0 Adaugă in cos

Program ToxiClean descrierea produsului

Clean Inside® cura de curăţarea colonului şi ToxiClean® cură de detoxifiere - de ce este important să folosim aceste produse împreună în procesul de dezintoxicare?

Pentru a realiza cu adevărat o dezintoxicare completă pe parcursul curei de detoxifiere trebuie să parcurgem patru paşi:

1. Programul Clean Inside® – dezintoxicare la nivelul intestinelor

Dacă nu vom scăpa de substanţele toxice şi paraziţii care s-au depus pe pereţii colonului, nu este eficient orice cură de detoxifiere şi degeaba folosim diferite suplimente de alimentaţie – substanţele nutritive nu vor fi capabile de o absorbţie adecvată, datorită depunerilor.

Fiecare cură de detoxifiere ar trebui început cu „tragerea dopului”, care împiedică eliminarea reziduurilor fecale. „Dopul” este prezent în segmentul terminal al tractului intestinal. Dacă înaintea dezintoxicării sângelui, a lichidului limfatic şi ficatului nu ne ocupăm de colonul astupat, toxinele eliminate se vor reîntoarce în organsim şi vom fi mai bolnavi decât înaintea începerii curei de detoxifiere.

Utilizare suplimentelor alimentare nu înlocuiește un regim diversificat, sănătos si mișcarea fizica regulată. Rezultatele una câte una pot să difere și nu sunt garantate.

Pentru atingerea dezintoxicării complete a organismului, curăţirea intestinală este indispensabilă. Acest fapt rareori este luat în considerare de către celelalte cure de detoxifiere care se pot regăsite în comerţ. Cu toate acestea, faptele sunt fapte: curăţarea colonului este primul pas în realizarea eficientă a unei cure de detoxifiere.

Filozofia NaturalSwiss face diferența de alte preparate, deoarece a fost alcătuit de mai multe produse care se află în interacţiune.
Aşa că, consumul la diferite momente să aibă un impact cât mai eficient.

Efectul curei de detoxifiere ToxiClean® este mai eficient cu cura de curăţarea intestinului Clean Inside® (cine doreşte poate să consume separat). Consumul concomitent (vezi tabelul) sau cura ToxiClean® este recomandată imediat după cura Clean Inside®, astfel asigurăm condiţiile cele mai optime pentru detoxifierea organismului.

Dacă nu doriţi să urmaţi împreună cele două cure, să aveţi grijă să nu treacă mai mult timp de 2-5 luni între administrarea programelor Clean Inside® şi ToxiClean®.
Repetarea curăţării intestinului - detoxifierii se recomandă după 6-12 luni.

Cura de detoxifiere cu ToxiClean®, este indispensabilă pentru următorii trei paşi al dezintoxicării. Descrierea amănunţită ale componenţilor veţi putea citi mai departe.

2. Swiss Probiotix® – probiotice pentru o floră intestinală sănătoasă

Colonul conţine două tipuri de bacterii, cele care sunt benefice şi acele care au efect dăunător. Germenii dăunători elimină toxine din celulele lor în urma proceselor lor metabolice, astfel acestea sunt consideraţi responsabili pentru apariţia unor îmbolnăviri îndelungate, respectiv pentru diminuarea unor funcţii ale organismului. Pe parcursul procesului de dezintoxicare, încercăm să scăpăm de aceste bacterii patogene. Bacteriile benefice (probiotice cu efect benefic) sunt considerate indispensabile pentru o floră intestinală echilibrată: nu permit înmulţirea bacteriilor patogene, facilitează digestia, întăresc sistemul imunitar – mărind astfel rezistenţa organismului în general împotriva infecţiilor. Prin introducerea probioticelor vii în organism, ne vom deveni mai rezistenţi faţă de infecţiile bacteriene cauzatoare de epidemii.

Pentru a realiza un mediu echilibrat al florei intestinale avem nevoie de suplimente de alimente cu conţinut de probiotice. Pe lângă acestea este necesară, ca bacteriile benefice să fie rezistente faţă de mediul acid al stomacului şi trecând prin acest segment al tractului digestiv să fie capabile să-şi exercite efectul benefic în procesul de dezintoxicare, mai încolo în tractul intestinal. Probioticele vii necesită fibre vegetale pentru supravieţuire în mediul intestinal. Pe durata dezintoxicării Clean Inside® este capabil să furnizeze organismului o cantitate mare de fibre vegetale (conţine o trăime din doza zilnică recomandată). Swiss Probiotix® conţine nutrimentul preferat al vieţiutoarelor probiotice (FOS-ul). Datorită acestuia, bacteriile benefice nu numai că vor supravieţiui dar vor fi capabile şi de înmulţire, pe durata procesului de dezintoxicare.

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul Swiss Probiotix®

3. Cura de detoxifiere ToxiClean® – detoxifiere completă, pentru curăţarea ficatului, rinichilor şi altor organe interne.

Metalele cele mai periculoase şi totodată cele mai frecvente - mercurul, cadmiul, nichelul, aluminiul, arsenul, plumbul - şi celelalte substanţe toxice acumulate pot fi îndepărtate din organism prin cura de detoxifiere cu ToxiClean®. Totodată, pe parcursul dezintoxicării, sunt ajutate funcţiile organelor cum ar fi ficatul sau alte organe.

Procesul de dezintoxicare are nevoie de unele aminoaicizi ca de exemplu: L-metionina, L-glutationul şi L-cisteina. Pe durata unei cure de detoxifiere glutationul este principala substanţă care luptă împotriva a mai multor toxine, cum ar fi fumul de ţigară, radiaţiile, gazele automobilelor, chimicale, droguri şi alte substanţe cancerigene. L-cisteina ne ajută în diminuarea proceselor oxidative şi ne ajută la fixarea metalelor grele, în mod deosebit mercurul (în acest proces are rol şi vitamina C şi selenul). 

În procesul dezintoxicării una dintre cele mai puternice substanţe cu efect antioxidant acidul-gras-alfa, ajută la normalizarea nivelului vitaminelor C şi E consumate în procesul de oxidaţie, respectiv facilitează funcţiile hepatice. Acidul gras este un antioxidant atât de eficient încât, împreună cu hepatoprotectorii cum sunt silimarina sau seleniul, în unele cazuri a salvat unii pacienţi de transplantul hepatic, indicat datorită complicaţiilor apărute pe baza hepatitei.

Silimarina extrasă din seminţele de armurariu, în procesul de dezintoxicare ne protejează de substanţele toxice sintetizate de ficat, dar participă activ şi în procesele de curăţare ale sângelui, rinichilor şi al tegumentului în general. Extrasul din seminţe de armurariu, protejează lobulii hepatici, prin inactivarea toxinelor, fixează aceste toxine şi îl transportă în tractul intestinal ca să fie eliminate din organism.

Componentul indispensabil al procesului de dezintoxicare complexă este vitamina C, iar dintre substanţele minerale zincul, selenul şi magneziul. Zincul şi selenul ne ajută şi în eliminarea metalelor grele (mercurul) ca şi vitamina B1.

K-Humifulvate de potasiu este un acid humic benefic, care produce un strat de gel subţire pe mucoasa intestinală, care protejează împotriva infecţiilor şi efectelor toxice. În cazul infecţiilor, inflamaţiilor sau leziunilor pe epidermă facilitează vindecarea rapidă. Datorită stratului de gel se reduce impactul impulsurilor anormale asupra nervilor periferici din intestine, astfel se atenuează durerea şi se restabileşte mişcarea intestinală normală.

În realizarea amestecului curei de detoxifiere cu ToxiClean®, specialiştii au ţinut cont de faptul că metalele grele periculoase, cuprul sau cadmiul nu sunt filtrate şi reţinute în totalitate de către filtrul din ţigări şi ajunşi în organism îşi exercită efectul lor negativ. Atenţie! Abstinenţa de la fumat nici pe departe nu înseamnă că am scăpat de necaz – programul de dezintoxicare cu ToxiClean® constituie o soluţie optimă pentru îndepărtarea toxinelor din organsim- respectiv pentru curăţarea ficatului.

În dezvoltarea curei de detoxifiere cu ToxiClean® specialiştii au ţinut cont şi de interacţiunea acestuia cu Detox Vital®

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul ToxiClean®.

4. Detox Vital® – realimentează organismul cu antioxidanţi şi substanţe nutritive vitale, în procesul de dezintoxicare

Toxinele consumă substanţele minerale şi vitaminele indispensabile organismului nostru, astfel devenim mai vulnerabili faţă de o boală sau o infecţie. Multe cure de detoxifiere nu ţin cont de acest fapt. Toxinele şi metalele grele generează apariţia radicalilor liberi, care au efect diminuator asupra sistemului imunitar. Radicalii liberi sunt molecule aflate în organism care deteriorează structura membranelor celulare şi structura ţesuturilor. Chimicalele, substanţele de poluare, toxinele, stresul, tutunul şi alimentele fast-food cresc semnificativ numărul radicalilor liberi, de care putem să ne scăpăm doar prin detoxifiere sistematică. Neutralizarea acestora este rezolvată de către antioxidanţi – substanţe ale căror cantităţi trebuie completate zilnic în cadrul unei cure de detoxifiere.

Detox Vital®, cu scopul atingerii unei dezintoxicări cât se poate de eficientă, conţine toate substanţele minerale vitale şi vitamine necesare organismului în proporţii adecvate (cu excepţia fierului) şi în afară de acestea mai conţine enzime, aminoacizi şi nutrimente vegetale verzi. Cu ajutorul Detox Vital®, în cadrul procesului de dezintoxicare, organismul nostru va fi realimentat cu substanţe nutritive importante, iar sistemul imunitar se va întări.

Acest supliment de antioxidanţi, cu spectru larg, inventat de către specialişti cu scopul de a sprijini procesul de dezintoxicare constituie baza sănătăţii durabile şi a vitalităţii de înaltă calitate. Prin administrarea Detox Vital®, devine sigură eficienţa vitaminelor, enzimelor, substanţelor minerale, aminoacizilor şi ale altor substanţe nutritive indispensabile organismului, înainte, pe parcursul şi după dezintoxicare. Detox Vital® este un produs de calitate: printre componenţii acestuia se regăsesc nutrimentele verzi (extract de ceai verde, orz, spirulina) ca dezintoxicarea să fie de cea mai bună calitate. Produsul nu conţine fier, deoarece intrarea în organism a unei mari cantităţi de fier –mai ales în cazul bărbaţilor- poate deveni nocivă.

Detox Vital® poate fi folosit şi singur sau ca și cură complementară în tratamentul cu ToxiClean®, sau în cazul tratamentelor cu oricare dintre produsele NaturalSwiss, cu scopul dezintoxicării organismului. Se recomandă folosirea zilnică, astfel şi efectul dezintoxicării va deveni durabil.

Aici puteţi să aflaţi detalii despre produsul Detox Vital®

Programul Clean Inside
Program CleanInside

Program de curățarea intestinelor Clean Inside

Detalii
împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0