Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Acnee - Coșuri

acnee-cosuri 1Mulţi dintre noi cheltuie o avere în fiecare lună pe cosmetice scumpe pentru a avea o piele mai fină şi un păr mai lucios. Aceste produse folosite extern pot aduce îmbunătăţiri temporare, dar adevărata hrănire a părului şi a pielii trebuie să vină din interior, prin mâncare şi suplimenţii pe care îi consumăm. Atunci când corpul este supraîncărcat cu toxine va încerca să le elimine prin piele, astfel apărând acneea, eczemele şi alte afecţiuni ale pielii. Un sistem intoxicat nu poate absorbi nutrienţii aşa cum ar trebui, ceea ce duce nu doar la probleme ale pielii ci şi la un păr mai firav. Programul de Curăţire Internă Clean Inside se poate să fie ultimul secret al frumuseţii. (Şi asta fără să ştie nimeni!)

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Slim Tea
Slim Tea

Este o combinaţie de 13 plante medicinale special selectate. Ajută la funcţionarea normală a intestinelor şi apariţia regulată a defecaţiilor. Nu conţine cofeină.

89 RON
Detalii
Adaugă in cos
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Asigură o floră intestinală sănătoasă a colonului prin 8 miliarde de germeni de bacterii benefice vii, stabileşte baza unui sistem imunitar puternic şi totodată protejează tractul intestinal.

119 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flora Protect Jr.
Flora Protect Jr.

Flora Protect Jr.® este un supliment probiotic sub formă de comprimate masticabile, naturale, fără zahăr, cu gust de fructe de pădure, care conține patru specii de bacterii probiotice, pentru a ajuta echilibrarea florei intestinală a copiiilor.

115 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0