0 Adaugă in cos

Până când să aplic detoxifierea?

Program de 90 de zile

Program de 90 de zile

Organismul Dumneavosatră necesită curăţare de primăvară? Se poate realiza uşor printr-o detoxifiere profundă şi completă. Poate va dura un timp mai îndelungat dar merită oboseala suplimentară. Dacă aplicaţi pentru prima dată detoxifierea sau efectuaţi aceasta anual, vă recomandăm cura de 90 de zile pentru a atinge rezultatul optim. Veţi simţi diferenţa!

Program de 60 de zile

Program de 60 de zile

Dacă aceasta nu este prima ocazie când efectuaţi detoxifiere, dar doriţi o detoxifiere mai aprofundată, datorită stilului de viaţă, datorită mediului înconjurător sau din cauza unei cure de slăbire, noi recomandăm pentru Dumneavoastră cura de 60 de zile.

Program de 30 de zile

Program de 30 de zile

Acceptaţi liniştit cu dubiu produsele care promit rezultate eficiente în interval de timp scurt. Organismul Dumneavoastră va avea nevoie de mult timp pentru a învinge toxinele acumulate. O cură fină de detoxifiere va accelera procesele de autocurăţare ale organismului Dumneavoastră, cum şi alimentaţia sănătoasă, mişcarea şi introducerea în organism a unei cantităţi adecvate de lichide. Dacă efectuaţi detoxifiere din jumătate în jumătate de an, sau mai des, soluţia este programul Clean Inside de 30 de zile.

împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0