Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Hrană sănătoasă pentru colon

hrana-sanatoasa-pentru-colon 1Fibra este cea mai necesară hrană pentru colon. Se cunoaşte despre fibră că măreşte capacitatea intestinală şi astfel elimină constipaţia, prin diminuarea apetitului şi o mai bună absorbţie ajută la pierderea în greutate, previne cancerul de colon, menţine colesterolul scăzut, ajută în tratamentul SCI şi a diverticulitei.

  • Dieta standard Americană conţine foarte puţină fibră dietetică. Chiar şi cei ce pretind a urma o dietă sănătoasă, în scurt timp renunţă la cantitatea zilnică recomandată. Conform celor susţinute de către Şcoala Publică de Sănătate de la Harvard, ”Fibra este o parte importantă a unei diete sănătoase şi un adult ar trebui să consume cel puţin cantitatea minimă recomandată de 20-35 grame de fibră dietetică zilnic.”
  • Cel mai convenabil şi consistent mod de a adăuga mai multă fibră la dieta zilnică este prin a administra un supliment de bună calitate pe bază de psyllium. Psyllium este o sursă de fibră solubilă, similar cu fibra din cereale ca ovăzul şi orzul. Diferenţa majoră constă în faptul că psyllium are un conţinut semnificativ de fibră, mai mare decât ovăzul.
  • În plus, pe lângă psyllium, un supliment bun de fibră conţine plante care asigură fibră insolubilă, care curăţă tractul digestiv şi ajută la eliminarea rapidă a toxinelor. Fibra insolubilă trece prin sistem, curăţă colonul, ajută la desprinderea depunerilor de toxine şi materii fecale.
  • Clean Inside Curăţitor Intestinal este un supliment pe bază de fibre care curăţă colonul de toxinele acumulate şi previne formarea de noi depuneri, cu ajutorul dietei naturale pe bază de fibră solubilă şi insolubilă. Folosit continuu, Curăţitorul Intestinal Clean Inside păzeşte tractul digestiv de aglomerarea cu mucus, toxine şi reziduuri. Fibrele menţin flora intestinală sănătoasă şi absorb toxinele din colon prin formarea unui burete. Prin îngroşarea şi absorbţia fluidelor, desprinde depunerile toxice din cutele şi scobiturile colonului. Un colon curat împiedică supravieţuirea bacteriilor şi a paraziţilor în deşeurile umane.
  • Curăţitorul Intestinal Clean Inside este pur şi simplu cel mai eficient, cu cel mai bun gust şi cel mai sigur supliment pe bază de fibră de pe piaţă! Citiţi povestirile de mai jos pentru a afla mai multe.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Parasic Jr.
Parasic Junior

Solutia perfecta pentru copii in curatirea de paraziti. Fiind foarte eficient, Parasic Junior® este un lichid bun la gust pe care copiilor le place sa-l ia. Este recomandat si pentru adultii care prefera lichidele in locul capsulelor.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Flora Protect Jr.
Flora Protect Jr.

Flora Protect Jr.® este un supliment probiotic sub formă de comprimate masticabile, naturale, fără zahăr, cu gust de fructe de pădure, care conține patru specii de bacterii probiotice, pentru a ajuta echilibrarea florei intestinală a copiiilor.

115 RON
Detalii
Adaugă in cos
Detox Vital
Detox Vital

Realimentează organismul cu substanţele nutritive consumate, cu vitamine, substanţe minerale şi substanţe nutritive verzi vegetale, ajutând prin aceasta procesele de detoxifiere naturale ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0