îşi exercită efectul lor negativ.

Atenţie! Abstinenţa de la fumat nici pe departe nu înseamnă că am scăpat de necaz – programul de dezintoxicare cu ToxiClean constituie o soluţie optimă pentru îndepărtarea toxinelor din organsim- respectiv pentru curăţarea ficatului.

În dezvoltarea curei de detoxifiere cu ToxiClean specialiştii au ţinut cont şi de interacţiunea acestuia cu Detox Vital.

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul ToxiClean

4. Detox Vital – realimentează organismul cu antioxidanţi şi substanţe nutritive vitale, în procesul de dezintoxicare

Toxinele consumă substanţele minerale şi vitaminele indispensabile organismului nostru, astfel ne vom deveni mai vulnerabili faţă de o boală sau o infecţie. Multe cure de detoxifiere nu ţin cont de acest fapt. Toxinele şi metalele grele generează apariţia radicalilor liberi, care au efect diminuator asupra sistemului imunitar. Radicalii liberi sunt molecule aflate în organism care deteriorează structura membranelor celulare şi structura ţesuturilor. Chimicalele, substanţele de poluare, toxinele, stresul, tutunul şi alimentele fast-food cresc semnificativ numărul radicalilor liberi, de care putem să ne scăpăm doar prin dezintoxicări sistematice. Neutralizarea acestora este rezolvată de câtre antioxidanţi – substanţe ale căror cantităţi trebuie completate zilnic în cadrul unei cure de detoxifiere.

Detox Vital-ul, cu scopul atingerii unei dezintoxicări cât se poate de eficiente, conţine toate substanţele minerale vitale şi vitamine necesare organismului în proporţii adecvate (cu excepţia fierului) şi în afară de acestea mai conţine enzime, aminoacizi şi nutrimente vegetale verzi.

Cu ajutorul Detox Vital, în cadrul procesului de dezintoxicare, organismul nostru va fi realimentat cu substanţe nutritive importante, iar sistemul imunitar se va întări.

Acest supliment de antioxidanţi, cu spectru larg, inventat de câtre specialişti cu scopul de a sprijini procesul de dezintoxicare constituie baza sănătăţii durabile şi al vitalităţii de înaltă calitate. Prin administrarea Detox Vital, devine sigură eficienţa vitaminelor, enzimelor, substanţelor minerale, aminoacizilor şi ale altor substanţe nutritive indispensabile organismului, înainte, pe parcursul şi după dezintoxicare.

Detox Vital-ul este un produs de calitate: printre componenţii acestuia se regăsesc nutrimentele verzi (extract de ceai verde, orz, spirulina) ca dezintoxicarea să fie de cea mai bună calitate. Produsul nu conţine fier deoarece, intrarea în organism a unei mari cantităţi de fier –mai ales în cazul bărbaţilor- poate deveni nocivă.

Detox Vital-ul poate fi folosit şi singur sau ca, cură complementară în tratamentul cu ToxiClean, sau în cazul tratamentelor cu oricare dintre produsele NaturalSwiss, cu scopul dezintoxicării organismului. Se recomandă folosirea zilnică, astfel şi efectul dezintoxicării va deveni durabil.

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul Detox Vital

Ingrediente

ToxiClean®

Detox Vital®

Swiss Probiotix®

ToxiClean®

Detox Vital®

Swiss Probiotix®

ToxiClean®

Humifulvat de potasiu
Humifulvat de potasiu
Himifulvatul de potasiu este o substanţă activă naturală universală, care facilitează folosirea microelementelor, micşorează efectele întoxicărilor cu metale grele provenite din mediul înconjurător sau din mediul profesional şi inhibă absorbţia metalelor grele.
Curcuma
Curcuma
(Curcuma longa) Această plantă are o istorie de mii de ani în medicina tradiţională indiană.
Este folosită ca un digestiv, pentru diverse boli cu febră, infecţii, artrită reumatoidă şi împotriva bolilor de ficat. În medicina chinezească, de asemenea, a fost cunoscută. Chinezii au folosit pentru a îmbunătăţii circulaţia sanguina, deoarece inhibă formarea cheagurilor de sânge, astfel reduce riscul de tromboză. De asemenea, a fost utilizată pentru a atenua sângerarea şi durerile menstruale.
Silimarina
Silimarina
Silimarina accelerează şi întăreşte funcţiile hepatice prin inhibarea eliminării substanţei denumită glutation sintetizată de câtre ficat, aceasta fiind o substanţă indispensabilă în procesele de detoxifiere ale organismului.
Extract de chimion dulce
Extract de chimion dulce
Chimionul dulce (Foeniculum vulgare) este un condiment şi totodată o plantă medicinală. În medicină este administrată pentru efectul ei împotriva tusei, colitei, împotriva balonării şi pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare. Poate să fie de folos în tratamentul unor probleme ginecologice.
Extract de mentă
Extract de mentă
(Mentha piperita) frunzele mentei conţin uleiuri volatile (mentol, menton, mentofuran), tanină şi flavonoizi. De mult este cunoscut efectul benefic asupra digestiei şi apetitului în general. A fost utilizată şi pentru afecţiuni gastrice, biliare şi intestinale. Diminuează greaţa, în mod dovedit ajută eliminarea gazelor intestinale, este anticolic, calmant, are efect de diminuare a cefaleii, sterilizant şi cu efect de curăţare a sângelui şi pe lângă toate acestea are efect benefic în tratamentul afecţiunilor sistemului respirator. Se utilizează în tratamentul tulburărilor menstruale.
Extract de anghinarea
Extract de anghinarea
Anghinarea (Cynara cardunculus) conţine ca substanţă activă cinarină, lactoni, alcaloizi, flavonoizi şi substanţe amare. Aceste substanţe active ajută la regenerarea ţesutului hepatic, au efect de eliminare asupra bilei, respectiv scad nivelul colesterolului şi au efect benefic asupra digestiei. Consumul de anghinare contribuie la scăderea riscului dezvoltării hipertensiunii şi al aterosclerozei, de asemenea are efect pozitiv în cazul diabetului zaharat, în cazul problemelor rinichilor şi al vezicii urinare. Rădăcina de anghinarea conţine substanţe antibiotice.
Acidul L-ascorbic (Vitamina C)
Acidul L-ascorbic (Vitamina C)
(acidum ascorbicum) Acidul ascorbic este o substanţă indispensabilă în procesul de sintetizarea al colagenului pielii. Accelerează , de asemenea, funcţiile sistemului imunitar, respectiv datorită efectului antioxidant, are rol de apărare a organismului împotriva efectelor dăunătoare ale substanţelor cancerigene.
Celuloză microcristalină
Celuloză microcristalină
Acest liant de origine vegetală permite ca ingredientele medicinale să le ambalăm în capsule la producţie.

Detox Vital®

Vitamin-premix
Vitamin-premix
Acidul L-ascorbic (Vitamina C)
Acidul L-ascorbic (Vitamina C)
(acidum ascorbicum) Acidul ascorbic este o substanţă indispensabilă în procesul de sintetizarea al colagenului pielii. Accelerează, de asemenea, funcţiile sistemului imunitar, respectiv datorită efectului antioxidant, are rol de apărare a organismului împotriva efectelor dăunătoare ale substanţelor cancerigene.
Vitamina K1
Vitamina K1
(phillokinon) Vitamina K constituie una dintre importanţii factori ai coagulării sângelui, de asemenea, ca efect benefic ajută funcţiile de detoxifiere ale ficatului, conform unelor cercetări este necesară şi în sintetizarea oaselor.
Vitamina D3
Vitamina D3
(Colecalciferol)Vitamina D3 îmbunătăţeşte folosirea eficientă a calciului şi favorizează structura osoasă. Are un efect direct asupra proceselor de funcţionare celulelor responsabile de construire şi de demolare a sistemului osos, de asemenea are un efect benefic asupra sistemului imunitar.
Beta caroten
Beta caroten
Carotenoizii au efect antioxidant, pot micşora riscul apariţiei malignităţilor de la nivelul plămânilor, pielii, stomacului şi al colonului. Beta carotenul este precursorul vitaminei A. Organismul este capabil de a transforma beta-carotenul în vitamina A după nevoile lui. Vitamina A este important în privinţa calităţilor vizuale bune, primul semn al carenţei de vitamină A fiind hemeralopia (vedere de lup).
Carbonat de calciu
Carbonat de calciu
Carbonatul de calciu (calcarul, CaCO3) este o substanţă minerală din familia carbonaţilor. În medicină este folosită ca fixator ai acizilor, respectiv ca substanţă de introducere ale ionilor de calciu. Calciul este substanţa minerală având cea mai mare cantitate din organism. Are o pondere de 1,5-2% din întreaga greutate corporală. 99% din această cantitate se află fixată în sistemul osos. Calciul asigură structura rezistentă ale oaselor şi ale articulaţiilor iar împreună cu mişcările regulate are un rol important în prevenirea osteoporozei. Întroducerea calciului în organism, într-o cantitate adecvată poate să scadă hipertensiunea arterială.
Magneziu
Magneziu
Magneziul este un mineral indispensabil organismului, deoarece îndeplineşte un rol important în metabolism, respectiv este necesar pentru funcţionarea unor enzime. De asemenea, magneziul este o substanţă care pe lângă calciu este un component care participă în structura oaselor şi ale dinţilor. Sub efectul lui creşte elasticitatea vaselor sanguine şi îmbunătăţeşte eficienţa muncii muşchiului cardiac.
Extract de alge brune (Conţinut de iod 0,1%)
Extract de alge brune (Conţinut de iod 0,1%)
(Fucus vesiculosus) Algele brune sunt bogate în iod, substanţe minerale (magneziu, potasiu, fier şi zinc), în vitamine respectiv în substanţe cu efect antioxidant. Prin conţinutul de iod îmbunătăţeşte funcţiile glandei tiroide. Conţinutul de antioxidanţi are efect protector supra vaselor sanguine, întăreşte funcţiile sistemului nervos şi încetineşte procesele legate de îmbătrânire. Algele brune, de asemenea, întăresc sistemul imunitar, accelerează şi regenerează metabolismul celular, respectiv împiedică depunerea grăsimilor. Algele brune ajută la eliminarea metalelor grele toxice care s-au depus în organism.
Selenit de sodiu
Selenit de sodiu
Rolul fiziologic al seleniului porneşte din caracterul său antioxidant, prin care diminuează gradul stresului oxidativ şi prin aceasta micşorează riscul apariţiei bolilor de cancer. Este caractersitică, de asemenea, trăsătura lui de a fortifia sistemul imunitar, în prezenţa seleniului multe procese de apărare împotriva unor agenţi patogeni decurg mai eficient. Contribuie, de asemenea, la menţinerea sănătăţii unghiilor şi al părului.
Oxid de zinc
Oxid de zinc
Zincul constituie un component ale mai multor tipuri de enzime în organism. Are rol metabolic, în reglajul glicemiei, în procesul de sinteză a proteinelor, în funcţiile sistemului endocrin şi în osteogeneză. Folosirea efecientă de câtre organism al vitaminei A are nevoie de zinc şi contribuie la menţinerea sănătăţii vederii, a pielii, a unghiilor şi a părului. Este indispensabilă pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar, ne protejează de efectele patologice ale stresului oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer. Zincul, de asemenea, are rol în procesul de diviziune celulară şi sinteza de ADN.
Sulfat de cupru
Sulfat de cupru
Cuprul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul energetic al organismului, în procesele de transport al fierului şi în funcţionarea sistemului nervos şi al sistemului imunitar. Cuprul ne apără de stresul oxidativ astfel micşorând riscul apariţiei bolilor de cancer.
Molibdat de sodiu
Molibdat de sodiu
Molibdenul este o substanţă, care întră în structura enzimelor care participă în metabolismul purinic al organismului.
Hidrosulfat de crom de clorură
Hidrosulfat de crom de clorură
Cromul are rol important în metabolismul glucidic, în procesul de reglare al glicemiei. Stabilizează echilibrul metabolismului energetic şi creşte capacitatea de efort a organismului.
Clorid de mangan
Clorid de mangan
Manganul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul metabolismului energetic, în osteogeneză, apără de stersul oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer.
Făină din frunză de grâu
Făină din frunză de grâu
(Triticum) Frunza grâului conţine toate substanţele minerale şi substanţele elemente vitale şi dincolo de acestea se caracterizează printr-o cantitate mare de antioxidanţi şi enzime active. Datorită acestora este un antiinflamator cu spectru larg, are efect de detoxifiere şi de eliminare a substanţelor reziduale. Facilitează procesul de digestie şi creşte apetitul. Contribuie la funcţia normală a sistemului imunitar. Conţinutul de clorofil al frunzelor de grâu este ridicat, astfel prin creşterea cantităţii de oxigen în sânge este capabilă de formarea unei protecţii naturale împotriva celulelor tumorale.
Praf de alge Spirulina
Praf de alge Spirulina
Algele Spirulina conţine în cantităţi mari substanţe nutritive necesare organismului uman. Conţine o cantitate semnificativă de beta-caroten, vitamină B, vitamină E şi acid folic. Conţine în cantităţi mari potasiu, calciu, magneziu, seleniu, zinc şi fier. Pe lângă toate acestea conţine acizi graşi omega3, astfel administrarea sa ajută în prevenirea aterosclerozei şi a altor înbolnăviri cardio-vasculare. Algele Spirulina au efect pozitiv asupra funcţiilor hepatice, influenţează pozitiv oxigenizarea celulelor, are efect antioxidant şi de fortifiere al sistemului imunitar.
Extract de Ginseng
Extract de Ginseng
(Panax ginseng) Ginseng-ul este o plantă medicinală larg aplicată, care datorită conţinutului de ginsenoid elimină simptomele cauzate de stresul, de asemenea, creşte capacităţiile pentru efort fizic şi psihic. Ginsengul este administrat cu succes pentru mărirea capacitaţii de efort, pentru cerşterea capacităţii de concentrare, în perioada de vindecare după îmbolnăviri respectiv în cazul epuizării. Alte constituente cu efect benefic sunt panaxonii, care scad glicemia, respectiv polizaharidele care au efect de întărire a sistemului imunitar. Conform unelor studii, ginsengul are şi efect antioxidant având rol în prevenirea aterosclerozei şi în prevenirea îmbolnăvirilor ficatului şi a ochilor.
Extract de ceai verde
Extract de ceai verde
(Camellia sinensis) Ceaiul verde, conţine diferite antioxidanţi cu efect general de protecţie a sănătăţii. Aceştia sunt nişte polifenoli şi flavonoizi care inhibă activitatea liberă ale radicalilor liberi. Consumul ceaiului verde scade riscul apariţiei bolilor cardio-vasculare, ale artritelor şi al bolii Alzheimer. Pe lângă acestea ceaiul verde conţine în cantităţi mari de potasiu, calciu şi fluor astfel consumul de ceai verde poate să scadă nivelul osteoporozei. Datorită catechinelor conţinute ceaiul verde are efect antiseptic şi antibacterial.
Praf din suc de ananas
Praf din suc de ananas
(Ananas) Conţinutul de vitamine A, B şi C, şi de acid folic al Ananasului este semnificativ. De asemenea, ca un caracteristic valoros amintim conţinutul de enzimă de bromelină, care are rol în digestia proteinelor şi ajută în metabolismul lipidelor.
Enzimă de papaină
Enzimă de papaină
Enzima de papaină, este o enzimă cu rol în digestia proteinelor care poate fi regăsită în papaya, ajutând digestia mâncărurilor de carne şi ale altor alimente cu conţinut de proteină. Poate fi administrată ca tratament complementar în cazul tratamentelor împotriva paraziţilor intestinali.
Coajă de capsulă (VCAPS)
Coajă de capsulă

Swiss Probiotix®

Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium lactis
Este un bacteriu benefic larg răspândit în flora intestinală umană. Este utilizat frecvent în produse de lactate cu probiotice. Are efect benefic în tratamentul diareei, în prevenirea constipaţiei, constituie ajutor eficient în tratamentul unor patologii inflamatorice ale intestinelor, contribuie la funcţionarea eficientă a sistemului imunitar şi scade riscul unor îmbolnăviri ale căilor respiratorii.
Enterococcus faecium
Enterococcus faecium
Este un bacteriu cu efect benefic care se poate găsi în flora intestinală umană. Ne ajută la eliminarea diareei prin efectul său probiotic.
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus acidophilus
Bacteriu acidofil lactic cu efect benefic, ajutând digestia, împiedicând înmulţirea a diferitelor bacterii şi fungi în tractul intestinal, contribuie la prevenirea constipaţiei, este un ajutor eficient în tratamentul unor îmbolnăviri inflamatorice ale intestinelor, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar şi scade riscul unor îmbolnăviri ale sistemului respirator.
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus paracasei
Este un bacteriu benefic răspândit în flora intestinală umană. Constituie un ajutor eficient în eliminarea diareei, în unele cazuri micşorează simptomele alergiei, ajută procesele de reglare ale tensiunii arteriale şi de scădere a nivelului de colesterol, de asemenea, contribuie la menţinerea sănătăţii mucoasei intestinale.
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus plantarum
Este un bacteriu cu efect benefic, care reprezintă un ajutor în tratamentul unor îmbolnăviri inflamatorice ale intestinelor, contribuie la eficienţa funcţiilor sistemului imunitar şi inhibă apariţia şi răspândirea unor bacterii dăunătoare în tractul intestinal.
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus salivarius
Bacteriu cu efect benefic care facilitează digestia proteinelor, împiedică înmulţirea a diferitelor paraziţi şi fungi în tractul intestinal, de asemenea, este eficient în taratmentul diferitelor îmbolnăviri inflamatorice.
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium infantis este o bacterie benefică care se regăsește în fiecare corp uman. Rolul ei este, în primul rând, să ajută digestia, are efect anti-inflamator şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a sistemului digestiv. Eficient ameliorează simptomele ale sindromului de colon iritabil.
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium longum este o bacterie benefică care face parte din flora intestinală naturală umană. Contribuie la menținerea stării de sănătate a colonului, la inhibarea bacteriilor patogene, precum și are un impact pozitiv asupra funcționării sistemului imunitar.
Streptococcus thermophilus
Streptococcus thermophilus
Streptococcus thermophilus este o specie de bacterie de acid lactic şi este prezentă în produsele lactate fermentate. De obicei este folosit la producerea iaurturilor. Este o bacterie benefică care contribuie la menţinerea echilibrului florei intestinale şi astfel menţine starea de sănătate a sistemului digestiv.
Lactobacillus lactis
Lactobacillus lactis
Lactobacillus lactis este o bacterie benefică, o parte se regăseşte în flora intestinală naturală umană, dar este prezentă şi în diverse alimente fermentate. Lactobacillus lactis ajută digestia și previne dezvoltarea excesiva a bacteriilor patogene în tractul digestiv. Are efecte benefice, de asemenea, în cazul bolilor diareice, în prevenirea diverselor boli intestinale şi de piele, precum şi în tratarea acestora.
Administrare
Detoxifiere pasul 1.Detoxifiere pasul 1. Detoxifiere pasul 2.Detoxifiere pasul 2. Detoxifiere pasul 3.Detoxifiere pasul 3. Detoxifiere pasul 4.Detoxifiere pasul 4.

1 capsulă de ToxiClean (2 capsule începând cu al 6-lea zi) înainte de prânz sau de cină.

3 capsule de Detox Vital în timpul prânzului sau al cinei.

2 capsule de Swiss Probiotix cu 1 oră după cină sau înainte de culcare.

Zilnic să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă, încercaţi să împărţiţi pe durata întregei zile.

Programul de detoxifiere ToxiClean Instrucţiuni

  Primele 5 zile Zilele 6 - 30 Zilele 31 - 60 Zilele 61 - 90
Pe parcursul zilei: 1 ToxiCleancapsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiCleancapsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiCleancapsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiCleancapsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

Seara: 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare

Programul de Detoxifiere NaturalSwiss este compus din următoarele trei produse care ajută în detoxifiere şi sănătatea optimă în mai multe moduri diferite:

1) ToxiClean® Eliminarea metalelor grele şi a toxinelor, de asemenea oferă suport la detoxifierea ficatului. Ajută organismul în eliminarea metalelor grele,( inclusiv plumb şi mercur, şi a altor toxine) în timp ce detoxifică sângele, ficatul, rinichii şi alte organe.

2) Detox Vital® Detoxifiere zilnică şi suport antioxidant cu vitamine, minerale, enzime, amino-acizi şi fitohrană verde. Sprijină procesul natural de detoxifiere a organismului şi în acelaşi timp reaprovizionează nutrienţii folosiţi şi ântăreşte sistemul imunitar prin puternicul suport antioxidant.

3) Swiss Probiotix® Supliment zilnic probiotic protejează flora intestinală prin aprovizionarea cu cele mai importante specii a bacteriei intestinale. O floră sănătoasă în colon este baza unui sistem imunitar puternic, sănătate şi longevitate. Probioticele înseamnă bacteria benefică care protejează tractul gastrointestinal.

Cum se foloseşte Programul de Detoxifiere ToxiClean

Primele 5 zile:
Pe parcursul zilei:
Pasul 1: 1 capsulă ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Luaţi 1 capsulă ToxiClean înainte de prânz sau cină şi 3 capsule Detox Vital în timpul prânzului sau a cinei. (Nu contează dacă luaţi aceste capsule în timpul prânzului sau a cinei atâta timp cât nu le luaţi împreună cu Clean Inside fibra, dacă folosiţi şi acest produs. Detox Vital este cel mai bine absorbit în timpul meselor.)

Pasul 2: Apă plată

Daca luati Programul de Curăţarea Colonului NaturalSwiss în acelaşi timp cu ToxiClean, deja beţi suficientă apă. Oricum, trebuie să vă asiguraţi că beţi 8 pahare de apă pură (filtrată sau de izvor) pe zi cât timp urmaţi cura. Asta înseamnă cam 2 litri de apă zilnic. Detoxifierea nu se va produce fără cantitatea adecvată de apă.

Seara:
Pasul 3: 2 capsule Swiss Probiotix

Luaţi 2 capsule probiotice de Swiss Probiotix cu cel puţin 1 oră după ultima masă sau chiar înainte de culcare. (Se poate lua în acelaşi timp cu Slim Tea dacă folosiţi şi acest produs). Capsulele Swiss Probiotix au inveliş enteric (un strat special protector) pentru a asigura supravieţuirea bacteriei probiotice (bacterii benefice) din stomac şi până când ajunge în colon. Pentru a ajuta acest proces este cel mai bine să luaţi capsulele cu 1-2 ore după ultima masă a zilei - când stomacul nu mai digeră - sau chiar înainte de culcare.

Zilele 6 - 30:
(Sau până când detoxifierea este completă ceea ce în mod normal durează 90 de zile sau mai mult.)

Pe parcursul zilei:
Pasul 1: 2 capsule ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Luaţi 2 capsule de ToxiClean imediat după masa de prânz sau cină şi câte 3 capsule de Detox Vital în timpul mesei de prânz sau cină.

Pasul 2: Apă plată

Asiguraţi-vă ca beţi 8 pahare de apă pură (aprox. 2 l) de-a lungul zilei în timpul folosirii programului. Detoxifierea nu va avea loc fără cantitatea necesară de apă.

Seara:
Pasul 3: Swiss Probiotix

Continuaţi să luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix cu cel puţin o oră după ultima masă sau chiar înainte de a merge la culcare.

Zilele 31 - 60 sau 90:

Continuaţi să luaţi 2 capsule de ToxiClean, 3 capsule de Detox Vital şi 2 capsule de Swiss Probiotix până la terminare lor (60 sau 90 de zile). ToxiClean se va termina cu câteva zile mai devreme decât celelalte două produse însă nu trebuie să vă îngrijoraţi. Detox Vital şi Swiss Probiotix sunt recomandate pentru folosire zilnică pe o perioadă mai lungă.

Pentru mai multe informaţii mergeţi la Întrebari Frecvente

Rezultate medicale

În literatură de specialitate sunt descrise următoarele efecte fiziologice majore ale acidului humic, o componentă importantă a curei de detoxifiereToxiClean:

Aceste efecte fiziologice sunt confirmate de testele clinice. Daţi clic aici pentru a vizualiza!

 • Efect antioxidant: Având în vedere caracteristicile specifice este capabil să menţină echilibrul chimic al organismului. Cu o eficienţă excepţională leagă radicalii liberi ce se produc în organism, care provoacă multe boli. Radicalii liberi sunt capabili să deterioreze structura proteinelor şi a moleculelor de ADN, care la rândul lor deteriorează codul genetic al celulelor, iar acesta prezintă un risc particular de dezvoltarea cancerului. Acest lucru este deosebit de important, deorece unele studii epidemiologice sugerează o deficienţă semnificativă de antioxidanţi în rândul populaţiei, în întreaga lume;
 • Catalizator pentru enzime: Enzimele şi vitaminele joacă un rol esenţial în buna funcţionare a organismului uman. Ele sunt implicate în producţia de energie, în diferite procese metabolice şi în sinteza celulelor. Acizii humici contribuie la procesul de activitate enzimatică.
 • Efect anti-stres: Acidul humic influenţează efectul hormonilor de stres – adrenalina şi noradrenalina – produse de glandele suprarenale. Nivelurile ridicate ale acestor hormoni indică stres intens. Hormonii produşi în exces sunt legaţi de acidul humic, astfel încât acestea nu sunt în măsură să ajungă la celule şi să faciliteze funcţionarea lor.
 • Efect anti-viral: Efectul anti-viral al acizilor humici este cunoscut de mult timp în medicina umană. Acidul humic este probabil una dintre cele mai puternice substanţe active anti-virale ale naturii.
 • Efect celular: Creşte permeabilitatea peretelui celular, astfel ajută mineralele anorganice să treacă prin membrana celulelor.
 • Efect chelare: Acizii humici fixează mineralele foarte importante – din punct de vedere fiziologic – printr-o metodă unică în natură, sunt legate într-o formă ce se poate converti foarte uşor (chelare), în timp ce ele se transformă în compuşi organici, astfel ajung în celule.
 • Exploatarea substanţelor minerale: Asigură cantitatea optimă de minerale pentru organism, dar se fereşte de la introducerea în corp a substanţelor ce se află în exces, în acelaşi timp facilitează suplimentarea acelor care lipsesc şi pot duce la carenţă.
 • Efect detoxifiant: Datorită structurii chimice, acizii humici sunt capabili de a interacţiona cu aproape toţi compuşii chimici. De exemplu, prin radioterapie, chemoterapie se introduc şi se acumulează substanţe toxice, metale grele nocive şi substanţe radioactive, cu care realizează legături insolubile şi le elimină din corp.
 • Efect imunostimulator: Facilitează funcţionarea sistemului imunitar, stimulează producerea de anticorpi şi îmbunătăţeşte activitatea celulelor albe.
 • Efect de regenerarea ficatului: Promovează regenerarea celulelor hepatice. Îmbunătăţeşte funcţia ficatului şi ajută la prevenirea anumitor boli hepatice.
 • Efect anti-bacterian: Stimulează funcţionarea bacteriilor benefice, astfel inhibă proliferarea bacteriilor dăunătoare.
 • Efect anti-inflamator: (de exemplu, artrită)
 • Efect asupra formării celulelor roşii din sânge: Potrivit unor cercetări, creşte capacitatea de transport de oxigen a celulelor roşii din sânge, astfel îmbunătăţeşte bunăstarea generală şi creşte vitalitatea.

Soluţia pentru a menţine sănătatea a fost concepută, ca întotdeauna, de natură prin acizii humici, care sunt disponibili şi pentru noi cu ajutorul biotehnologiei avansate.

 

Doctorul răspunde
Ingrediente naturale
Livrare