Ghid de administrare

Cum se foloseşte Programul Clean Inside

Cum se foloseşte Programul ToxiClean

Cum să folosiţi Programele de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere împreună?

Cum se foloseşte Parasic Jr.

Programul de Curăţarea Colonului Clean Inside Instrucţiuni

Curăţarea intestinală pasul 1.Curăţarea intestinală pasul 1. Curăţarea intestinală pasul 2.Curăţarea intestinală pasul 2. Curăţarea intestinală pasul 3.Curăţarea intestinală pasul 3. Curăţarea intestinală pasul 4.Curăţarea intestinală pasul 4.

Dimineaţa luaţi 2 capsule de Parasic pe stomacul gol.

După 15 minute, amestecaţi o lingură de fibre Clean Inside în 300 ml de apă.

Înainte de culcare beţi o ceaşcă de ceai Slim Tea.

Zilnic să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă, încercaţi să împărţiţi pe durata întregei zile.

Clean Inside Program

  Primele 5 zile Zilele 6-30 Zilele 31 – 60 Zilele 61 – 90
Dimineaţa: 2 Parasic Capsule

1/2 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule

1 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule
(înafară de zilele 31 la 35)

1 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule
(înafară de zilele 61 la 65)

1 lingură Clean Inside Fibră

Pe parcursul zilei: Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
Seara: 1 ceaşcă de Slim Tea înainte de culcare 1 ceaşcă de Slim Tea înainte de culcare 1 ceaşcă de Slim Tea înainte de culcare
(înafară de zilele 31 la 35)
1 ceaşcă de Slim Tea înainte de culcareînainte de culcare
(înafară de zilele 61 la 65)

Programul de Curăţare Internă NaturalSwiss este compus din urmatoarele trei produse care contribuie la vitalitatea şi  sănătate optimă a organismului în mai multe moduri diferite:

1) Clean Inside®  Fibră (Curăţător Intestinal) 
2) Parasic®  Capsule Anti-Parazitare 
3) Slim Tea® pentru regularitate şi dezintoxicare (ceai de plante)

Principalul ingredient în Curăţitorul Intestinal Clean Inside este psyllium. Psyllium este un agent natural care produce între 60 şi 70% fibre solubile- de 8 ori mai mult decât tărăţele de ovâz. Psyllium ajută la absorbţia toxinelor din colon prin formarea unui burete, a unei mase gelatinoase în intestine. Prin îngroşarea şi absorbţia fluidelor desprinde depunerile toxice din cutele şi scobiturile colonului. Un colon curat împiedică supravieţuirea bacteriilor şi a paraziţilor în deşeurile umane. Clean Inside conţine psyllium de cea mai bună calitate care se poate găsi pe piaţa actuală. Acesta este motivul pentru care Clean Inside este mai eficient decât alte produse pe bază de fibră. Pe lângă  psyllium, fibrele Clean Inside conţin încă 15 plante esenţiale toate jucând un rol important în curăţirea colonului. Aceste plante medicinale provin din cele mai bune surse ale elvețiene, şi din punct de vedere al calităţii, de asemenea, intră în categoria premium.

Folosind în continuu Curatitorul Intestinal Clean Inside păzeşte tractul digestiv de îmbăcşirea cu mucus, toxine şi reziduuri. Păstrează colonul curat şi facilitează circulaţia materiilor. Fibrele hrănesc şi menţin sănătoasă flora intestinală.

Parasic™ Anti-Parazitar este o combinaţie eficace din 18 plante de cea mai bună calitate care erau folosite în trecut la eliminarea paraziţilor, a ouălor şi larvelor din corp. Este puternic, sigur şi bine tolerat de câtre adulţi. Parasic nu este recomandat femeilor însărcinate, în perioada de alăptare şi copiilor sub 18 ani. (Pentru copii peste 3 ani este recomandat Parasic Jr.). Capsulele Parasic pot fi folosite o perioadă de trei luni la intervale de trei luni. Deşi sigură, această combinaţie este destul de puternică astfel încât este suficientă folosirea de doua până la trei luni.

Ceaiul Slim™ este parte integrantă a Programului de Curăţare Internă NaturalSwiss. Ceaiul Slim are efect laxativ asupra intestinelor şi în acelaşi timp ajută la detoxifierea nu doar a colonului ci şi a rinichilor, ficatului şi sângelui. Are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind o băutură ideală înainte de culcare. Ceaiul Slim conţine crușin şi este destinat curăţării pe o perioadă de trei luni la intervale de trei luni. Nu este recomandată folosirea continuă deoarece ingredinetele îşi pot pierde eficienţa asupra oraganismului. Urmând curăţării iniţiale, este recomandat doar pentru folosire ocazională sau ca parte a unui program de curăţare anual. Ceaiul Slim nu este recomandat femeilor însărcinate, în perioada de alăptare şi copiilor sub 18 ani. Este nevoie de toate cele trei produse în acelaşi timp pentru o curăţare internă puternică şi cuprinzătoare. Nu este recomandată folosirea programului pe termen lung, dar odată terminată curăţarea iniţială care normal ţine trei luni, puteţi folosi fibrele Clean Inside ca o bază zilnică. Este special recomandat în cazul în care din dietă lipseţte cantitatea necesară de fibre. Clean Inside asigură 8 grame de fibră per porţie şi se pot consuma doua porţii pe zi pe perioade lungi. Pudra Clean Inside nu provoacă dependenţă şi este complet sănătoasă.

Cum se foloseşte Programul de Curăţare Internă Clean Inside

În primele 5 zile:
Dimineaţa:
Pasul 1: Parasic Capsule

Pe stomacul gol luaţi 2 capsule de Parasic cu un pahar mare de apa.
Notă importantă: un pahar înseamnă 250 ml apă. Aveţi nevoie să beţi 8 pahare (2 litri) de apă zilnic cât timp faceţi curăţarea.

Pasul 2: Fibra Clean Inside (Curăţător Intestinal)

Aproximativ la 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic, treceţi la Fibra Clean Inside (Curăţător Intestinal). Folosind lingura de plastic inclusă amestecaţi ½ lingură de  Clean Inside într-un pahar cu o băutură la alegerea Dvs. Este imposibil de obţinut un amestec de fibre din plante care să fie foarte bun la gust şi eficient în acelaşi timp (aproape toate ierburile sunt amare de aceea se vând în capsule). În opinia noastră pudra Clean Inside este fibra cea mai de calitate şi cu cel mai bun gust de pe piaţă, dar totuşi s-ar putea să vi se pară mai uşor de luat cu suc de fructe natural 100% , decât doar cu apă. Beţi amestecul de fibră imediat , daca îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Puteţi lua micul-dejun la câteva minute după ce aţi luat fibra. Daca nu aveţi un program încărcat puteţi aştepta ceva mai mult timp după consumarea fibrei. Dacă luaţi medicamente sau alte suplimente, luaţi-le înainte sau după fibră cam cu 1-2 ore. Vă rugăm consultaţi un medic dacă nu sunteţi sigur cum să procedaţi.

Pe parcursul zilei:
Pasul 3: Apă plată

Apa este cheia absolută a Programului  de Curaţarea Colonului NaturalSwiss. Pentru a face curăţarea mai eficientă trebuie să consumaţi cel putin 8 pahare de apă pură (filtrată sau îmbuteliată) pe zi. Asta înseamnă cam 2 litri pe zi. Mai mult de atât nu este recomandat decât dacă trăiţi într-un loc cu climă foarte caldă, dacă depuneţi efort fizic continuu, sau dacă transpiraţi în mod excesiv. Pentru unii poate părea mult, dar aşa cum este imposibil să curăţaţi corpul pe dinafară fără apă, la fel este de imposibil să-l curăţaţi pe dinăuntru. Fibrele şi plantele absorb foarte multă apă. De fapt, fibrele pot provoca constipaţie dacă nu este consumată cantitatea de apă adecvată.Dacă doriţi puteţi consuma în perioada programului sucuri de fructe sau ceaiuri de plante, dar acestea nu vor înlocui cele 8 pahare de apă necesare consumului zilnic.

Seara:
Pasul 4:  ceaiul Slim Tea

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 1-2 minute. (Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Formula speciala va ajuta la digerarea cinei, va asigura o eliminare corespunzătoare, are efect curăţător asupra ficatului, rinichilor şi intestinelor, şi vă relaxeaza corpul astfel încât să aveţi parte de un somn odihnitor. Dimineaţa este normal să simţiţi nevoia urgentă de a merge la toaletă însoţită de uşoare crampe-in special în primele câteva zile. Ceaiul Slim conţine crușin şi funcţionează provocând uşoare contracţii în intestine, ajutând la eliminarea excrementelor, reziduurilor acumulate şi paraziţilor.

Pe parcursul zilelor 6-30
(Sau până când curăţarea este desăvărşită, ceea ce ar putea însemna  şi 90 de zile.)

Dimineaţa:
Pasul 1: Parasic capsule

Pe stomacul gol luaţi 4 capsule Parasic cu un pahar de apă plată.

Pasul 2: Fibra Clean Inside (Curăţător Intestinal)

Aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic, treceţi la Curatitorul Intestinal Clean Inside. Folosind lingura inclusă în recipient mixaţi 1 lingură de Clean Inside într-un pahar cu o băutură la alegere. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Pe parcursul zilei:
Pasul 3: Apă plată

Ar trebui să împărţiţi apa egal de-a lungul zilei. Puteţi începe prin a bea 2 pahare de apă dimineaţa, unul cu Parasic şi unul cu fibra Clean Inside. Apoi restul de 6 pahare le puteţi bea în restul zilei. După cum a fost menţionat anterior, trebuie să beţi aproximativ 2 litri de apă pentru a ajuta fibra să lucreze, precum să funcţioneze ca un burete şi să dizolve toxinele şi să le elimine din corp.

Seara
Pasul 4: ceaiul Slim Tea

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 2-6 minute. ( Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Va trebui să acomodaţi ceaiul organismului Dvs. Timpul cît infuzaţi plicul de ceai poate face o mare diferenţă a doua zi dimineaţa. Unele persoane sunt nevoite să alerge la toaletă dimineaţa doar cu o infuzie de 1-2 minute. Pe când alte persoane au nevoie de 6 până la 10 minute pentru a obţine acelaşi rezultat. În legătură cu folosirea ceaiului Slim puteţi găsi mai multe idei bune la sfaturi.

Zilele 31 – 60 sau 90

Recomandăm ca înainte de a începe a doua lună de curăţare să faceţi o pauză de 5 zile a capsulelor Parasic şi ceaiului Slim, în acest timp luând doar fibra Clean Inside. În a şasea zi începeţi să luaţi 4 capsule de Parasic şi reluaţi consumarea ceaiului în fiecare seară. Motivul pentru această întrerupere este de a oferi organismului o pauză şi de a face eliminarea paraziţilor mai uşoară, dacă încă mai sunt prezenţi, luând 4 capsule de Parasic.

Pentru mai multe informaţii intraţi pe Întrebari Frecvente

Programul de detoxifiere ToxiClean Instrucţiuni

Detoxifiere pasul 1.Detoxifiere pasul 1. Detoxifiere pasul 2.Detoxifiere pasul 2. Detoxifiere pasul 3.Detoxifiere pasul 3. Detoxifiere pasul 4.Detoxifiere pasul 4.

1 capsulă de ToxiClean (2 capsule începând cu al 6-lea zi) înainte de prânz sau de cină.

3 capsule de Detox Vital în timpul prânzului sau al cinei.

2 capsule de Swiss Probiotix cu 1 oră după cină sau înainte de culcare.

Zilnic să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă, încercaţi să împărţiţi pe durata întregei zile.

ToxiClean Program

  Primele 5 zile Zilele 6 – 30 Zilele 31 – 60 Zilele 61 – 90
Pe parcursul zilei: 1 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

Seara: 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare

Programul de Detoxifiere NaturalSwiss  este compus din următoarele trei produse care ajută în detoxifiere şi sănătatea optimă în mai multe moduri diferite:

1) ToxiClean®  Eliminarea metalelor grele şi a  toxinelor, de asemenea oferă suport la detoxifierea ficatului. Ajută organismul în eliminarea metalelor grele,( inclusiv plumb şi mercur, şi a altor toxine) în timp ce detoxifică sângele, ficatul, rinichii şi alte organe.

2) Detox Vital® Detoxifiere zilnică şi  suport antioxidant cu vitamine, minerale, enzime, amino-acizi şi fitohrană verde. Sprijină procesul natural de detoxifiere a organismului şi în acelaşi timp reaprovizionează nutrienţii folosiţi şi ântăreşte sistemul imunitar prin puternicul suport antioxidant.

3) Swiss Probiotix® Supliment zilnic probiotic protejează flora intestinală prin aprovizionarea cu cele mai importante specii a bacteriei intestinale. O floră sănătoasă în colon este baza unui sistem imunitar puternic, sănătate şi longevitate. Probioticele înseamnă bacteria benefică care protejează tractul gastrointestinal.

Cum se foloseşte Programul de Detoxifiere ToxiClean

Primele 5 zile:
Pe parcursul zilei:
Pasul 1: 1 capsulă ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Luaţi 1 capsulă ToxiClean înainte de prânz sau cină şi 3 capsule Detox Vital în timpul prânzului sau a cinei. (Nu contează dacă luaţi aceste capsule în timpul prânzului sau a cinei atâta timp cât nu le luaţi împreună cu Clean Inside fibra, dacă folosiţi şi acest produs. Detox Vital este cel mai bine absorbit în timpul meselor.)

Pasul 2: Apă plată

Daca luati Programul de Curăţarea Colonului NaturalSwiss în acelaşi timp cu ToxiClean, deja beţi suficientă apă. Oricum, trebuie să vă asiguraţi că beţi 8 pahare de apă pură (filtrată sau de izvor) pe zi cât timp urmaţi cura. Asta înseamnă cam 2 litri de apă zilnic. Detoxifierea nu se va produce fără cantitatea adecvată de apă.

Seara:
Pasul 3: 2 capsule Swiss Probiotix

Luaţi 2 capsule probiotice de Swiss Probiotix cu cel puţin 1 oră după ultima masă sau chiar înainte de culcare. (Se poate lua în acelaşi timp cu Slim Tea dacă folosiţi şi acest produs). Capsulele Swiss Probiotix au inveliş enteric (un strat special protector) pentru a asigura supravieţuirea bacteriei probiotice (bacterii benefice) din stomac şi până când ajunge în colon. Pentru a ajuta acest proces este cel mai bine să luaţi capsulele cu 1-2 ore după ultima masă a zilei – când stomacul nu mai digeră – sau chiar înainte de culcare.

Zilele 6 – 30:
(Sau până când detoxifierea este completă ceea ce în mod normal durează 90 de zile sau mai mult.)

Pe parcursul zilei:
Pasul 1: 2 capsule ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Luaţi 2 capsule de ToxiClean imediat după masa de prânz sau cină şi câte 3 capsule de Detox Vital în timpul mesei de prânz sau cină.

Pasul 2: Apă plată

Asiguraţi-vă ca beţi 8 pahare de apă pură (aprox. 2 l) de-a lungul zilei în timpul folosirii programului. Detoxifierea nu va avea loc fără cantitatea necesară de apă.

Seara:
Pasul 3: Swiss Probiotix

Continuaţi să luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix cu cel puţin o oră după ultima masă sau chiar înainte de a merge la culcare.

Zilele 31 – 60 sau 90:

Continuaţi să luaţi 2 capsule de ToxiClean, 3 capsule de Detox Vital şi 2 capsule de Swiss Probiotix până la terminare lor (60 sau 90 de zile). ToxiClean se va termina cu câteva zile mai devreme decât celelalte două produse însă nu trebuie să vă îngrijoraţi. Detox Vital şi Swiss Probiotix sunt recomandate pentru folosire zilnică pe o perioadă mai lungă.

Pentru mai multe informaţii mergeţi la Întrebari Frecvente

Programul de Curăţarea Colonului Clean Inside şi Programul de Detoxifiere ToxiClean Instrucţiuni de folosire (folosite impreună)

  Primele 5 zile Zilele 6 – 30 Zilele 31 – 60 Zilele 61 – 90
Dimineaţa: 2 Parasic Capsule

1/2 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule

1 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule
(înafara de zilele 31 la 35)

1 lingură Clean Inside Fibră

4 Parasic Capsule
(înafara de zilele 61 la 65)

1 lingură Clean Inside Fibră

Pe parcursul zilei: 1 ToxiClean capsulă înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă purî de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

2 ToxiClean capsule înainte de prânz sau cină

3 Detox Vital capsule la prânz sau cină

Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei

Seara: 2 Swiss Probiotix capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare Swiss Probiotix capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare
1 ceaşcă Slim Tea înainte de culcare 1 ceaşcă Slim Tea înainte de culcare 1 ceaşcă Slim Tea înainte de culcare
(înafară de zilele 31 la 35)
1 ceaşcă Slim Tea înainte de culcare
(înafară de zilele 61 la 65)

Programele de Curăţarea Colonului NaturalSwiss şi de Detoxifiere NaturalSwiss au fost concepute pentru a fi folosite împreună în curăţarea şi detoxifierea întregului organism, în protecţia şi hrănirea întregului sistem. Nu uitati ca programele Clean Inside şi ToxiClean sunt momentan cele mai eficiente programe pentru detoxifierea întregului organism. Programele pot fi folosite împreună încă de la început, însă acest lucru este recomandat celor care sunt într-o stare bună de sănătate şi/sau fac curăţări interne periodice.

Dacă starea sănătăţii Dvs. este medie sau precară sau dacă nu aţi făcut niciodată o detoxifiere a organismului până acum, vă recomandam pentru prima lună doar Programul de Curăţarea Colonului, preferabil în combinaţie cu Swiss Probiotix. După aceea Programul de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere pot fi folosite impreuna. Programul de Detoxifiere poate fi folosit singur după ce s-a folosit Programul de Curăţarea Colonului 1-3 luni. Daca ati comandat cele două programe  împreună vă rugăm să puneţi Programul de Detoxifiere deoparte pentru prima lună şi să folosiţi doar pachetul de Curăţarea colonului. Dacă doriţi să folosiţi şi Swiss Probiotix împreună cu Programul de Curăţarea Colonului este mai bine sa comandaţi ulterior de pe pagina http://www.detoxifiere-curatareacolonului.ro/ înainte de a începe Programul de Detoxifiere.

Dacă experimentaţi alteceva înafară de simptomele obişnuite ale detoxifierii atunci când folosiţi cele două programe împreună vă rugăm să întrerupeţi Programul de Detoxifiere şi să îl reluaţi doar după ce aţi terminat folosirea Programului de Detoxifiere (de obicei 1-3 luni). Efectul curăţării produs de cele două programe împreună poate fi prea intens pentru unele persoane, în special pentru cei care nu sunt perfect sănătoşi sau care nu au făcut niciodată o curăţare internă.

Citiţi un sfat!

Cum să folosiţi Programele de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere împreună?

În primele 5 zile:
Dimineaţa:
Pasul 1: Capsule Parasic

Pe stomacul gol luaţi 2 capsule de Parasic cu un pahar de apă.
Notă importantă: în acest manual un pahar de apă înseamnă 250 ml. Trebuie să beţi cam 8 pahare de apă zilnic în timpul curăţării.

Pasul 2: ½ lingură de fibră Clean Inside Curăţător Intestinal

La aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic, treceţi la Clean Inside Curăţător Intestinal. Folosind lingura din recipient, mixaţi ½ lingură de fibră Clean Inside într-un pahar cu bautură Dvs preferată. Este imposibil de obţinut un amestec de fibre din plante care să fie foarte bun la gust şi eficient în acelaşi timp (aproape toate ierburile sunt amare de aceea se vând sub formă de capsule). În opinia noastră pudra Clean Inside este fibra cea mai de calitate şi cu cel mai bun gust de pe piaţă, dar totuşi s-ar putea să vi se pară mai uşor de luat cu suc de fructe natural 100% , decât doar cu apă. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Puteţi lua micul-dejun la câteva minute după ce aţi luat fibra. Dacă nu aveţi un program încărcat puteţi aştepta ceva mai mult timp după consumarea fibrei. Dacă luaţi medicamente sau alte suplimente, luaţi-le înainte sau după fibră cam cu 1-2 ore. Vă rugăm consultaţi un medic dacă nu sunteţi sigur cum să procedaţi.

Pe parcursul zilei:
Pasul 3: Apă plată

Apa este cheia absolută a Programului de Curăţarea Colonului. Pentru a face curăţarea mai eficientă trebuie să consumaţi cel puţin 8  pahare (250 ml/pahar) de apă pură (filtrată sau îmbuteliată) pe zi. Asta înseamnă cam 2 litri pe zi. Mai mult de atât nu este recomandat decât dacă trăiţi într-un loc cu climă foarte caldă, dacă depuneţi efort fizic continuu sau dacă transpiraţi în mod excesiv. Pentru unii poate părea mult dar aşa cum este imposibil să curăţaţi corpul pe dinafară fără apă la fel este de imposibil să-l curăţaţi pe dinăuntru. Fibrele şi plantele absorb foarte multă apă. De fapt, fibrele pot provoca constipaţie dacă nu este consumată cantitatea de apă adecvată. Dacă doriţi puteţi consuma în perioada programului sucuri de fructe sau ceaiuri de plante, dar acestea nu vor înlocui cele 8 pahare de apă necesare consumului zilnic.

Pasul 4: 1 capsulă ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Luaţi 1 capsulă ToxiClean înainte de masă de prânz sau cină şi 3 capsule Detox Vital în timpul mesei de prânz sau cină. (Nu contează dacă le luaţi în timpul prânzului sau a cinei atâta timp cât le luaţi separat de fibra Clean Inside. Trebuie ţinut o pauză cât mai lungă între administrarea fibrei şi a capsulelor. Detox Vital se absoarbă cel mai bine dacă este luat în timpul meselor mai mari.)

Seara:
Pasul 5: 2 capsule de Swiss Probiotix şi 1 cană de Slim Tea

Luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix cu un pahar de apă cel puţin la o oră după ultima masă sau înainte de a merge la culcare. (Poate fi luat şi împreună cu Slim Tea). Capsulele Swiss Probiotix sunt învelite enteric (au un strat protectiv special) pentru a asigura supravieţuirea bacteriei probiotice (bacterii benefice) în stomac şi ajungerea acesteia în colon. Pentru a susţine acest proces este cel mai bine să luaţi capsulele cu o oră sau două după ultima masă – când stomacul nu mai digeră – sau chiar înainte de a merge la culcare.

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 1-2 minute. ( Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Va trebui să acomodaţi ceaiul organismului Dvs. Timpul cât infuzaţi plicul de ceai poate face o mare diferenţă a doua zi dimineaţa. Unele persoane sunt nevoite să alerge la toaletă dimineaţa doar cu o infuzie de 1-2 minute. Pe când alte persoane au nevoie de 6 până la 10 minute pentru a obţine acelaşi rezultat.

Zilele 6 – 30
(Sau până când curăţarea este completă ceea ce poate dura în mod normal până la 90 de zile.)

Dimineaţa::
Pasul 1: Capsule Parasic

Pe stomacul gol luaţi 4 capsule de Parasic cu un pahar de apă.

Pasul 2: 1 lingură de  fibră Clean Inside Curăţător Intestinal

Aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic, treceţi la Curăţătorul Intestinal Clean Inside. Folosind lingura inclusă în recipient mixaţi 1 lingură de fibră Clean Inside într-un pahar cu o băutură la alegere. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaşi o altă porşie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Pe parcursul zilei:
Pasul 3: Apă plată

Ar trebui să împărţiţi apa egal de-a lungul zilei. Puteţi începe prin a bea 2 pahare de apă dimineaţa, unul cu Parasic şi unul cu fibra Clean Inside. Apoi restul de 6 pahare le puteţi bea în restul zilei. După cum a fost menţionat anterior, trebuie să beţi aproximativ 2 litri de apă pentru a ajuta fibra să lucreze precum un burete să dizolve şi dilueze toxinele şi să le elimine din corp.

Pasul 4: 2 capsule ToxiClean şi 3 capsule Detox Vital

Mariţi cantitatea de ToxiClean la 2 capsule înainte de masă de prânz sau cină şi luaţi în continuare 3 capsule de Detox Vital în timpul mesei de prânz sau cină.

Seara:
Pasul 5: 2 capsule de Swiss Probiotix şi 1 cană de ceai Slim Tea

Luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix cu un pahar de apă cu cel puţin o oră după ultima masă sau înainte de a merge la culcare. Mariţi timpul de înmuiare a plicului de ceai Slim Tea la 2-6 minute.

Zilele 31 – 60 sau 90

Recomandam ca înainte de a începe a doua lună de curăţare cu programele Clean Inside & ToxiClean împreuna, să faceţi o pauză de 5 zile a capsulelor Parasic şi ceaiului Slim, în acest timp luând doar fibra Clean Inside, 2 capsule de ToxiClean, 3 capsule de Detox Vital şi 2 capsule de Swiss Probiotix. În a şasea zi începeţi să luaţi 4 capsule de Parasic şi reluaţi consumarea ceaiului în fiecare seară. Motivul pentru această întrerupere este de a oferi organismului o pauză şi de a face eliminarea paraziţilor mai uşoară, dacă încă mai sunt prezenţi, luând 4 capsule de Parasic.

Luaţi toate produsele până la terminare. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că ToxiClean se va termina mai repede cu câteva zile decât celelalte produse, nu este o greşeală. Capsulele Detox Vital şi Swiss Probiotix au fost concepute încât să le folosim pe termen lung, să le folosim zilnic.

Pentru mai multe informaţii mergeţi la Întrebari Frecvente.


Cum se foloseşte Parasic® Jr.

Parasic Jr.Parasic Jr.

Parazitii sunt organisme ce traiesc in corpul unui individ si se hranesc din alimentatia gazdei. Deoarece parazitii cresc si se inmultesc pot afecta sanatatea corpului gazdei. Cel mai des intalniti paraziti la om sunt tenia si oxiurii. Adeseori copiii ii contracteaza jucandu-se in locuri contaminate prin ducerea la gura a degetelor murdare. Un alt risc de expunere sunt animalele de casa. Simptomele asociate contaminarii cu paraziti sunt durerea abdominala, diareea, oboseala, scaderea in greutate, lipsa reusitei, anemia, si mancarimea rectala.

Aceasta formula usoara, 100% naturala este sigura si eficienta pentru copiii peste 3 ani,la fel si pentru adultii care preferea siropul in locul capsulelor. Da rezultate si in cazul animalelor de casa. Dupa deschidere necesita pastrare la rece.

Doza recomandată:
Copii între 4-10 ani: 1 linguriţă dimineaţa pe stomacul gol
Copii peste 10 ani: 2 linguriţe dimineaţa pe stomacul gol
Adulţi: 2-3 linguriţe dimineaţa pe stomacul gol
Datorită fibrelor vegetale se agită bine înainte de utilizare!

Vã recomandãm sã administraţi copiilor amestecat cu 100-200 de ml de suc de fructe pentru a neutraliza gustul specific al plantelor medicinale.

Nu contine alcool, coloranti artificiali, indulcitori sau conservanti.


Du-te la partea de sus a paginii | Cum se foloseşte Programul Clean Inside | Cum se foloseşte Programul ToxiClean | Cum să folosiţi Programele de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere împreună? | Cum se foloseşte Parasic Jr.