Despre noi

Vă salutăm!

În anul 2006 am introdus întreaga gama de produse care serveşte pentru curăţarea cu plante medicinale, respectiv pentru păstrarea sănătăţii. Actualmente peste tot în lume mai mulţi experţi din domeniul sănătăţii şi sute de mii de persoane folosesc în mod sistematic mărcile ToxiClean şi Clean Inside.

Succesul NaturalSwiss se datorează faptului că se concentrează în exclusivitate numai pe detoxifierea şi curăţarea organismului, în comparaţie cu alte firme care comercializează diferite suplimente alimentare şi vitamine.

  • Firma NaturalSwiss are cea mai vastă experienţă în detoxifierea şi curăţarea organismului, astfel a devenit o marcă recunoscută pe întreaga piaţă.
  • Publicăm articole de specialitate, care au parte de recunoaştere.
  • NaturalSwiss este o marcă recunoscută pe plan internaţional, fiind prezentă în 11 state.
  • Prin produsele noastre am câştigat premii internaţionale.
  • Colaborează cu noi personalităţi recunoscute, medici specilişti şi experţi ale unor specializări.
  • Produsele noastre, care sunt preparate 100% din materii prime naturale, sunt recunoscute şi de câtre biroul general de sănătate GMP.
  • Serviciul nostru pentru clienţi este profesional şi calificat – vă puteţi baza pe noi.
  • Prin produsele noastre de mare eficienţă vă ajutăm pe Dumneavoastră în menţinerea sănătăţii. Dovezile principale ale acestuia sunt părerile cumpărătorilor noştrii, validate de câtre notar.
  • Satisfacţia cumpărătorilor noştrii este garantată 100%
  • Programele noastre premiate Clean Inside şi ToxiClean, au fost folosite de mai mult de 1 milion de oameni de pe glob.

NaturalSwiss – Suntem aici pentru Dumneavoastră!

Curăţare cu plante medicinale: Colaborare cu natura

În societatea noastră modernă uităm uşor, că de fapt formăm un tot unitar cu natura şi că trupul nostru face parte dintr-un organism viu holistic, care este capabil să ne sprijine şi să ne hrănească. Dacă suntem sănătoşi, înseamnă că trupul nostru s-a acomodat cu succes stilului nostru de viaţă şi mediului nostru. În această stare suntem în armonie cu ritmul naturii şi în echilibru cu noi înşine.
Când însă suntem bolnavi – ne simţim rău. Mesajul trupului nostru este că am pierdut acel echilibru fără care nu putem ţine ritmul cu ciclurile naturii nici în interior, nici în exterior.
Curăţarea cu plantele medicinale ne ajută în restabilirea organismului şi face posibilă recăpătarea echilibrului trupului nostru.
Prin folosirea formularelor de plante medicinale şi prin schimbarea obiceiurilor de alimentaţie, putem începe eliminarea rezidurilor şi toxinelor depuse în corpul nostru. Curăţarea cu ajutorul plantelor medicinale totodată susţine şi stimulează mecanismele de autocurăţare ale organismului nostru – are efect pozitiv însăşi asupra căilor de eliminare şi de detoxifiere. Cea mai mare valoare deci ale plantelor medicinale constă în faptul că îmbunătăţesc funcţionarea organismului nostru. Fiecare om are şase canale de eliminare iar când toate aceste canale funcţionează perfect, ne simţim sănătoşi.

Faceţi cunoştinţă cu herbaliştii noştrii

Dr. BernathNumele Prof. Bernath este bine cunoscut în legătură cu produsele naturale, în ultimele 30 de ani activează ca herbalist pionier şi vindecător naturist. Rezultatele obţinute în cercetarea vindecării prin metode naturiste sunt descrise şi în celebra carte despre plantele medicinale şi aromatice. El este herbalistul şi maestrul care a creat produsele noastre.

 


Renata este un herbalist din sistemul de sănătate, profesor, scriitor şi susţinător conştiincios al sănătăţii naturale. A obţinut diplomă în fitoterapie (vindecare naturistă) la Universitatea Britain’s College of Phytotherapy (phyto – în greacă înseamnă plantă).
Produsele noastre nu ar avea atâtea succese fără colaborarea directă a Renatei. Renata este un herbalist talentat şi pedant – o adevărată întruchipare a atitudinii holistice.