Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog

Tot ce merită să ştim despre curățare intestinului

curatarea-intestinului 1Mulţi oameni nu înţeleg, de ce avem nevoie de curăţarea intestinului, cu toate că sunt deschişi pentru a efectua un astfel de cură, dar nu ajung să şi înceapă programul deoarece nu găsesc instrumentul potrivit în timp. În cazul în care aplicarea metodei alese este complicată, este dificil să se respecte intrucţiunile, este de lungă durată, scump, incomod, are multe efecte secundare, astfel nu numai se pierde cheful pentru a finaliza cura, dar şi lasă experienţe neplăcute. Programul de curăţarea intestinului adecvat este exact opusul acestuia: sentiment de eliberare, experienţă plăcută şi sentiment de uşurare, chiar şi cu ani mai târziu. Din păcate, acest lucru nu este evident pentru toată lumea.

Unii oameni nu se predau aşa uşor, dar după ce au suferit să finalizeze cura devin frustraţi din cauza rezultatelor negative obţinute. Din păcate, dacă omitem o parte (sau mai multe) din programul de detoxifiere care este complex, nu ne mai putem aştepta la rezultatele pe care le-am fi obţinut dacă urmam un program complet.

O experienţă negativă şi rezultatul nu foarte convingător poate descuraja persoana entuziasmată să facă detoxifiere, chiar ani de zile, deoarece poate cauza daune grave corporale şi de sănătate. Din acest motiv, este foarte important să alegem cu atenţie metoda de detoxifiere, înainte să începem cura. Astfel, putem să evităm să cheltuim mulţi bani inutil pe mai multe metode, înainte de a găsi soluţia ideală.

Ultimul aspect este, de asemenea, foarte important, deoarece pe lângă obiceiurile noastre de alimentaţie din zilele de azi, un fenomen foarte frecvent îl constituie constipaţia şi balonarea, care pot fi prevenite cu uşurinţă cu ajutorul efectului benefic al unei cure de curăţarea intestinului corespunzătoare.

Prin urmare, înainte de curăţarea intestinului întotdeuna trebuie să ne informăm în legătură cu posibilităţile oferite şi să alegem cu atenţie programul de curăţarea intestinului, pentru a evita dezamăgirile.

Care sunt caracteristicile unei metode de detoxifiere ideală?

Simplitate

Una dintre caracteristicile de bază ale procesului perfect de curăţarea intestinului este simplitatea. Uşor de utilizat, se poate transporta şi se poate aplica. Nu trebuie să existe nici un obstacol să putem continua cura şi când călătorim sau dacă vine cineva la noi în vizită. Instrucţiunile de folosire sunt corecte şi pot fi urmărite fără probleme. Ingredientele, materiile prime şi echipamentul necesar trebuie să fie puse împreună la dispoziţia noastră.

Curăţarea intestinului şi succesul ei depinde în mare parte de simplitatea curei de curăţarea intestinului. În cazul în care trebuie să umblăm după un ingredient, este greu de obţinut sau trebuie să mergem până la sfărşitul lumii ca să-l procurăm, avem şanse bune să nu mai începem cura respectivă. Va sta în sertar ani de zile, după ce vom scăpa de program. Dacă instrucţiunile nu sunt corecte, dacă trebuie să preparăm, să amestecăm, s-ar pute să risipim sau să se strice produsul scump, sau nu şi-a facut efectul pentru că nu l-am utilizat adecvat, astfel va reduce entuziasmul nostru. Mai ales dacă informaţiile care lipsesc nu sunt disponibile.

Naturaleţe

Este important, ca un program de curăţarea intestinului sau un supliment alimentar să fie compus din extracte naturale şi să nu conţine aditivi care, de asemenea, contribuie la otrăvirea organismului. Ingredientele să fie de înaltă calitate – în acest domeniu nu merită să facem compromisuri, să reducem costurile – , din surse cele mai bune.

Curăţarea intestinului, lupta împotriva balonării, constipaţiei nu este o problem nouă a omului, cu toate că timpurile modern au amplificat aceste necesităţi. Deja din timpuri străvechi, o serie de plante medicinale au fost folosite de omenire pentru promovarea proceselor digestive, pentru întreţinerea organelor care sunt responsabile de detoxifiere, pentru curăţarea corpului (spiritului). Merită să folosim aceste substanţe active extrase din plante, deoarece la baza folosirii lor există o vastă experienţă, iar cu timpul s-a concretizat doza optimă şi condiţiile de utilizare, în scopul de a avea cel mai puternic efect.

În plus, tendinţa în zilele noastre se înclină spre naturaleţe, ceea ce nu este surprinzător, deoarece scopul detoxifierii este de elimina toxinele moderne. Curăţarea intestinului care îşi are originea în natură este nu numai eficientă dar este mai aproape de consumător.

Suport pentru tranzit intestinal

Este foarte important ca produsele pentru curăţarea intestinului pe lângă descompunerea şi eliminarea deşeurilor să şi stimuleze mişcarea peristaltică a intestinelor. În multe cazuri, tulburările digestive nu sunt consecinţele contaminării intestinelor, cauza fiind un stil de viaţă sedentar şi postura neadecvată care accentuează mişcarea lentă a intestinelor. Dacă începem cu constipaţie, balonare, primul lucru ce ar trebui să încercăm să creştem frecvenţa activităţilor fizice în viaţa noastră. Alegerea sportului adecvat este de fapt curăţarea intestinului cu cap, poate fi primul pas al programului de curăţarea intestinului.

Consecinţa mişcării lente ale intestinelor este că deşeurile se mişcă mai încet în intestine, astfel au mai mult timp pentru a apsorbi apă şi devin din ce în ce mai duri. Scaunul tare poate cauza constipaţie, diverticuloză, dar poate contribui la formarea hemoroizilor, fisurilor anale, colită. Pentru stimularea mişcării intestinale sunt ideale fibrele vegetale care pot fi introduse în organism în cantităţi mai mari sub formă de gem, suc de fructe, diferite cereale sau fructe uscate.

Complet: are efect, de asemenea, asupra ficatului şi sângelui

curatarea-intestinului 2Efectul curei de curăţarea intestinului se concentrează nu numai asupra intestinelor, deoarece şi ficatul, sângele şi fiecare organ intern este contaminat, astfel fără purificarea acestora nici curăţarea intestinelor nu poate să fie sută la sută. Ficatul este responsabil pentru filtrararea sângelui transportat de către materiale absorbite în intestine. Aceasta protejează corpul nostru de substanţele inutile sau dăunătoare, şi pentru acest lucru, adesea îşi pune în pericol buna funcţionare şi sănătate lui.

Detoxifierea nu poate să fie completă dacă „filtrul”, adică ficatul nu curăţăm de toxine cu o substanţă activă care şi sprijină funcţionarea lui. Acest ingredient de bază este armurariul, ce trebuie să conţină în cantitate adecvată produsele de detoxifiere. Curăţarea intestinului adecvată constă în detalii, iar armurariul este una foarte importantă.

Şi, desigur este nevoie de curăţarea sângelui care transportă substanţele nutritive şi intră în contact cu organele interne. Aici, curăţarea înseamnă că asigurăm furnizarea materialelor necesare pentru organism la locurile potrivite (plămâni, piele, gland sudoripare).

Curăţarea intestinului şi detoxifierea completă au efecte benefice asupra întregului organism. Ca un rezultat al curei de curăţarea intestinului corespunzătoare se reduce riscul de apariţie de balonare şi constipaţie, se elimină toxinele moderne din organismul nostru, vom fi într-o stare fizică mai bună, plin de viaţă, redobândim energia.

Dacă doriți să citiți articole referitoare la acest subiect, faceți clic pe cuvintele cheie: Constipaţie | Detoxifiere | Diaree

Avem aşteptări mari

Programul de curăţarea intestinului Clean Inside îndeplineşte toate aşteptările enumerate mai sus, puteţi să vă convingeţi dacă citiţi opiniile clienţilor. Utilizarea curăţătorului intestinal este foarte simplu, trebuie administrate câteva capsule pe zi, să preparăm o băutură de fibre şi să consumăm un ceai de curăţare.

Prin urmare, cu ajutorul Clean Inside cura de curăţarea intestinului procesul de curăţarea intestinului devine foarte uşor: nu numai că e incredibil de simplu, de asemenea, este uşor atât pentru trup cât şi pentru suflet.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Programul ToxiClean
Program ToxiClean

Programul de detoxifere ToxiClean a fost dezvoltat în aşa fel, încât administrat împreună cu programul Clean Inside să aibă un efect de curăţare şi de dezintoxicare şi mai eficient asupra organelor interne, pentru sănătatea zilnică.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Parasic
Parasic

Parasic este un supliment nutriţional pentru eliminarea paraziţilor intestinali şi ouăle acestora din colon şi din alte părţi ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flora Protect Jr.
Flora Protect Jr.

Flora Protect Jr.® este un supliment probiotic sub formă de comprimate masticabile, naturale, fără zahăr, cu gust de fructe de pădure, care conține patru specii de bacterii probiotice, pentru a ajuta echilibrarea florei intestinală a copiiilor.

115 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0