Paraziţii în organismul uman

Consumul substanţelor toxice şi ale alimentelor saturate de coloranţi sintetici şi de conservanţi cauzează diminuarea funcţiilor digestive. Organismul (colonul!) se va satura cu toxine, care deseori „se transformă în lumea unor vietăţi groaznice care exploatează organismul uman: aceştia fiind paraziţii”, folosind expresiile din National Geographic.

Paraziţii„Fiecare vieţuitor este purtător pe corpul lui sau în interiorul organismului său a cel puţin un parazit, dar multe dintre aceştia înculzând şi specia umană, este purtătorul a mult mai multora….
Oamenii de ştiinţă doar acum descoperă, cât de mare putere au aceste fiinţe ascunse, în timp ce descoperirile arată înspre nişte posibilităţi uimitoare: este posibilă ca paraziţii să domine întreaga lume! O astfel de descoperire – respectiv faptul că aceste vietăţi prezenţa cărora este considerată ceva firesc, ar putea reprezenta o putere atât de relevantă – are un efect foarte tulburător asupra oamenilor.

Vă rugăm să citiţi articolul Domnului Dr. Csaba Podlupszki intitulat: Paraziții – ucigași muți.

Paraziţii„Suntem nişte aglomerări de celule care colaborează şi sunt coordonate prin intermediul unor semnale chimice. Dacă un organsim este capabil de a dirija aceste semnale, un organsim ca de exemplu un parazit – atunci acel organism este capabil şi de dirijarea noastră. Acest fapt constituie realitatea specifică şi înfricoşătoare ale paraziţilor”.

Substanţele toxice şi paraziţii din mediul înconjurător ajunşi în organismul nostru prin consumarea acestora cu alimente şi cu băuturi, periclitează în mare măsură sănătatea noastră. Filmul premiat, realizat de National Geographic cu titlul Mâncătorii corpului (The body Snatchers) spune următoarele: „De fapt paraziţii au ucis mult mai mulţi oameni decât toate războaiele din istoria omenirii”.

Dacă Dumneavoastră încă mai aveţi îndoieli în privinţa faptului că în zilele de astăzi organismul uman poate să conţine paraziţi şi viermi intestinali, vă rugăm să vă lămuriţi despre necesitatea indispensabilă a procesului de dezintoxicare şi curăţarea colonului, citind descrierile reale de pe paginile NaturalSwiss ale unor persoane cu experienţe proprii.

Nu-i aşa că eliminarea paraziţilor, curăţarea colonului şi procesul de dezintoxicare constituie un subiect care afectează mulţi oameni? (Amănunte şi imagini despre paraziţii organismului uman, puteţi găsi aici.)