0 Adaugă in cos

Program ToxiClean efectele terapeutice ale ingredientelor

ToxiClean capsule Capsule ToxiClean

Humifulvat de potasiu

Humifulvat de potasiu

Himifulvatul de potasiu este o substanţă activă naturală universală, care facilitează folosirea microelementelor, micşorează efectele întoxicărilor cu metale grele provenite din mediul înconjurător sau din mediul profesional şi inhibă absorbţia metalelor grele.

Curcuma

Curcuma

(Curcuma longa) Această plantă are o istorie de mii de ani în medicina tradiţională indiană. Este folosită ca un digestiv, pentru diverse boli cu febră, infecţii, artrită reumatoidă şi împotriva bolilor de ficat. În medicina chinezească, de asemenea, a fost cunoscută. Chinezii au folosit pentru a îmbunătăţii circulaţia sanguina, deoarece inhibă formarea cheagurilor de sânge, astfel reduce riscul de tromboză. De asemenea, a fost utilizată pentru a atenua sângerarea şi durerile menstruale.

Silimarina

Silimarina

Silimarina accelerează şi întăreşte funcţiile hepatice prin inhibarea eliminării substanţei denumită glutation sintetizată de câtre ficat, aceasta fiind o substanţă indispensabilă în procesele de detoxifiere ale organismului.

Extract de chimion dulce

Extract de chimion dulce

Chimionul dulce (Foeniculum vulgare) este un condiment şi totodată o plantă medicinală. În medicină este administrată pentru efectul ei împotriva tusei, colitei, împotriva balonării şi pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare. Poate să fie de folos în tratamentul unor probleme ginecologice.

Extract de mentă

Extract de mentă

(Mentha piperita) frunzele mentei conţin uleiuri volatile (mentol, menton, mentofuran), tanină şi flavonoizi. De mult este cunoscut efectul benefic asupra digestiei şi apetitului în general. A fost utilizată şi pentru afecţiuni gastrice, biliare şi intestinale. Diminuează greaţa, în mod dovedit ajută eliminarea gazelor intestinale, este anticolic, calmant, are efect de diminuare a cefaleii, sterilizant şi cu efect de curăţare a sângelui şi pe lângă toate acestea are efect benefic în tratamentul afecţiunilor sistemului respirator. Se utilizează în tratamentul tulburărilor menstruale.

Extract de anghinarea

Extract de anghinarea

Anghinarea (Cynara cardunculus) conţine ca substanţă activă cinarină, lactoni, alcaloizi, flavonoizi şi substanţe amare. Aceste substanţe active ajută la regenerarea ţesutului hepatic, au efect de eliminare asupra bilei, respectiv scad nivelul colesterolului şi au efect benefic asupra digestiei. Consumul de anghinare contribuie la scăderea riscului dezvoltării hipertensiunii şi al aterosclerozei, de asemenea are efect pozitiv în cazul diabetului zaharat, în cazul problemelor rinichilor şi al vezicii urinare. Rădăcina de anghinarea conţine substanţe antibiotice.

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

(Acidum ascorbicum) Acidul ascorbic este o substanţă indispensabilă în procesul de sintetizarea al colagenului pielii. Accelerează , de asemenea, funcţiile sistemului imunitar, respectiv datorită efectului antioxidant, are rol de apărare a organismului împotriva efectelor dăunătoare ale substanţelor cancerigene.

Celuloză microcristalină

Celuloză microcristalină

Acest liant de origine vegetală permite ca ingredientele medicinale să le ambalăm în capsule la producţie.


Swiss Probiotix Swiss Probiotix

Bifidobacterium lactis

Bifidobacterium lactis

Este un bacteriu benefic larg răspândit în flora intestinală umană. Este utilizat frecvent în produse de lactate cu probiotice. Are efect benefic în tratamentul diareei, în prevenirea constipaţiei, constituie ajutor eficient în tratamentul unor patologii inflamatorice ale intestinelor, contribuie la funcţionarea eficientă a sistemului imunitar şi scade riscul unor îmbolnăviri ale căilor respiratorii.

Enterococcus faecium

Enterococcus faecium

Este un bacteriu cu efect benefic care se poate găsi în flora intestinală umană. Ne ajută la eliminarea diareei prin efectul său probiotic.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus

Bacteriu acidofil lactic cu efect benefic, ajutând digestia, împiedicând înmulţirea a diferitelor bacterii şi fungi în tractul intestinal, contribuie la prevenirea constipaţiei, este un ajutor eficient în tratamentul unor îmbolnăviri inflamatorice ale intestinelor, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar şi scade riscul unor îmbolnăviri ale sistemului respirator.

Lactobacillus paracasei

Lactobacillus paracasei

Este un bacteriu benefic răspândit în flora intestinală umană. Constituie un ajutor eficient în eliminarea diareei, în unele cazuri micşorează simptomele alergiei, ajută procesele de reglare ale tensiunii arteriale şi de scădere a nivelului de colesterol, de asemenea, contribuie la menţinerea sănătăţii mucoasei intestinale.

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus plantarum

Este un bacteriu cu efect benefic, care reprezintă un ajutor în tratamentul unor îmbolnăviri inflamatorice ale intestinelor, contribuie la eficienţa funcţiilor sistemului imunitar şi inhibă apariţia şi răspândirea unor bacterii dăunătoare în tractul intestinal.

Lactobacillus salivarius

Lactobacillus salivarius

Bacteriu cu efect benefic care facilitează digestia proteinelor, împiedică înmulţirea a diferitelor paraziţi şi fungi în tractul intestinal, de asemenea, este eficient în taratmentul diferitelor îmbolnăviri inflamatorice.

Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium infantis este o bacterie benefică care se regăsește în fiecare corp uman. Rolul ei este, în primul rând, să ajută digestia, are efect anti-inflamator şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a sistemului digestiv. Eficient ameliorează simptomele ale sindromului de colon iritabil.

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum este o bacterie benefică care face parte din flora intestinală naturală umană. Contribuie la menținerea stării de sănătate a colonului, la inhibarea bacteriilor patogene, precum și are un impact pozitiv asupra funcționării sistemului imunitar.

Streptococcus thermophilus

Streptococcus thermophilus

Streptococcus thermophilus este o specie de bacterie de acid lactic şi este prezentă în produsele lactate fermentate. De obicei este folosit la producerea iaurturilor. Este o bacterie benefică care contribuie la menţinerea echilibrului florei intestinale şi astfel menţine starea de sănătate a sistemului digestiv.

Lactobacillus lactis

Lactobacillus lactis

Lactobacillus lactis este o bacterie benefică, o parte se regăseşte în flora intestinală naturală umană, dar este prezentă şi în diverse alimente fermentate. Lactobacillus lactis ajută digestia și previne dezvoltarea excesiva a bacteriilor patogene în tractul digestiv. Are efecte benefice, de asemenea, în cazul bolilor diareice, în prevenirea diverselor boli intestinale şi de piele, precum şi în tratarea acestora.


Detox Vital Detox Vital

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

(Acidum ascorbicum) Acidul ascorbic este o substanţă indispensabilă în procesul de sintetizarea al colagenului pielii. Accelerează , de asemenea, funcţiile sistemului imunitar, respectiv datorită efectului antioxidant, are rol de apărare a organismului împotriva efectelor dăunătoare ale substanţelor cancerigene.

Vitamina K1

Vitamina K1

(Phillokinon) Vitamina K constituie una dintre importanţii factori ai coagulării sângelui, de asemenea, ca efect benefic ajută funcţiile de detoxifiere ale ficatului, conform unelor cercetări este necesară şi în sintetizarea oaselor.

Vitamina D3

Vitamina D3

(Colecalciferol) Vitamina D3 îmbunătăţeşte folosirea eficientă a calciului şi favorizează structura osoasă. Are un efect direct asupra proceselor de funcţionare celulelor responsabile de construire şi de demolare a sistemului osos, de asemenea are un efect benefic asupra sistemului imunitar.

Beta caroten

Beta caroten

Carotenoizii au efect antioxidant, pot micşora riscul apariţiei malignităţilor de la nivelul plămânilor, pielii, stomacului şi al colonului. Beta carotenul este precursorul vitaminei A. Organismul este capabil de a transforma beta-carotenul în vitamina A după nevoile lui. Vitamina A este important în privinţa calităţilor vizuale bune, primul semn al carenţei de vitamină A fiind hemeralopia (vedere de lup).

Carbonat de calciu

Carbonat de calciu

Carbonatul de calciu (calcarul, CaCO3) este o substanţă minerală din familia carbonaţilor. În medicină este folosită ca fixator ai acizilor, respectiv ca substanţă de introducere ale ionilor de calciu. Calciul este substanţa minerală având cea mai mare cantitate din organism. Are o pondere de 1,5-2% din întreaga greutate corporală. 99% din această cantitate se află fixată în sistemul osos. Calciul asigură structura rezistentă ale oaselor şi ale articulaţiilor iar împreună cu mişcările regulate are un rol important în prevenirea osteoporozei. Întroducerea calciului în organism, într-o cantitate adecvată poate să scadă hipertensiunea arterială.

Magneziu

Magneziu

Magneziul este un mineral indispensabil organismului, deoarece îndeplineşte un rol important în metabolism, respectiv este necesar pentru funcţionarea unor enzime. De asemenea, magneziul este o substanţă care pe lângă calciu este un component care participă în structura oaselor şi ale dinţilor. Sub efectul lui creşte elasticitatea vaselor sanguine şi îmbunătăţeşte eficienţa muncii muşchiului cardiac.

Selenit de sodiu

Selenit de sodiu

Rolul fiziologic al seleniului porneşte din caracterul său antioxidant, prin care diminuează gradul stresului oxidativ şi prin aceasta micşorează riscul apariţiei bolilor de cancer. Este caractersitică, de asemenea, trăsătura lui de a fortifia sistemul imunitar, în prezenţa seleniului multe procese de apărare împotriva unor agenţi patogeni decurg mai eficient. Contribuie, de asemenea, la menţinerea sănătăţii unghiilor şi al părului.

Oxid de zinc

Oxid de zinc

Zincul constituie un component ale mai multor tipuri de enzime în organism. Are rol metabolic, în reglajul glicemiei, în procesul de sinteză a proteinelor, în funcţiile sistemului endocrin şi în osteogeneză. Folosirea efecientă de câtre organism al vitaminei A are nevoie de zinc şi contribuie la menţinerea sănătăţii vederii, a pielii, a unghiilor şi a părului. Este indispensabilă pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar, ne protejează de efectele patologice ale stresului oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer. Zincul, de asemenea, are rol în procesul de diviziune celulară şi sinteza de ADN.

Sulfat de cupru

Sulfat de cupru

Cuprul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul energetic al organismului, în procesele de transport al fierului şi în funcţionarea sistemului nervos şi al sistemului imunitar. Cuprul ne apără de stresul oxidativ astfel micşorând riscul apariţiei bolilor de cancer.

Molibdat de sodiu

Molibdat de sodiu

Molibdenul este o substanţă, care întră în structura enzimelor care participă în metabolismul purinic al organismului.

Hidrosulfat de crom de clorură

Hidrosulfat de crom de clorură

Cromul are rol important în metabolismul glucidic, în procesul de reglare al glicemiei. Stabilizează echilibrul metabolismului energetic şi creşte capacitatea de efort a organismului.

Clorid de mangan

Clorid de mangan

Manganul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul metabolismului energetic, în osteogeneză, apără de stersul oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer.

Făină din frunză de grâu

Făină din frunză de grâu

(Triticum) Frunza grâului conţine toate substanţele minerale şi substanţele elemente vitale şi dincolo de acestea se caracterizează printr-o cantitate mare de antioxidanţi şi enzime active. Datorită acestora este un antiinflamator cu spectru larg, are efect de detoxifiere şi de eliminare a substanţelor reziduale. Facilitează procesul de digestie şi creşte apetitul. Contribuie la funcţia normală a sistemului imunitar. Conţinutul de clorofil al frunzelor de grâu este ridicat, astfel prin creşterea cantităţii de oxigen în sânge este capabilă de formarea unei protecţii naturale împotriva celulelor tumorale.

Praf de alge Spirulina

Praf de alge Spirulina

Algele Spirulina conţine în cantităţi mari substanţe nutritive necesare organismului uman. Conţine o cantitate semnificativă de beta-caroten, vitamină B, vitamină E şi acid folic. Conţine în cantităţi mari potasiu, calciu, magneziu, seleniu, zinc şi fier. Pe lângă toate acestea conţine acizi graşi omega3, astfel administrarea sa ajută în prevenirea aterosclerozei şi a altor înbolnăviri cardio-vasculare. Algele Spirulina au efect pozitiv asupra funcţiilor hepatice, influenţează pozitiv oxigenizarea celulelor, are efect antioxidant şi de fortifiere al sistemului imunitar.

Extract de Ginseng

Extract de Ginseng

(Panax ginseng) Ginseng-ul este o plantă medicinală larg aplicată, care datorită conţinutului de ginsenoid elimină simptomele cauzate de stresul, de asemenea, creşte capacităţiile pentru efort fizic şi psihic. Ginsengul este administrat cu succes pentru mărirea capacitaţii de efort, pentru cerşterea capacităţii de concentrare, în perioada de vindecare după îmbolnăviri respectiv în cazul epuizării. Alte constituente cu efect benefic sunt panaxonii, care scad glicemia, respectiv polizaharidele care au efect de întărire a sistemului imunitar. Conform unelor studii, ginsengul are şi efect antioxidant având rol în prevenirea aterosclerozei şi în prevenirea îmbolnăvirilor ficatului şi a ochilor.

Extract de ceai verde

Extract de ceai verde

(Camellia sinensis) Ceaiul verde, conţine diferite antioxidanţi cu efect general de protecţie a sănătăţii. Aceştia sunt nişte polifenoli şi flavonoizi care inhibă activitatea liberă ale radicalilor liberi. Consumul ceaiului verde scade riscul apariţiei bolilor cardio-vasculare, ale artritelor şi al bolii Alzheimer. Pe lângă acestea ceaiul verde conţine în cantităţi mari de potasiu, calciu şi fluor astfel consumul de ceai verde poate să scadă nivelul osteoporozei. Datorită catechinelor conţinute ceaiul verde are efect antiseptic şi antibacterial.

Praf din suc de ananas

Praf din suc de ananas

(Ananas) Conţinutul de vitamine A, B şi C, şi de acid folic al Ananasului este semnificativ. De asemenea, ca un caracteristic valoros amintim conţinutul de enzimă de bromelină, care are rol în digestia proteinelor şi ajută în metabolismul lipidelor.

Enzimă de papaină

Enzimă de papaină

Enzima de papaină, este o enzimă cu rol în digestia proteinelor care poate fi regăsită în papaya, ajutând digestia mâncărurilor de carne şi ale altor alimente cu conţinut de proteină. Poate fi administrată ca tratament complementar în cazul tratamentelor împotriva paraziţilor intestinali.

împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0