Din anul 2006 suntem aici pentru Dumneavoastră
Peste 1 milion de clienți în întreaga lume
13 țări
Mii de evaluări pozitive legalizate de notar în întreaga lume
30+ colegi din întreaga lume în afacerea noastră de familie
100% calitate strict naturală
NaturalSwiss

Care este misiunea noastră:

În anul 2006 am introdus întreaga gama de produse care serveşte pentru curăţarea cu plante medicinale, respectiv pentru păstrarea sănătăţii. Actualmente peste tot în lume mai mulţi experţi din domeniul sănătăţii şi sute de mii de persoane folosesc în mod sistematic mărcile ToxiClean® şi Clean Inside®.

Succesul NaturalSwiss se datorează faptului că se concentrează în exclusivitate numai pe detoxifierea şi curăţarea organismului, în comparaţie cu alte firme care comercializează diferite suplimente alimentare şi vitamine.

Stăm la dispoziția dumneavoastră timp de mai mult de 10 ani, indiferent cu ce fel de probleme digestive vă confruntați, sunați-ne, noi vă ajutăm: NaturalSwiss - Experți în digestie!

NaturalSwiss

De ce ne place ceea ce facem:

Firma NaturalSwiss are cea mai vastă experienţă în detoxifierea şi curăţarea organismului, astfel a devenit o marcă recunoscută pe întreaga piaţă.

Publicăm articole de specialitate, care au parte de recunoaştere. NaturalSwiss este o marcă recunoscută pe plan internaţional, fiind prezentă în 13 țări. Prin produsele noastre am câştigat premii internaţionale. Colaborează cu noi personalităţi recunoscute, medici specilişti şi experţi.

Produsele noastre, care sunt preparate 100% din materii prime naturale, sunt recunoscute şi de către biroul general de sănătate GMP. Serviciul nostru pentru clienţi este profesional şi calificat. Poza colegei noastre este reală, contactați-ne cu încredere – vă puteţi baza pe noi. Prin produsele noastre de mare eficienţă vă ajutăm în menţinerea sănătăţii. Dovezile principale ale acestuia sunt părerile cumpărătorilor noştrii, autenticitate de către notar.

Satisfacţia cumpărătorilor noştri este garantată 100%. Programele noastre premiate Clean Inside® şi ToxiClean®, au fost folosite de mai mult de 1 milion de oameni de pe glob.

Experții noștri:

Dr. Csaba Podlupszki

Mă numesc Dr. Csaba Podlupszki, în 1997 am absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea Comenius din Praga. În anul 2000 am dat examen de specializare de medicină internă, iar în 2004 am dobândit cunștințe de gastroenterologie. De atunci lucrez ca specialist gastroenteorolog. Am folosit produsele de NaturalSwiss cu mare satisfacție, astfel am devenit ambasador al produselor, pe care îl recomand frecvent pacienților mei.

Barbara Markus

Mă numesc Barbara Markus și sunt terapeut naturist, psihoterapeut, trainer.
Mă ocup cu cercetarea agenților patogeni, cu explorarea sistemelor biochimice ale organismului și cu remedii naturale. De asemenea, examinez bolile scalpului și ale pielii și le tratez până la vindecare totală prin remedii naturale. În ultimii ani am studiat profund bolile cauzate de sistemul hormonal feminin și am constatat cu tristețe cât de multe suntem în căutarea vindecării permanente. În multe cazuri, am găsit leacul, astfel pot să ajut femeile însărcinate și femeile mature sau cu vârste variate. De treizeci de ani studiez formarea bolilor în relație cu starea emoțională, ajutându-mi pacienții în situații de viață în impas. Viața mea proprie este cea mai bună profesoară. Încerc să fiu un exemplu constant fizic și spiritual pentru pacienții și elevii mei. De ani de zile țin cursuri pentru companii, întreprinderi, școli, iar din anul acesta predau medicină alternativă și științe medicale la Centrul Universității Savaria al Universității de Științe Eötvös Lóránd din Szombathely.

Examenele și calificările mele în ultimii 25 de ani

  • Titlu de doctorat Hu-Man Medica Honoris Causa
  • Prananadi I.-II.
  • Sărurile Schüssler în practică
  • Consultant stil de viață Selfness
  • Masaj de relaxare și reflexoterapie în talpă
  • Masaj cosmogenetic și thailandez
  • Terapii neconvenționale
  • Terapeut metafizic și spiritual

Ca și expertul NaturalSwiss vă recomand plante medicinale de calitate superioară fără compromisuri prin produsele NaturalSwiss.

Anamaria Gotthard

Anamaria Gotthard este o erborizatoare, nutriționistă, profesoară, scriitoare și susținătoarea devotată a sănătății naturale. A absolvit facultatea de fitoterapie (utilizarea plantelor medicinale in scop terapeutic) la Universitatea Britain’s College of Phytotherapy (phyto – în lb.greacă înseamnă plantă). Produsele noastre nu ar avea așa succes fără implicarea directă a Anamariei. Ea este o persoană talentată și expertă în plante medicinale – adevărata întruchipare a atitudinilor holistice.

Experții noștri sunt disponibili de ani de zile pe portalul Medicul Răspunde, unde oricine le poate adresa întrebările legate de probleme de sănătate la care primesc un răspuns rapid și profesionist.

Experții noștri
Ești ceea ce mănânci

Originea misiunii noastre

„Ești ceea ce mănânci!” - Hipocrates

Curăţare cu plante medicinale: Colaborare cu natura. În societatea noastră modernă uităm uşor, că de fapt formăm un tot unitar cu natura şi că trupul nostru face parte dintr-un organism viu holistic, care este capabil să ne sprijine şi să ne hrănească. Dacă suntem sănătoşi, înseamnă că trupul nostru s-a acomodat cu succes stilului nostru de viaţă şi mediului nostru. În această stare suntem în armonie cu ritmul naturii şi în echilibru cu noi înşine.

Când însă suntem bolnavi – ne simţim rău. Mesajul trupului nostru este că am pierdut acel echilibru fără care nu putem ţine ritmul cu ciclurile naturii nici în interior, nici în exterior.

Curăţarea cu plantele medicinale ne ajută în restabilirea organismului şi face posibilă redobândirea echilibrului trupului nostru. Prin folosirea formularelor de plante medicinale şi prin schimbarea obiceiurilor de alimentaţie, putem începe eliminarea rezidurilor şi toxinelor depuse în corpul nostru. Curăţarea cu ajutorul plantelor medicinale totodată susţine şi stimulează mecanismele de autocurăţare ale organismului nostru – are efect pozitiv însăşi asupra căilor de eliminare şi de detoxifiere. Cea mai mare valoare deci a plantelor medicinale constă în faptul că îmbunătăţesc funcţionarea organismului nostru. Fiecare om are şase canale de eliminare iar când toate aceste canale funcţionează perfect, ne simţim sănătoşi.

NaturalSwiss, expertul în digestie, crede în Curățarea Întregului Corp, a cărui parte esențială nu este doar alcalinizarea, dar și hrânirea sănătoasă și eficientă a organismului nostru. În acest scop am încheiat un parteneriat cu distribuitorul de produse super alimente Premium și Bio, www.supergreens.fr. Pentru mai multe informații despre Curățarea Întregului Corp (www.nettoyage-complet-corps.com).

Serviciile NaturalSwiss® disponibile și în alte țări:

Cehia
Cehia
Austria
Austria
Franta
Franta
Italia
Italia
Ungaria
Ungaria
Elveția
Elveția
Polonia
Polonia
Anglia
Anglia
Romania
Romania
Germania
Germania
Olanda
Olanda
Suedia
Suedia
Slovacia
Slovacia
NaturalSwiss =
Produse în total:
0