0 Adaugă in cos

ToxiClean® Program de detoxifiere

Cele trei produse, componente ale curei de detoxifiere ToxiClean®, împreună stabilesc ca scop principal, remedierea sănătăţii Dumneavoastră, atingerea detoxifierii totale

Sunteți curat în interior?

Detoxifiere cu ajutorul ToxiClean®!

În procesul dezvoltării curei de detoxifiere ToxiClean® cu spectru larg, cercetătorilor noştri era un aspect important, ca această cură administrată împreună cu programul Clean Inside®, să fie capabilă să atingă un nivel de detoxifiere totală, respectiv de inhibarea formării noilor depuneri. Pe lângă toate acestea are efect nutritiv asupra întregului nostru organism. Cura de detoxifiere ToxiClean®, deci poate să fie interpretat ca și programul complementar al curei Clean Inside®. Administrarea concomitentă ale celor două cure, reprezintă programul cu cel mai mare efect de detoxifiere asupra organsimului dezvoltat vreodată, având efect de detoxifiere asupra întregului organism.

ToxiClean kapszula
ToxiClean kapszula
ToxiClean kapszula

ToxiClean®

În procesul de detoxifiere, ToxiClean® răspunde de curăţenia ficatului. Organsimul nostru, pe parcursul curei de detoxifiere ToxiClean® va scăpa şi de acumulările de metale grele (plumb, mercur, respectiv alte depuneri). În procesul de detoxifiere, se va curăţa ficatul, sângele, rinichii şi alte organe.

Detalii

Detox Vital
Detox Vital
Detox Vital

Detox Vital®

Detox Vital® este componentul indispensabil al detoxifierii de zi cu zi. Aceasta va întroduce în organism substanţe minerale, aminoacizi, nutrimente de origine vegetală şi diferite enzime, ca și componente ale curei de detoxifiere. Cu toate acestea ajută organismul în procesul de detoxifiere naturală, respectiv completează carenţele de substanţe vitale care sunt indispensabile fortificării funcţiilor sistemului imunitar.

Detalii
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Swiss Probiotix®

Cel de al treilea produs al curei de detoxifiere este Swiss Probiotix®, care a fost dezvoltat pentru a ajuta la formarea unei flore intestinale sănătoase. Swiss Probiotix® are rol în menținerea unei flore intestinale echilibrate. Este un supliment nutrițional cu probiotice complet natural, vegetarian, care spre deosebire de alte produse similare conține 10 cele mai comune specii de bacterii benefice găsite la om, astfel asigură că la 99% dintre utilizatori se restabilește echilibrul florei intestinale.

Detalii

ToxiClean®

Programul de detoxifiere ToxiClean® a fost dezvoltat ca împreună cu Programul Clean Inside® să curețe și să detoxifice mai eficient organele interne pentru sănătatea de zi cu zi.

Programul ToxiClean
Cumpăr 3 pachete
pentru 3 luni
270RON/buc
Reducere: 10% | 29RON
Cumpăr 2 pachete
pentru 2 luni
285RON/buc
Reducere: 5% | 14RON

Comandaţi ambele programe și economisiţi 75 Ron!

Programul Clean Inside
299 -38 Ron
Programul ToxiClean
299 Ron -38 Ron
Cele 2 programe împreună doar la
523Ron

Programul de detoxifiere ToxiClean® este completarea programului de curățarea colonului Clean Inside®

Detoxifierea completă se poate atinge în ziua de azi doar cu folosirea concomitentă a Programului Clean Inside® cu Programul ToxiClean®, deoarece după curățarea intestinului gros urmează detoxifierea.

Comand ambele tratamente
împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0