Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog

Curațare ficat

Cel mai mare organ intern

Ficatul este un organ vital în cadrul detoxifierii. Printre sutele de funcții pe care le îndeplinește, ficatul: Proceseaza substantele nutritive, produce bila pentru a ajuta la digestie, filtrează sângele și, transformă substanțele potențial toxice într-unele inofensive, pe care organismul fie le folosește, fie le elimină
Ficatul este de fapt cel mai mare organ intern din corpul omenesc, ocupând aproape toată partea dreaptă de sus a abdomenului.

curatirea-ficatului 1

Deși ficatul joacă un rol fundamental pentru starea noastră de sănătate, puțini oameni se gândesc la acest organ atunci când iau decizii zilnice referitoare la mâncare, lichide și stil de viață.

Și, din nefericire, este foarte simplu să luăm decizii care ne pot afecta ficatul. Majoritatea oamenilor ingera involuntar numeroase toxine din aer, alimente, apa și chiar și prin produse cosmetice. Astfel, este necesară curăţarea regulată a ficatului. Fără curăţare, acest organ vital, nu va fi capabil mult timp să reziste faţă de volumul mare de reziduuri şi toxine, ceea ce presupune că se va forma ”stresul ficatului”. 

Stresul ficatului

Drept rezultat, ficatul își asumă o mare parte din sarcina de a ne detoxifia organismul și reușește să facă acest lucru uimitor de bine! În același timp, ficatul poate fi confruntat cu atât de multă „munca”, încât la un moment dat poate fi afectat de toxine în timp. Când se întâmplă acest lucru, capacitatea ficatului de a-și îndeplini funcțiile vitale scade și devine vulnerabil.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest subiect, faceti click pe cuvantul cheie: Curăţarea intestinului | Detoxifiere

De ce este necesară curățirea ficatului?

curatirea-ficatului 2

Una dintre metodele prin care putem afla dacă ficatul este în pericol este efectuarea testelor de sânge. Ficatul conține mii de enzime, iar atunci când se înregistrează niveluri crescute ale unora dintre acestea în urma efectuării unui test de sânge, acest lucru poate însemna că ficatul a fost afectat. Unele dintre cele mai întâlnite enzime ale ficatului care sunt evaluate în cadrul testelor pentru ficat sunt fosfatază alcalină, aminotransferaza alanină, aspartat aminotransferaza, gamma-glutamil transferază, lactat dehidrogenază și altele.

Spălarea ficatului Vs. Curățirea ficatului

Din fericire, curățirea ficatului este posibilă și există mai multe metode de a face acest lucru. O metodă răspândită – numită în general „spălarea ficatului” încurajează oamenii să consume o cantitate mare de ulei de măsline și săruri Epsom. Fără îndoială, această metodă este una radicală pentru organism.

curatirea-ficatului 3

O a doua metodă, mai naturală și mai blândă, este cea care folosește sistemul natural de detoxifiere a organismului, sporit de proprietățile terapeutice ale vitaminelor, plantelor și a altor suplimente nutriționale. Aceasta este curățirea ficatului. Spre exemplu, acizii grași omega-3, extractele de ciulin (numite și Silimarina) și vitamină B6, vitaminele C și E și-au dovedit eficiența în ameliorarea stării de sănătate a ficatului.

Un ficat sănătos înseamnă un corp sănătos

Realizarea unei curățiri a ficatului sau a unei curățiri intestinale poate fi o experiență benefică și revigorantă. Atâta timp cât întrețineți și ameliorați starea de sănătate a ficatului, sporiți capacitatea organismului de a se detoxifia, ceea ce duce la accentuarea stării de bine.

curatirea-ficatului 4

Bruce Fife, doctor în medicină naturală, și autor al binecunoscutei Cărți a detoxifierii, a scris că o curățire a ficatului poate avea nenumărate rezultate benefice.

Pe scurt, pentru că trăim într-o lume toxică, și pentru că ficatului nostru îi revine o mare parte din sarcina detoxifierii, luarea măsurilor necesare pentru găsirea și folosirea eficientă a metodelor unei curățiri intestinale este un pas important în dobândirea și menținerea unei stări de sănătate optime.
Atunci când căutați produse pentru curățirea ficatului, trebuie să le alegeți pe cele naturale, delicate cu organismul și care să vă sporească sistemele naturale de curățire și detoxifiere a organismului.

Curăţarea ficatului cu ajutorul ToxiClean

Suplimentul de nutriţie cu efect de detoxifiere ToxiClean a fost compus în aşa fel încât curăţarea ficatului, respectiv detoxifierea sângelui şi ale altor organe să fie perfectă.

ToxiClean conţine exact acei aminoacizi care ajută la fixarea metalelor grele şi eliminarea acestora din organism. Metalele grele reprezintă una dintre cele mai mari pericole pentru ficat şi exact acestea sunt acele substanţe care sunt inevitabile în zilele noastre.

ToxiClean-ul conţine antioxidanţi care ajută la restabilirea hepatică după curăţarea ficatului, astfel funcţiile hepatice vor fi normale din nou. Aceasta este importantă şi prin faptul, că regenerarea este necesară pentru ca acest organ să poată îndeplini rolurile sale originale.

ToxiClean-ul a fost compus exact în aşa fel încât să fie capabil de sprijinul complet al proceselor de detoxifiere şi regenerare, respectiv de restabilirea acestora.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Swiss DigestFX
Swiss DigestFX

Capsula Swiss DigestFX® conține enzime naturale, care administrate în timpul meselor ajută la digestie și la prevenirea multor probleme digestive, ca și balonarea, flatulență, crampe, gaze, arsuri stomacale, digestie lentă, iritații sau alte tulburări digestive.

145 RON
Detalii
Adaugă in cos
Fibrele Clean Inside
Fibra CleanInside

Supliment nutritiv pe bază de fibre pentru curățarea colonului, cu ajutorul fibrelor curăţă intestinul gros de depunerile acumulate şi previne formarea noilor depuneri.

155 RON
Detalii
Adaugă in cos
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Asigură o floră intestinală sănătoasă a colonului prin 8 miliarde de germeni de bacterii benefice vii, stabileşte baza unui sistem imunitar puternic şi totodată protejează tractul intestinal.

119 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0