Galeria foto

Vă rugăm să luaţi în considerare când citiţi mărturiile clienţilor faptul că aceste texte se găsesc în stare iniţială pentru credibilitatea notarului, astfel pot să conţină erori de redactare şi de scris.

Experienţă şi mărturie în legătură cu produse:

Cătălina Am 37 de ani şi sunt o mamă a doi copii şi m-am gândit că la vârtsa mea ar fi indicat să particip la un studiu medical, astfel m-am implicat. Mi-au prescris diferite medicamente pentru detoxifierea organismuluişi pentru eliminarea paraziţilor (nu era de la NaturalSwiss). Spre sfârşitul curei m-am simţit din ce în ce mai rău. Am avut durere de cap, eram foarte obosită – un consultant mi-a spus că aceste simptome sunt normale. A mai trecut una-două săptămâni, iar simptomele s-au intensificat, până când am ajuns să am migrene groaznice constante şi eram nevoită să iau Cataflam în doze maxime. De multe ori nici pastilele nu m-au ajutat şi sufeream de la dureri insuportabile. Nu puteam să lucrez. La clinica din Debrecen am făcut toate analizele, dar nu au găsit cauza exactă. A fost evident din rezultatele de sânge că există un nivel ridicat continuu de inflamaţie. Atunci nu m-am gândit ca programul de detoxifiere (nu era de la NaturalSwiss) s-ar putea să fie de vină, deoarece consultantul a exclus această posibilitate. Cu toate acestea, a început procesul de otrăvire în corpul meu, cea ce a condus la dureri de cap, articulaţii, muşchi şi de măsea, precum şi înroşirea ochilor. (Aceste dureri groaznice au ţinut 3 luni, apoi au început să se amelioreze, dar nu au trecut de tot şi durerea de cap s-a schimbat în dureri ale părţile corpului.)

După 6 luni, „accidental” am început să iau produsul de la NaturalSwiss la recomandarea unui prieten, şi în acelaşi timp am schimbat radical obiceiurile alimentare. Am exclus sau am redus toate lucrurile “albe”: produse lactate, făină, zahăr, iar dimineaţa în fiecare zi am băut un litru de zeamă de legume şi fructe crude, proaspăt stors. Nu era foarte uşor, dar a meritat!

Prima săptămâna am avut dureri abdominale de multe ori, dar nu am renunţat. În fiecare zi am eliminat gaze intestinale sulfuroase, şi am răgâit frecvent. Astfel m-am obişnuit cu aceste mirosuri neplăcute şi după o săptămână m-am forţat să-mi examinez scaunul. La început am văzut un fir de 3 cm în scaun, apoi am reuşit să disting formaţiuni mai lungi, mai groase. Desigur, acestea erau statici, nu se mişcau. Şi mă gândesc că programul de curăţarea intestinelor şi-a făcut efectul deoarece până acuma nu am mai descoprit aşa ceva.

A doua săptămână nu mai aveam dureri abdominale, şi s-au ameliorat treptat şi simptomele celelalte: dureri ale părţile corpului, dureri articulare, musculare, dentare. Înainte, pe timp de noapte trebuia să mă trezesc să mă plimb, deoarece mă ajuta la dureri. După o cură de două săptămâni nu mai era nevoie de această metodă. În unele zile, noaptea transpiram mai tare – atunci detoxifierea era mai intensă. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri am dormit toată noaptea. Nu am nici un fel de durere! Şi acest lucru este fantastic, deoarece din martie (2013) nu am avut nici o zi fără durere! :) (şi acuma suntem în mijlocul lunii noiembrie).

În a treia săptămână a curei de curăţare scaunul meu a devenit la fel ca şi înainte de a începe cura.

În a patra săptămână nu s-a schimbat nimic.

După terminarea primei luni am ţinut o pauză de o săptămână. Atunci am observat câteva iritaţii pe mână, care tot timpul apar primăvara. Mă gândesccă sunt semnele detoxifierii.

Prima săptămână din luna a doua:

Prima zi: scaunul este foarte ciudat, are un aspect gelatinos.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

A doua zi: dimineaţa am adormit, trebuia să mă grăbesc foarte tarea ca să nu întârziu de la locul de muncă. La toaletă mi-am aranjat treburile, dar m-am gândit că tot vreau să verific scaunul cu un băţ. Aşa m-am şocat când am observat un „ceva”lung de 30 de cm şi ondulat, uşor de separate de fecale. Am putut ridica cu băţul fără să se rupă.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Am fost surprinsă de imagine! M-am gândit că aşa ceva foarte rar se elimină din organism, şi m-am gândit că pozele asemănătoare nici nu sunt reale. (eram foarte sceptică). Deci şi eu am reuşit “să produc” astfel de lucruri!

A treia zi: la fel ca şi în ziua anterioară, s-a eliminat formaţiuni, dar mai puţin elastice.

Mărturii

Sunt foarte recunoscătoare pentru că am avut ocazia de a descoperi acest produs fantastic (NaturalSwiss)! Sunt ferm convinsă , aşa cum am experimentet, că programul de curăţarea intestinelor NaturalSwiss împreună cu o alimentaţie adecvată (vezi descrierile mai sus) a întărit organismul meu şi a promovat procesul de vindecare!

Ar trebui ca toţi oamenii să recunoască efectele sănătoase, de întinerire, de înfrumuseţare a curăţării corpului, înainte să apară consecinţele, bolile serioase!

Mulţumesc:
Cătălina Popa
2013. 12. 6.

„Moartea ce se ascundea în mine”

Cătălina Cătălina este una dintre consumatorii mulţumiţi ai NaturalSwiss, cine a trăit experimente uimitoare pe durata efectuării curei. În cazul ei deja în prima săptămână s-au eliminat lucruri ciudate din tractul intestinal! Bineînţeles toate lucrurile de necrezut, au fost înregistrate de câtre ea, iar înregistrările ne-a trimis nouă.

(Atenţie, imaginile de mai jos pot fi considerate tulburătoare, respingătoare, sau drept dezgustătoare pentru unii dintre Dumneavoastră! Aceasta însă este doar un nou argument lângă faptul, de ce anume trebuie începută curăţarea organismului!)

„Această părere, ceea ce descriu pentru Dumneavoastră, este prima mea experienţă de acest gen, deoarece nu am obiceiul să descriu aşa ceva, dar aceasta este minim, din ceea ce pot să fac. Dumneavoastră m-aţi salvat viaţa! Folosesc produsul Dumneavoastră din 1 septembrie 2012, dar ştiu sigur că voi comanda şi după acestea”

Mărturii

Sunt de vârstă medie, după părerea mea mă bucur de o constituţie fizică relativ bună, datorită sporturilor efectuate cu regularitate la vârsta tinereţii mele. Însă nu am evitat nici eu acum câţiva ani, distracţiile şi alte întâlnirile „asociate cu băuturi” împreună cu pritenii mei apropiaţi, întâlniri cu care nici nu ar fi fost probleme, însă sufăr de migrenă şi am consumat multe analgizante, despre care am aflat ulterior că pot cauza constipaţie. Dar această informaţie am aflat doar când au început problemele. Zilnic de 1-2 ori am umblat la toaletă pentru treaba mare, dar totdeauna am simţit, că nu am terminat, oricât de mult efort am depus, nu a avut nici un rezultat, dacă pot să mă afirm în acest fel. După ce au trecut săptămâni, iar situaţia nu s-a îmbunătăţit, am vizitat medicul de familie pentru aş cere părerea lui. El îmi zicea că la prima vedere nu i se par bolnavă. După ce am povestit că au fost situaţii când am observat sânge în materialul fecal, el a afirmat –fără să mă consulte- că am hemoroizi, mi-a dat o trimitere câtre colegul lui, spunându-mi că el mă va examina, după care vom afla mai multe. Din păcate nu sunt o fire liniştită, seara am intrat pe motorul de căutare Google şi am căutat după simptomele mele, care mi-a scos o pagină care comercializa cure de curăţare intestinală. Bănuiesc că nici nu trebuie să vă spun care îmi era prima mea opinie după ce am vizionat galeria cu fotografiile. Nu am crezut ce-mi văd cu ochii, m-am gândit ca şi imaginile sunt doar nişte tehnici de marketing, prin care îşi asigură clienţii. Dar gândul nu mi-a lăsat în pace, ce este dacă chiar nu este vorba de marketing. Am început să citesc în detalii pagina amintită, când am observat că există garanţie de returnare a sumei cheltuite, nu m-am gândit mai departe deoarece nu am de pierdut, am comandat.

După ce a sosit coletul, deja începând cu prima zi am început cura, eram curioasă cum este. În primele zile nu mi s-a eliminat nimic interesant, dar începând cu a treia zi s-a eliminat din intestinul meu câteva lucruri hororistice, de necrezut, nu mi-a venit să cred ce văd cu ochii mei. Deoarece sunt o fire sceptică cum şi mulţi alţii, imediat am făcut câteva imagini pentru cei care nu ar crede cele văzute de câtre mine, că sunt adevărate!!! Funcţionează!!

A doua zi dimineaţa primul meu lucru a fost să o sun serviciul pentru clienţi şi să le mulţumesc. Doamna de acolo era foarte amabilă şi mi-a rugat să descriu puţin mai larg cele experimentate, ca şi ceilalţi clienţi care au îndoieli, să nu vadă numai textul ci şi „fapte reale” /vă rog să mă scuzaţi/.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Scurta mea poveste descompusă în amănunte

2012.09.01-2012.09.03: nu am observat rezultate, dimpotrivă m-am simţit balonată, dar toaleta de dimineaţa îmi era mai uşoară, nu a trebuit să depun efort. Mi-a fost o uşurare că nu trebuie să fac efort. M-am simţit mai vioaie şi mai veselă.

2012.09.08: era Duminică dimineaţa, eram după ce lucrurile hororistice s-au eliminat din mine, ceea ce am început să experimentez în a 3-a şi al 4-a zi, era incredibil pentru mine. Am făcut şi poze despre ele, că într-adevăr este ceea ce se vede, nu este o ficţiune, nici tehnică de marketing la care m-am gândit prima dată /fapt pentru care cer iertare/.

2012.09.10: Marţi dimineaţa am observat o bucată de material mare şi lungă, care era depusă pe peretele intestinului meu gros, am ridicat materialul din WC cu ajutorul unei beţe, mi se părea vâscoasă şi acuma mi se pare de necrezut.

2012.09.13: Astăzi scaunul îmi era şi mai interesantă decât în zilele precedente, deoarece am depistat nişte boabe mici, nişte noduli, după ce m-am informat am aflat că aceştia erau viermi intestinali. Dacă observăm mai amănunţit acest fapt poate fi constatat, chiar şi eu am văzut mai bine dacă am pus-o pe ele pe partea de şezut a toaletei.

2012.09.16: astăzi dimineaţa au apărut mai puţine lucruri în WC, am şi căutat serviciul pentru clienţi, unde am primit răspunsul că s-ar putea ca majoritatea materialelor interesante a fost eliminată, dar totodată mi s-a recomandat să măresc timp de câteva zile cantitatea de fibre vegetale consumate. Aştept curios rezultatul dacă va mai fi ceva.

2012.09.23: În ultimele câteva zile s-a eliminat o cantitate enormă de substanţe reziduale, datorită faptului că am ridicat doza de fibre consumate dimineaţa de la o lingură la două. Este incredibil cantitatea de substanţe reziduale ce pot să se depune în organism, ceea ce cauzează numai rău.

2012.09.24: Astăzi la locul meu de muncă colegele mi-au întrebat că ce s-a întâmplat cu mine, sunt cumva îndrăgostită? Deoarece parcă aş fi înflorată, par a fi mai tănâră şi sunt mai energică. Când am povestit că ce anume folosesc mi-au râs în faţă. Dar după ce le-am arătat pozele, nu au crezut ce-i văd cu ochii lor! Două colege au comandat deja în timpul serviciului.

2012.09.28: Din păcate astăzi mi s-a terminat suplimentul cu fibre vegetale, datorită faptului că în ultimele zile mi-am ridicat doza de fibre consumate, dar am şi comandat deja următoarea cură pentru că astăzi dimineaţa din nou am avut scaunul mai voluminos şi interesant, decât cele obişnuite.

La sfârşitul prezentării mele aş dori să vă mulţumesc din nou acest produs. Totodată aş dori să transmit celorlalţi vizitatori sceptici că sunt conştient de faptul că imaginile sunt dezgustătoare şi urâte, dar aceştia suntem noi înşine, acelea se află în interiorul nostru, am putea spune că este chiar moartea. Dacă vă informaţi mai mult, o să aflaţi cât de multe feluri de substanţe toxice sunt absorbite din materialul rezidual fecal acumulat. Imaginile vă transmit câtre Dumneavoastră, vă rog să le faceţi publice pe pagina web al Dumneavoastră, ca şi ceilalţi să-şi realizeze faptul că a sosit vremea ca să se ocupe şi de interiorul lor nu numai de exterior!

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Vă mulţumesc frumos.
Cu stimă: K. Cătălina
2012.10.15

Mă simt dator cu recunoştinţă faţă de Dumnezeu şi faţă de toţi cărora li se mulţumeşte faptul că există programul de detoxifiere al NaturalSwiss.

ŞtefanCeva, pentru ceva!!!
De fapt nu am avut probleme care ar fi indicat administrarea unei cure de detoxifiere, doar am vrut să ştiu după 50 de ani, ce se află în mine.

Voi descrie toate cele aflate chiar şi acelea care sunt dezgustătoare dar importante. Prima dată a încercat o cunoştinţă mai apropiată de al meu, dar a şi întrerupt tratamentul după cca. 5 zile, zicând că nu vine „nimic”, deoarece nu a făcut acelea ceea ce descriu mai jos.

Ca rezultatul să fie vizibil este necesar puţin minerit. Aceasta eu am efectuat cu apă turnată uşor peste material, după care a ieşit rezultatul, începând cu al cincilea zi. Mai târziu a venit doar materialul eliberării. Am făcut înregistrare video despre spălare, pe care după părerea mea se vede bine că acela nu este material fecal, ci grămada vieţuitoarelor hororistice. În primele zile am privit rezultatul cu muţenie stupefiată. După acestea am început să mă obişnuiesc. Acum în jurul zilei al 90-lea din nou mă cucereşte senzaţia stupefierii, pentru că încă mai vin „cu grămada”, acelea despre care nu m-aş fi crezut că s-ar putea trăi în mine. Am purtat discuţii cu reprezentantul, după aproximativ o jumătate de an îmi este recomandată continuarea curei. Voi continua până când voi deveni curat în totalitate, nu există om care m-ar putea împiedica în această hotărâre.

În prima zi am simţit groaznică şi fără gust băutura cu fibrele vegetale, toată ziua nu mi s-a liniştit stomacul. Începând cu a doua zi am stors o jumătate de lămâie în paharul cu fibrele vegetale, după care băutura a devenit prietenoasă.

Dimineaţa am luat 4 bucăţi de capsule (2,5dl de apă neacidulată), mai apoi după o aşteptare de cel puţin 15 minute a venit băutura cu fibrele vegetale (2,5dl) după care spălarea cu o nouă doză de 2,5dl. Abia trecuse ceva vreme din ziua respectivă, când deja am consumat o cantitate de 7,5dl de apă. Pe parcursul zilei am băut o cantitate de 1,5-2 litri de apă, seara înainte de culcare 2,5dl, după care am încheiat cu 2,5dl de ceai. Deseori am vizitat toaleta în mod regulat între apă şi ceai. Din toate acestea am dedus că băutul de apă „facilitează” treaba. A fost când am ţinut post, dar nu am schimbat nimic în procesul de continuarea a curei.

Întroducerea unei cantităţi adecvate de apă am considerat foarte importantă, cine nu-şi asumă acest fapt în mod sever eu recomand ca să nu înceapă cura. Cunoştinţa mea amintită mai sus nu a vrut să consume apă suficientă şi după câteva zile aproape că a explodat. Dar să nu aveţi frică, lângă folosirea apei nu vor fi probleme, repet doar pe mine însumi ca să vă conştientizaţi importanţa băutului de apă!

Fibrele: „o lingură plină” care apare în descrieri este cu puţin mai mult decât lingura „rasă” dar mai puţin decât încărcat până la maxim, aproximativ între aceste două cantităţi.

Ceaiul de seara: de mai multe ori am uitat în el filtrul pentru aproximativ o jumătate de oră, aceasta nu era bună, datorită lui nu am putut să dorm. Multă vreme am ţinut 8-10 minute după care am rămas la termenul de 5 minute, simţeam că astfel este cel mai plăcut şi am simţit că procesul nu mai trebuie catalizat în continuare.

Faţă de părerea altora, eu m-am simţit necesar să mă duc la WC de mai multe ori pe zi, decât înainte de cură. De aceste date a venit doar „duşmanul”, astfel m-am bucurat mai degrabă discomfortului, decât să mă tulbure.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Am făcut mai multe poze şi înregistrări video, acestea le predau reprezentantului pentru a fi folosite liber. Înainte să vă uitaţi la poze pregătiţi-vă bine, pentru că veţi vedea ceva urât!!

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Dau numele şi pozele mele lângă părerea mea, dacă prin acestea pot ajuta pe alţii, -nu se poate compara nici o senzaţie de ruşine cu aceasta!

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Vă doresc o cură cu succes tuturor!
Ceva, pentru ceva!

„…am gasit produsele dumnevoastra de detoxifiere care mi-au redat energia si voiosia!”

Ionel Ma numesc Ionel Abrudan, am 28 de ani si sunt din Alba Iulia. De cativa ani un cuvant imi defineste abordarea in ceea ce priveste atat ceea ce fac, cat si in ceea ce priveste trupul meu si buna functionare a acestuia si acesta este: optimizare. Fiindca lucrez in domeniul IT ma ghidez dupa acest lucru. La fel este si cu trupul meu. Cred cu taria ca batranetea nu trebuie sa fie ceva de care sa ne plangem tot timpul daca avem grija de trupul nostru.

Oboseala si ritmul de viata oarecum dezordonat la capitolul alimentatie si somn mi-au cauzat o serie de tulburari digestive printre care balonarea, constipatia si alte simptome asociate. Bineinteles ca am inceput sa caut remedii, in special naturiste, suplimente alimentare sau orice m-ar fi putut ajuta. Pana am gasit produsele dumnevoastra de detoxifiere care mi-au redat energia si voiosia!

Le-am folosit conform instructiunilor si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Mai mult am fotografiat totul pentru a documenta depunerile si reziduurile care se pot acumula in organsim in urma unei digestii incomplete rezultate dintr-o alimentatie necorespunzatoare. Fibra este excelenta! Are un gust bun si chiar isi face efectul! La fel si suportul antioxidant care nu face decat sa sporeasca efectele pozitive si care mi-au redat energia!

Rezultatele in urma folosirii produselor a fost incurajator si pozele dovedesc din plin efectul! Nu exagerez in nici un fel cand spun ca orice persoana ar trebui sa faca o cura de minim o luna cu aceste produse si apoi sa continue sa ia fibra si suportul antioxidant! Ca urmare a mltumirii mele, continui sa recomand produsele dumneavoastra si altor persoane si prieteni de ai mei le-au folosit si au fost incantati. Va multumesc din inima pentru tot ceea ce faceti!

13.07.2013 – Am inceput sa iau ½ lingurita de fibra Clean Inside, cele 2 tablete de Parasic si ceaiul Slim Tea detoxifiant seara. Nu m-am simtit foarte diferit cu exceptia faptului ca balonarea a disparut chiar din prima zi. Fiindca eram obisnuit sa beau apa multa, adaptarea la cei doi litri nu a fost o problema.

13.07.2013 -18.07.2013 – Am eliminate scaune de culori diferite si mirosuri intepatoare (uneori si 3 culori diferite) !

18.07.2013 – Ziua 6. Am marit doza la 1 lingurita de fibra pe zi si 4 capsule. Astazi pe la ora 15:00 am simtit ameteala, miera greu sa stau in picioare, m-am pus cam 20 minute la somn si mi-am revenit. Am baut aproape 4 litri de apa ! :-)

19.07.2013 – ora 01:23 AM, a trecut o ora si un pic de cand am baut ceaiul detoxifiant Si am fost la baie. 5 secunde toata eliminarea. Am eliminate o bucata de ceva tare cu striatii, am recunoscut ca este placa mucoida intarita. Apoi am eliminate ceva asemanator unui sacultez verde, imbracat in ceva care semana ca niste alge galbene si pline de mucus. Deasemenea am eliminate niste chestii ca niste alge lungi cam de 25 de cm. Mirosul este oribil. Yeacs ! Clean Inside chiar functioneaza.
Yeeah !!!

20.07.2013 – dimineata pe la ora 9:23 – Oh my God !!! Am eliminate ceva negru, arata ca ceva vechi si intarit, deasemenea ceva lung de vreo 30 de cm, ca niste saculeti, inca un saculetz mai mare si inca ceva negru. Mirosul a fost mai intepator ca si prima data, asemenea metanului. Dupa eliminare m-am simtit obosit si slabit si am dormit vreo 3 ore si ceva ca sa imi revin.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

21.07.2011 – dimineata la ora 9:00. 4 chestii eliminate, undeva intre 25-35 de cm. Miros groaznic. Una dintre ele era asemenea unor saculeti, dar era intarita si se vedea ca era veche. M-am simtit bine astazi, putin obosit dupa amiaza. Dar de asemenea sunt mai energic ca de obicei, mai cu pofta de viata :-)

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

-22.07.2013 dimineata ora 10:49 (am dormit mai mult, am fost obosit de la lucru). Am eliminate o chestie ciudata, verzuie, cea mai lunga de pana acum (~60 cm), si inca o chestie lunga maro si alte reziduuri.
- Ora 14:10 – am eliminat mai multi saculeti (2-3 cm in diametru) de culoare inchisa si miros respingator.

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

23.07.2011 – 26.07.2011 – poze cu alte chestii eliminate:

MărturiiMărturiiMărturiiMărturii

Luna august, pentru ca am facut doua luni cura, a fost marcata de eliminari normale si doar saptamanal cate o desprindere uriasa ce depasea 50 de centimentri lungime! Aceasta este realitatea mortii din colon! Nu ezitati sa va detoxifiati!

Ionel Abrudan
Alba Iulia