Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog

Detoxifierea la domiciliu / Care este detoxifierea corectă?

De ce este necesară detoxifierea periodică la domiciliu? Este important să ştim ce toxine ajung în organismul nostru în fiecare zi şi cum ne afectează acestea.

detoxifierea-la-domiciliu 1

Prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos, putem reduce în mod semnificativ cantitatea de substanţe toxice care pătrund în organism în fiecare zi. Din nefericire, din cauza mediului înconjurător actual, nu este posibil să eliminăm complet toate aceste substanţe toxice. În timp ce o dietă sănătoasă presupune evitarea diferiţilor aditivi alimentari, există şi alţi factori care contribuie la prezenţa acestor substanţe toxice în organism. Se recomandă astfel detoxifierea la domiciliu în mod periodic.

Toată lumea, fără nici o excepţie, este expusă toxinelor. O mare cantitate de toxine există în aerul pe care îl respirăm. Particulele de metal prezente în aer constituie una dintre cele mai grave probleme în zilele noastre, constituind o ameninţare ce nu poate fi evitată. Metalele grele care pătrund cel mai des în corp din diferite surse sunt aluminiul, arsenicul, cadmiul, staniul şi mercurul. Acestea ne afectează în mod constant corpul, provocând diferite boli şi afecţiuni. Putem ţine sub control contaminarea cu metale grele prin efectuarea periodică a unei detoxifieri la domiciliu.

Ce trebuie să ştiţi înainte de a începe o detoxifiere la domiciliu

Unele persoane cred că detoxifierea la domiciliu se poate face foarte uşor; nu trebuie să vă deplasaţi pentru a vă trata. Însă o detoxifiere la domiciliu necesită mult mai multă pregatire decât se crede.

detoxifierea-la-domiciliu 2

Detoxifierea la domiciliu presupune organizare. De exemplu, în funcţie de tipul de detoxifiere la domiciliu ales, detoxifiere intensivă sau uşoară, vom petrece mai mult sau mai puţin timp pentru a o realiza.

Cel mai important lucru de care trebuie să ţinem cont este ca persoanele care au o problemă de sănătate sau suferă de o boală cronică ce necesită tratament nu ar trebui să facă o detoxifiere la domiciliu decât sub supravegherea unui medic specialist. Detoxifierea la domiciliu presupune responsabilitate, deoarece toxinele acumulate încep să circule prin corp înainte de a-l părăsi, lucru ce poate influenţa funcţionarea organismului.

Luând în considerare factorii menţionaţi mai sus, detoxifierea la domiciliu nu este recomandată femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi nici copiilor. În cazul lor, detoxifierea la domiciliu ar trebui realizată doar cu aprobarea unui medic specialist.

Dacă doriți să citiți articole referitoare la acest subiect, faceți clic pe cuvintele cheie: Constipaţie | Detoxifiere | Diaree

Care este metoda potrivită?

În zilele noastre este uşor să realizaţi o detoxifiere la domiciliu. Problema cea mai frecventă este că multe persoane nu ştiu sigur ce metodă să aleagă şi nici care este cea mai eficientă metodă de detoxifiere la domiciliu.

detoxifierea-la-domiciliu 3

Printre numeroasele metode se numără şi unele care fac ca detoxifierea la domiciliu să fie dificilă, slăbind organismul. În aceste cazuri, se pune accent doar pe eliminarea toxinelor, fără îmbunătăţirea digestiei şi fără alimentarea organismului cu substanţe nutritive. Astfel, rezultatele obţinute nu vor fi de lungă durată, iar în anumite circumstanţe poate apărea o afecţiune.

Dintre toate metodele folosite pentru detoxifierea la domiciliu, cea mai eficientă trebuie să includă un proces de curăţire intestinală, care să refacă echilibrul florei intestinale cu substanţe nutritive şi suplimente, îndepărtând în acelaşi timp toxinele. Dacă lipseşte una dintre aceste părţi, detoxifierea nu va fi completă, iar efectul scontat nu va fi obţinut.

Detoxifierea la domiciliu cu programul ToxiClean

 Programul ToxiClean şi Programul NaturalSwiss pentru curăţarea intestinelor, combinate, constituie metoda optimă de detoxifiere completă.

detoxifierea-la-domiciliu 4

Marele avantaj al acestor programe este că detoxifierea la domiciliu poate fi realizată uşor, nu necesită pregătire specială, iar efectul este uimitor.

Programul NaturalSwiss vă asigură curăţirea completă a intestinelor, astfel încât să fie evitată mai tarziu orice problemă legată de absorbţia substanţelor nutritive. Mai mult decât atât, el asigură şi eliminarea paraziţilor.

Probioticele Swiss Probiotix ajută la refacerea bacteriilor benefice după procesul de curăţire internă, fiind asigurată folosirea completă a substanţelor nutritive.

Programul ToxiClean de la NaturalSwiss este special conceput pentru detoxifiere. Acesta îndepărtează particulele de metale grele din organism, purificând ficatul, rinichii şi alte organe vitale.

Multe persoane care realizează detoxifierea la domiciliu nu sunt conştiente de importanţa alimentării cu minerale şi vitamine. Programul de detoxifiere, care conţine capsulele Detox Vital, vă furnizează un supliment nutritiv cu acoperire largă ce facilitează absorbţia subtanţelor nutritive şi realimentarea cu antioxidanţi. Atunci când realizaţi detoxifierea la domiciliu, o atenţie deosebită trebuie acordată sănătăţii.

Rezultate pe termen lung

Detoxifierea la domiciliu poate fi foarte eficientă dacă este realizată conform descrierii de mai sus şi dacă sunt respectate toate condiţiile. Pentru menţinerea rezultatelor pe termen lung, nu vor mai fi necesari decât câţiva paşi.

Dacă cineva care a finalizat o cură de detoxifiere la domiciliu revine la o dietă nesănătoasă şi la un stil de viaţă sedentar, rezultatele obţinute nu vor dura foarte mult.

Este important să adoptaţi o dietă „bogată în fibre”, să luaţi vitamine şi să încercaţi să introduceţi în programul cotidian şi câteva exerciţii fizice. Acestea vor asigura menţinerea pe termen lung a stării de sănătate obţinute în urma detoxifierii.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Detox Vital
Detox Vital

Realimentează organismul cu substanţele nutritive consumate, cu vitamine, substanţe minerale şi substanţe nutritive verzi vegetale, ajutând prin aceasta procesele de detoxifiere naturale ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Programul Clean Inside
Program CleanInside

Programul de curățarea intestinelor Clean Inside se compune din trei produse, pe care le- am dezvoltat special pentru curăţare cea mai complexă şi cea mai naturală a colonului.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Slim Tea
Slim Tea

Este o combinaţie de 13 plante medicinale special selectate. Ajută la funcţionarea normală a intestinelor şi apariţia regulată a defecaţiilor. Nu conţine cofeină.

89 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0