Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Balonare și gaze

balonare-si-gaz 1Cele mai comune simptome sunt de gaze si flatulenta, balonare abdominala, durere abdominala (de cele mai multe ori severa), si eructația. Expertii in sanatate cred ca gazele si balonarea sunt de obicei rezultatul unei digestii necorespunzatoare, prezenta parazitilor sau o dezordine intestinala, cum ar fi Sindromul Colonului Iritabil (SCI). Unii oameni experimenteaza durere abdominala severa atunci cand gazele sunt prezente in intestine. Gazele in exces poate fi o conditie foarte inconfortabila si jenanta.

Pentru a elimina gazele si balonarea, este important sa mancati mai incet si sa mestecati mancarea foarte bine. Nu este recomandat sa mancati in exces iar a ramane la mancaruri simple este intotdeauna mai bine. Curățarea colonului de depuneri si paraziti si marirea cantitatii de fibre sunt esentiale in imbunatatirea si eliminarea acestei conditii.

Cititi mai jos cum Programul Clean Inside a oferit oamenilor o ameliorare uimitoare a disconfortului de a avea gaze si balonare. In completare la Programul Clean Inside, folosirea Enzimelor Digestive si a Probioticelor este deasemenea recomandata.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Programul ToxiClean
Program ToxiClean

Programul de detoxifere ToxiClean a fost dezvoltat în aşa fel, încât administrat împreună cu programul Clean Inside să aibă un efect de curăţare şi de dezintoxicare şi mai eficient asupra organelor interne, pentru sănătatea zilnică.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flacon Shaker
Flacon Shaker

Flaconul GStack este compact și subțire, oferă cantitatea necesară pentru suplimentul nutritiv – datorită formei rotunjită flacoanele GStack nu deteriorează interiorul genților. Plecați din oraș? Luați cu voi un flacon GStack, este perfect pentru suplimente nutritive după antrenament sau pentru produsele NaturalSwiss. Astfel, imediat puteți beneficia de un shake regenerator în fiecare zi a săptămânii

46 RON
Detalii
Adaugă in cos
Detox Vital
Detox Vital

Realimentează organismul cu substanţele nutritive consumate, cu vitamine, substanţe minerale şi substanţe nutritive verzi vegetale, ajutând prin aceasta procesele de detoxifiere naturale ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0