Posibilitate de plată cu card bancar pe pagina de NaturalSwiss

În cazul în care dorim să achiziţionăm un produs sau un serviciu de pe internet, ne oferă un mare ajutor opţiunea de plată cu card bancar.

Plata cu card bancar este protejată din toate punctele de vedere ale cumpărătorului şi ale vânzătorului, astfel încât oferă o soluţie mai conveniabilă şi mai sigură pentru ambele părţi.

Posibilitatea de plată cu card bancar nu o dobândeşte orice companie, astfel este nevoie de o diligenţă financiară foarte complexă de câtre bancă pentru a garanta consumatorilor fiabilitatea societăţii.

Suntem încăntaţi sa vă anunţăm că NaturalSwiss a fost verificat de câtre o bancă internaţională şi am îndeplinit cu succes cerinţele, prin urmare la achiziţionarea produselor puteţi să optaţi la plata cu card bancar on-line – în condiţii de siguranţă.

Acreditare bancară

Compania NaturalSwiss este o afacere acreditată din 3 martie 2010.

Banca a constatat că naturalswiss.ch îndeplinește cerințele de acreditare, cum ar fi siguranța achizițiilor cu card bancar de pe pagina online.

Afacere acreditată 1

Criteriile de evaluare

Banca ia în considerare 7 aspecte principale atunci când evaluează un magazin online.

Compania NaturalSwiss a luat toate examenele cu succes, care sunt următoarele:

 1. Plângerile cu care se confruntă compania
  Banca ia în considerare numărul de plângeri, gravitatea acestora, corectitudinea răspunsurilor, durata lor și satisfacția clientului.
 2. Tipul de afacere
  Acesta include două puncte:
  1. Urmărește veridicitatea informațiilor în legătură cu produsele și serviciile oferite pe pagina online, de asemena, respectarea obiectivelor de legislație în conformitate cu această afacere.
  2. Din acest motiv, satisfacția clientului este din nou în centrul atenției, deoarece aceste legi protejează interesele cumpărătorilor. O companie acreditată respectă aceste reguli.
 3. Timpul petrecut în lumea afacerilor
  Banca ia în considerare durata existenței și succesul companiei. Se presupune, adesea , că informațiile furnizate de câtre firmă sunt incorecte, și în acest caz băncile auditează compania pentru a determina datele reale și o marchează în conformitate cu rezultatele obținute.
 4. Informațiile de afacere furnizate câtre bancă
  NaturalSwiss a furnizat băncii informații de bază despre serviciile și despre îndeplinirea sarcinilor, cu care a convins-o de funcționarea legală a companiei și cu care scoate în evidență eficiența firmei.
 5. Nivelul de angajament
  Compania își respectă obligațiile în conformitate cu standardele de acreditare. În caz contrar, banca este obligată să retragă eligibilitatea firmei.
 6. Licențe, măsuri guvernamentale
  Înaintea acordării licențelor se verifică compania, astfel competențele ei sunt sub microscop, pentru a fi în conformitate cu măsurile de stat, precum și se pune accent pe revizuirea autorizațiilor de comercializarea produselor.
 7. Anunț
  Compania respectă cerințele de publicitate bancare.

Afacere acreditată 2

Ce avantaje are plata cu card bancar?

Plata cu card bancar, în primul rând este creat pentru client, deoarece este mult mai conveniabil şi mai rapid de a cumpăra.

Se poate uita de inconvenienţele transferului în avans sau de ramburs, cu câteva clicuri se poate achita contravaloarea produselor în coş, după care numai aveţi nimic de făcut, doar să aşteptaţi curierul să livreze produsele.

Plata cu card bancar este cea mai sigură metodă pentru cumpărător, deoarece plata se efectuează pe o pagină garantată de câtre bancă, astfel încât vânzătorul nu are acces la informaţiile legate de cardul bancar al clientului.

Nu în ultimul rând, viteza achiziţiei se reduce semnificativ, deoarece banca va deduce suma plătită imediat după efectuarea plăţii, astfel în cadrul tranzacţiei, compania va avea acces aproape în acel moment. Despre tranzacţia cu succes compania va înştiinţa clientul instantaneu. De asemenea, acest lucru înseamnă că pachetul va fi trimis imediat, devenind prioritar, astfel puteţi să vă bucuraţi mult mai repede de beneficiile produselor.

Compania NaturalSwiss vă oferă posibilitatea de plată cu card bancar, astfel numai trebuie să aşteptaţi mult, puteţi să începeţi detoxifierea acum.

Produse în total:
0