Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Durere abdominală

durerea-de-stomac 1Durerea de stomac poate fi influenţată de mai mulţi factori diferiţi, inclusiv probleme digestive, gaze, constipaţie, paraziţi, arsuri pe stomac, indigestie, SCI, boala Chron, etc. Durerea de stomac poate fi un semnal al unei probleme mai serioase, cum ar fi apendicita sau obstrucţia intestinelor, aşa că este întotdeauna o idee bună să apelaţi la ajutorul medicului în caz de durere abdominală prelungită sau severă.

Aşa cum veţi vedea mai jos, mulţi oameni au scăpat de durerea de stomac cu ajutorul Programului de Curăţire Internă Clean Inside. Odată ce şi-au curăţat colonul de depuneri şi paraziţi şi au început să consume fibră zilnic, simptomele nu doar că s-au ameliorat, dar chiar au dispărut complet şi definitiv.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Asigură o floră intestinală sănătoasă a colonului prin 8 miliarde de germeni de bacterii benefice vii, stabileşte baza unui sistem imunitar puternic şi totodată protejează tractul intestinal.

119 RON
Detalii
Adaugă in cos
Parasic Jr.
Parasic Junior

Solutia perfecta pentru copii in curatirea de paraziti. Fiind foarte eficient, Parasic Junior® este un lichid bun la gust pe care copiilor le place sa-l ia. Este recomandat si pentru adultii care prefera lichidele in locul capsulelor.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flacon Shaker
Flacon Shaker

Flaconul GStack este compact și subțire, oferă cantitatea necesară pentru suplimentul nutritiv – datorită formei rotunjită flacoanele GStack nu deteriorează interiorul genților. Plecați din oraș? Luați cu voi un flacon GStack, este perfect pentru suplimente nutritive după antrenament sau pentru produsele NaturalSwiss. Astfel, imediat puteți beneficia de un shake regenerator în fiecare zi a săptămânii

46 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0