0 Adaugă in cos

Program CleanInside descrierea produsului

Programul de detoxifiere ToxiClean® – este partea complementară a Programului de curățarea intestinelor Clean Inside®

Detoxifierea completă în zilele de azi, poate fi atinsă în exclusivitate numai prin utilizarea concomitentă a Programului Clean Inside® pentru curăţarea colonului şi al Programului ToxiClean® pentru detoxifiere , deoarece după curăţarea intestinală, urmează detoxifierea. Acum, primul Program de ToxiClean® puteţi să achiziţionaţi împreună cu Programul Clean Inside®, cu o reducere de 25%!

Prezentarea programului de curăţare intestinală Clean Inside®:

Ce vă pot oferi produsele Clean Inside® pentru curăţarea colonului?

Tratamentul Clean Inside® pentru curăţarea colonului, conţine trei produse pentru o curăţare completă a colonului, realizarea detoxifierii şi menţinerea unui organism sănătos şi vital:

Primul produs Clean Inside® pentru curăţarea colonului, ceea ce este un supliment cu conţinut de fibre vegetalerăspunde de curăţarea colonului şi pentru împiedicarea formării unor noi depuneri de toxine prin conţinutul de fibre din plantele medicinale. Programul Clean Inside® a fost inventat pentru administrare zilnică: pentru că, curăţarea colonului este un proces permanent, împiedicând acumularea toxinelor, reziduurilor digestive şi ale substanţelor de mucus intestinal, în sistemul digestiv. Programul Clean Inside® asigură starea curată a intestinului gros, eliminarea materialelor fecale şi totodată facilitează mişcările libere ale intestinelor. Pe parcursul curăţării colonului, fibrele vegetale sunt responsabile pentru menţinerea echilibrului florei intestiinale. Pe lângă acestea fibrele absorb în mod eficient substanţele toxice, în aşa fel încât în urma acestui proces lumenul intestinal va conţine o masă de substanţă gelifiantă. Această masă se comportă ca un burete: absoarbe apa consumată. Totodată curăţarea colonului, descompunerea reziduurilor şi ale toxinelor se va realiza şi în plicile colonului. Datorită acestui proces, după curăţarea colonului, nu pot înmulţi şi răspândi cei mai periculoşi duşmani ai florei intestinale – paraziţii şi bacteriile patogene.

Pe durata curei de curăţare a colonului cu Clean Inside®, Parasic® capsula anti-parazitară răspunde de curăţarea intestinală. Aceasta este un supliment nutriţional, care pe lângă curăţarea colonului, îndepărtează paraziţii şi ouăle acestora şi din celelalte părţi ale organismului. Omenirea foloseşte de mii de ani combinaţii de plante medicinale, cu scopul eliminării paraziţilor din organism şi respectiv al dezintoxicării, astfel efectul acestora este recunoscut în mod general. Parasic® este extrem de eficient, compus dintr-o combinaţie de plante medicinale din care fiecare plantă are efect antipaarazitar pe care şi strămoşii noştri au folosit pentru a îndepărta paraziţii din organism şi pentru a distruge ouăle sau larvele acestora. Parasic® este un produs eficient, care nu are efect toxic asupra organismului uman, astfel este absolut sigur.

Utilizare suplimentelor alimentare nu înlocuiește un regim diversificat, sănătos si mișcarea fizica regulată. Rezultatele una câte una pot să difere și nu sunt garantate.

Al treilea component al Programului Clean Inside® este Slim Tea®, care elimină toxinele din organism după curăţarea intestinală, respectiv normalizează regularitatea scaunelor. Datorită efectului laxativ al produsului, ajută procesul de curăţare. Se recomandă consumul produsului înainte de culcare, deoarece are efect calmant asupra sistemului nervos.

Programul Clean Inside
Program CleanInside

Program de curățarea intestinelor Clean Inside

Detalii
împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0