Ştiţi ce locuieşte
în interior?
Seria de articole vă dezvăluie lumea ascunsă a toxinelor şi a paraziţilor şi cum putem să scăpăm de ei.

Cred dacă şi văd! Văzând însemnă a crede!

Atunci când este vorba despre o boală neplăcută sau de simptome ce indică o stare de sănătate rea, majoritatea oamenilor au obiceiul de a nega faptul că acest lucru poate să se întămple şi cu ei. Este deosebit de adevărat această afirmaţie în legătură cu infecţiile cu paraziţi, precum şi cu simptomele care apar în urma toxinelor depozitate în tractul intestinal. În aceste cazuri se afirmă foarte frecvent: Cred dacă şi văd!

Noi vă arătăm ce procese dăunătoare au loc în organismul nostru, cum este posibil că o persoană de vârstă de patruzeci de ani poate avea 8 kilograme de deşeuri accumulate în intestinul gros. Şi nu numai: Chiar dacă nu dorim să conştientizăm acest lucru, nici oamenii nu sunt scutiţi de paraziţi. Viermile, paraziţii şi alţi agenţi patogeni se simt cel mai bine în tractul intestinal, nu este întămplător că unele specii cresc câţiva metri. Este de necrezut! Nu este întămplător că dacă vorbim de deşeuri toxice depozitate în organism, precum şi de paraziţi, se afirmă frecvent sloganul: Cred dacă şi văd!

Dorim să vedem clar, astfel am compus un articol, care conţine pe scurt cum putem să scăpăm de substanţele nocive şi de supravieţuitori care nu au ce căuta în corpul nostru.

Nu vindem promisiuni, pe lângă faptele medicale incontestabile, oameni de rând împărtăşesc experienţele personale cu vizitatori.

Vă putem spune că soluţia este detoxifierea, iar detaliile “de ce” şi “cum” o să aflaţi din prezentările noastre – vă garantăm, după ce o să citiţi o să ne credeţi!

Abonaţi-vă la newsletter

Aflaţi mai multe decât alţii!