0 Adaugă in cos

Program ToxiClean manual de utilizare

Programul ToxiClean
1 ToxiClean kapszula
1 capsulă de ToxiClean® (2 capsule începând cu al 6-lea zi) înainte de prânz sau de cină.
2 Detox Vital
3 capsule de Detox Vital® în timpul prânzului sau al cinei.
3 Swiss Probiotix
2 capsule de Swiss Probiotix® cu 1 oră după cină sau înainte de culcare.
4
Zilnic să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă, încercaţi să împărţiţi pe durata întregei zile.
Primele 5 zile Zilele 6 - 30 Zilele 31 - 60 Zilele 61 - 90
Pe parcursul zilei 1 ToxiClean® capsule înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsule înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsule înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsule înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
Seara 2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare 2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră după cină sau înainte de culcare
în caz de 1 cură în caz de 2 cure în caz de 3 cure

Programul de Detoxifiere NaturalSwiss este compus din următoarele trei produse care ajută în detoxifiere şi sănătatea optimă în mai multe moduri diferite:
1) ToxiClean® Eliminarea metalelor grele şi a toxinelor, de asemenea oferă suport la detoxifierea ficatului. Ajută organismul în eliminarea metalelor grele, (inclusiv plumb şi mercur, şi a altor toxine) în timp ce detoxifică sângele, ficatul, rinichii şi alte organe.
2) Detox Vital® Detoxifiere zilnică şi suport antioxidant cu vitamine, minerale, enzime, amino-acizi şi fitohrană verde. Sprijină procesul natural de detoxifiere a organismului şi în acelaşi timp reaprovizionează nutrienţii folosiţi şi ântăreşte sistemul imunitar prin puternicul suport antioxidant.
3) Swiss Probiotix® Supliment zilnic probiotic protejează flora intestinală prin aprovizionarea cu cele mai importante specii a bacteriei intestinale. O floră sănătoasă în colon este baza unui sistem imunitar puternic, sănătate şi longevitate. Probioticele înseamnă bacteria benefică care protejează tractul gastrointestinal.

Cum se foloseşte Programul de Detoxifiere ToxiClean®

Primele 5 zile:
Pe parcursul zilei
Pasul 1.
1 capsulă ToxiClean® şi 3 capsule Detox Vital®

Luaţi 1 capsulă ToxiClean® înainte de prânz sau cină şi 3 capsule Detox Vital® în timpul prânzului sau a cinei. (Nu contează dacă luaţi aceste capsule în timpul prânzului sau a cinei atâta timp cât nu le luaţi împreună cu Clean Inside® fibra, dacă folosiţi şi acest produs. Detox Vital® este cel mai bine absorbit în timpul meselor.)

Pasul 2.
Apă plată

Daca luati Programul de Curăţarea Colonului NaturalSwiss în acelaşi timp cu ToxiClean®, deja beţi suficientă apă. Oricum, trebuie să vă asiguraţi că beţi 8 pahare de apă pură (filtrată sau de izvor) pe zi cât timp urmaţi cura. Asta înseamnă cam 2 litri de apă zilnic. Detoxifierea nu se va produce fără cantitatea adecvată de apă.

Seara
Pasul 3.
2 capsule Swiss Probiotix®

Luaţi 2 capsule probiotice de Swiss Probiotix® cu cel puţin 1 oră după ultima masă sau chiar înainte de culcare. (Se poate lua în acelaşi timp cu Slim Tea® dacă folosiţi şi acest produs). Capsulele Swiss Probiotix® au inveliş enteric (un strat special protector) pentru a asigura supravieţuirea bacteriei probiotice (bacterii benefice) din stomac şi până când ajunge în colon. Pentru a ajuta acest proces este cel mai bine să luaţi capsulele cu 1-2 ore după ultima masă a zilei - când stomacul nu mai digeră - sau chiar înainte de culcare.

Zilele 6 - 30:
Pe parcursul zilei
Pasul 1.
2 capsule ToxiClean® şi 3 capsule Detox Vital®

Luaţi 2 capsule de ToxiClean® imediat după masa de prânz sau cină şi câte 3 capsule de Detox Vital® în timpul mesei de prânz sau cină.

Pasul 2.
Apă plată

Asiguraţi-vă ca beţi 8 pahare de apă pură (aprox. 2 l) de-a lungul zilei în timpul folosirii programului. Detoxifierea nu va avea loc fără cantitatea necesară de apă.

Seara
Pasul 3.
2 capsule Swiss Probiotix®

Continuaţi să luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix® cu cel puţin o oră după ultima masă sau chiar înainte de a merge la culcare.

Zilele 31 - 60 sau 90:

Continuaţi să luaţi 2 capsule de ToxiClean®, 3 capsule de Detox Vital® şi 2 capsule de Swiss Probiotix® până la terminare lor (60 sau 90 de zile). ToxiClean® se va termina cu câteva zile mai devreme decât celelalte două produse însă nu trebuie să vă îngrijoraţi. Detox Vital® şi Swiss Probiotix® sunt recomandate pentru folosire zilnică pe o perioadă mai lungă.

împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0