Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Curatirea colonului - Clean Inside

curatirea-clean-inside 1Clean Inside, cunoscut şi sub numele de ”irigare a colonului” sau ”hidroterapie a colonului”, este o metodă de curăţire a colonului folosind apă caldă, pură pentru a ajuta eliminarea materiilor fecale depozitate, a gazelor în exces, mucusului şi substanţelor toxice.

Programul de Curăţire Internă Clean Inside funcţionează într-un mod asemănător, cu excepţia faptului că lucrează cu ajutorul plantelor în loc de apă şi din interior spre exterior, obţinând ceea ce o irigare nu poate. Programul Clean Inside este şi foarte eficient împotriva paraziţilor şi asigură mai multă fibră necesară eliminării şi digestiei potrivite.

Multi hidroterapeuţi recomandă Programul Clean Inside clienţilor lor pentru a-l folosi între tratamente. Unii oameni consideră irigarea colonului prea costisitoare şi, din nefericire, chiar jenantă. Vestea bună este că de la Programul Clean Inside se pot aştepta la rezultate similare sau chiar mai bune. Doar citiţi câteva din povestirile de mai jos.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Parasic
Parasic

Parasic este un supliment nutriţional pentru eliminarea paraziţilor intestinali şi ouăle acestora din colon şi din alte părţi ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flacon Shaker
Flacon Shaker

Flaconul GStack este compact și subțire, oferă cantitatea necesară pentru suplimentul nutritiv – datorită formei rotunjită flacoanele GStack nu deteriorează interiorul genților. Plecați din oraș? Luați cu voi un flacon GStack, este perfect pentru suplimente nutritive după antrenament sau pentru produsele NaturalSwiss. Astfel, imediat puteți beneficia de un shake regenerator în fiecare zi a săptămânii

46 RON
Detalii
Adaugă in cos
Detox Vital
Detox Vital

Realimentează organismul cu substanţele nutritive consumate, cu vitamine, substanţe minerale şi substanţe nutritive verzi vegetale, ajutând prin aceasta procesele de detoxifiere naturale ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0