Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Detoxifiere de 3-5-7 zile: doar dacă este foarte necesar!

detoxifiere-de-3-5-7-zile 1Lumea noastră grăbită este din ce în ce mai caracterizată prin faptul că dorim să obţinem tot în cât mai curând posibil. Dorim să atingem o siluetă de invidiată, un corp musculos, un organism sănătos doar în câteva zile. Este adevărat şi în cazul detoxifierii, dar nu întotdeauna luăm în considerare faptul că: pentru un rezultat bun este nevoie de timp.

Nu întămplător este din ce în ce mai populară cura de detoxifiere de 3-5-7 zile, tocmai pentru că astfel se poate economisi de ce nu dispun majoritatea oamenilor: timp. Cu toate acestea, acest lucru are preţ, detoxifierea rapidă stresează corpul, astfel nu este capabil pentru o curăţare completă şi aprofundată. Pentru descompunerea şi eliberarea majorităţii substanţelor nocive nu este suficientă câteva zile, astfel cura de detoxifiere de 3-5-7 zile este eficientă pentru a stinge focul. Adică, în cazul în care dorim să obţinem un rezultat rapid, dar nu acţionăm cu perfecţiune, putem să încercăm în condiţii de siguranţă, iar în alte cazuri să sacrificăm mai mult timp pentru detoxifiere. Şi o altă notă importantă: pe parcursul curei de câteva zile să fim atenţi la semnalele corpului, deoarece detoxifirea bruscă, accelerată nu este suportabilă pentru toată lumea!

În cazul în care dorim să mergem la sigur şi să protejăm corpul de la uzura excesivă, este mai indicat să alegem curele de 30-60 de zile. Acestea elimină eficient dar şi foarte blând substanţele nocive, nu încarcă inutil sistemul digestiv, în mod deosebit tractul intestinal, astfel detoxifierea nu determină reacţii neaşteptate. Nu vor fi stări neplăcute care apar brusc, senzaţii tari de tranzit intestinal sau urinare, pur şi simplu pentru că organismul are timp suficient să se obişnuească cu detoxifierea declanşată pe plan extern. Ca urmare, au loc procesele de curăţare internă, precum şi devin mai puternice, iar cura va deveni şi mai perfectă.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Parasic
Parasic

Parasic este un supliment nutriţional pentru eliminarea paraziţilor intestinali şi ouăle acestora din colon şi din alte părţi ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Slim Tea
Slim Tea

Este o combinaţie de 13 plante medicinale special selectate. Ajută la funcţionarea normală a intestinelor şi apariţia regulată a defecaţiilor. Nu conţine cofeină.

89 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flora Protect Jr.
Flora Protect Jr.

Flora Protect Jr.® este un supliment probiotic sub formă de comprimate masticabile, naturale, fără zahăr, cu gust de fructe de pădure, care conține patru specii de bacterii probiotice, pentru a ajuta echilibrarea florei intestinală a copiiilor.

115 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0