Întrebări frecvente

Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului curăţă tractul digestiv, în special intestinul gros de reziduurile depozitate de-a lungul aniilor, care singuri nu sunt în măsură să se elimine. Cele trei componente ale programului ajută la realizarea digestiei optime şi la obţinerea mişcării regulate a intestinului, de asemenea elimină paraziţii intestinali şi larvele acestora. Programul NaturalSwiss Detoxifiere, pe de o parte realizează dezintoxicarea, pe de o altă parte asigură substanţele nutritive necesare pentru flora intestinală. În primul rând, eliberează ficatul de toxinele acumulate, chiar şi de metalele grele. O altă componentă a programului furnizează vitamine şi minerale organismului, oferă un mediu perfect pentru o floră intestinală sănătoasă. La prima folosire a curei, merită să începeţi cu Programul Curăţarea Colonului – adică cu Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului – deoarece printr-un tract digestiv curat nutrienţii introduşi, cu ajutorul Programului NaturalSwiss Detoxifiere, se absoarbă în organism mult mai eficient. Începerea Programul Detoxifiere chiar înainte de a termina Programul Curăţarea Colonului, putem să obţinem o dezintoxicare mai puternică şi mai completă. Combinaţia a celor două programe curăţă şi detoxifică ficatul şi sistemul intestinal, precum şi întregul organism.
Perioada recomandată pentru folosirea Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului este cel puţin două, trei luni, pentru cei care folosesc pentru prima dată acest program de detoxifiere. Reziduurile şi toxinele se acumulează în corpul uman în zeci de ani, ceea ce înseamnă că eliminarea acestora nu se poate efectua în câteva zile. În general o cură de două-trei luni este suficient pentru toată lumea. Cei care la început au facut a cură completă şi vor să facă o detoxifiere anuală, au nevoie doar de un singur program.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului conţine exclusiv ingrediente naturale, a fost testat şi vă asigurăm că nu interacţionează cu medicamente sau cu suplimente nutriţionale. Folosirea împreună cu alte medicamente, se recomandă cu 2 ore înainte sau după suplimentul de fibră. În cazul în care aveţi condiţie medicală serioasă, înainte să începeţi cura de detoxifiere vă recomandăm să consultaţi medicul specialist. De asemenea, cura de detoxifiere să fie efectuată cu supravegherea acestuia.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului funcţionează perfect şi fără diete speciale, dar consumarea mâncărurilor sănătoase şi adaptarea unui stil de viaţă sănătos este un lucru recomandat. În cazul în care vă decideţi să ajutaţi programul să funcţioneze mai eficient, vă recomandăm o dietă compusă din fructe, legume, zarzavaturi, produse derivate din cereale integrale, nuci şi seminţe, care sporesc eficacitatea programului. Consumul în exces a următoarelor alimente nu este foarte recomandat în această perioadă de detoxifiere, ca şi, carne roşie, carne conservată, organe, produse rafinate, produse din conservă, zahăr, sare, grăsimi saturate. De asemenea, se recomandă excluderea sucurilor cu zahăr, mâncărurilor nefolositoare pentru organism, ca şi chipsurile sau diferite biscuiţi nesănătoase, dar nici consumul de cafea, alcool şi nicotină nu este benefic în timpul curăţării colonului.
Produsele pot fi comandate prin intermediul site-lui NaturalSwiss, care reprezintă o cauză importantă. Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului conţine numai ingrediente naturale, asfel încât, teoretic oricine poate să reproducă. Dar determinarea proporţiei ingredientelor şi compoziţia exactă a produsului final este rezultatul a unui proces lung de experimentare şi verificare, prepararea acasă nu garantează o curăţare blândă dar eficientă a intestinului. Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului, în stare dezvoltată şi testată, doar pe pagina nostra de internet se poate comanda.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului fiind un program blând se poate începe oricând, deoarece experienţa majoritatea clienţilor a fost pozitivă, nu au alergat la toaletă sau nu au stat prin apropiere. Percepţia comună este că programul este în armonie cu sarcinile de zi cu zi şi de lucru. Dar pentru liniştea Dvs. puteţi să alegeţi o zi de sfârşit de săptămână, dacă lucraţi de Luni până Vineri, când aveţi la dispoziţie două zile ca să experimentaţi acasă efectele programului.

Într-adevăr nu este indiferent cât de plăcută e consumul de fibre, deoarece este consumată într-o perioadă lungă de timp. Clienţii noştrii au relatat, chiar şi cei care până acum nu au găsit o fibră pe placul lor, că suplimentul de fibră NaturalSwiss este gustos. Pentru a fi mai delicios fibra NaturalSwiss, vă sugerăm să încercaţi urmatoarele reţete:

  • Cu fructe – congelate sau proaspete – mixată
  • Cu sucuri naturale – 100%, care nu conţin zahăr adăugat – mixată
  • Cu orez, migdale, soia, produse de lapte – aromată sau naturală – mixată
  • Cu apă pura şi o să obţineţi gustul natural de banană.

Deoarece gusturile diferă de la o persoană la alta, trebuie să încercaţi toate variantele până ce nu găsiţi cea mai potrivită pentru Dvs. Se poate varia în fiecare dimineaţă. Nu uitaţi, consumarea fibrei trebuie să fie o experienţă placută şi gustoasă.

Răspunsul diferă de la o persoană la alta, deoarece metabolismul fiecăruia este unic. În general după două săptămâni ne povestesc clienţii despre experienţele trăite. Sunt persoane care simt diferenţa după câteva zile, iar alţii au nevoie de mai mult timp. Primele experienţe sunt legate de schimbarea consistenţei şi cantităţii scaunului. Dacă se elimină o cantitate mai mare de fecale, de mai multe ori pe zi, deja este primul semn că programul funcţionează. Dacă culoarea, mirosul scaunului se schimbă, dacă observăm lucruri „străine”, gelatinoase în fecale, acestea sunt alte semne că organismul se purifică. De obicei, şi paraziţii se elimină cu scaun. Aceştea, de multe ori nu sunt vizibili cu ochiul liber, dar uneori se pot observa larvele. Este o experienţă generală, că după două săptămâni de folosire a curei, ne simţim mult mai energic, suntem mai rezistenţi la stres şi la muncă.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului nu este agresiv, ca şi altele, şi nu cauzează inconvenienţe. Cu siguranţă o să simţiţi nevoia mai puternic decât de obicei să mergeţi la toaletă, dar mulţi simt la fel, merg la baie, fără să relateze crampe abdominale sau alte dureri neplăcute, apoi continuă să îşi vadă de treabă. Există produse care obligă oamenii să steie prin preajma toaletei mai multe ore sau chiar zile, acţionând atât de dur asupra organismului. În schimb produsele NaturalSwiss sunt foarte diferite în acest sens. Scaunele mai frecvente nu va împiedica sarcinile de zi cu zi, munca sau învăţatul. Dimpotrivă, facilitează foarte mult îmbunătăţirea bunăstării.

Există unele boli, în cazul în care în nici un caz să nu începem Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului, fără să ne consultăm cu un medic specialist:

  • Boli neoplazice;
  • Boala Chron;
  • Colitis ulcerosa;
  • Alte boli inflamatorii acute ale aparatului digestiv;
  • În timpul sarcinii şi alăptării;
  • De asemenea, nu recomandăm pentru cei care au suferit de un transplant de organe.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului nu este un produs destinat slăbirii, scopul nu este de a pierde în greutate, dar pe parcursul folosirii programului, mulţi clienţi au relatat că au slăbit undeva între 1-2 kg până la 8-10 kg. Se laudă aproape toţi că au obţinut o burtă mai plată. În timp ce Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului curăţă colonul şi elimină materiile fecale, persoana respectivă scapă de câteva kg în plus. Se reduce pofta după dulciuri şi după mâncăruri grase, se diminuează foamea incontinuu, o dată ce corpul se curăţă şi nutrienţii se asimilează mult mai eficient. Dacă aţi scăpat de problema detoxifierii a corpului, o să vedeţi că deveniţi mai precauţi în alegerea alimentaţiei, de asemenea, mulţi adaptează un stil de viaţă sănătos, o dietă naturală şi fac exerciţii fizice, diferite sporturi. Acestea ajută indirect la pierdere în greutate.
Experienţa generală a demonstrat că folosirea Programului NaturalSwiss Curăţarea Colonului este sigură, deoarece nu are efecte secundare grave. Cu toate că, pot să apar inconvenienţe minore în timpul purificării. Ocazional pot cauza anumite simptome la unele persoane, ca şi oboseala, dureri de cap, balonare, crampe, iritaţii sau înroşiri ale pielii, etc. Aceste simptome sunt normale şi frecvente pe parcursul unui program de curăţare, de aceea nu trebuie să intraţi în panică, trec de la sine. Motivul apariţiei astfel de semne sunt capsulele antiparazitare Parasic, care în timp ce ucid şi elimină paraziţii din intestinul gros sau ciuperca candida, se eliberează substanţe toxice. Aceste substanţe toxice, prin intermediul fluxului sanguin, ajung în alte părţi ale corpului şi astfel apar simptomele nedorite. De regulă, curăţarea poate să fie mai inconfortabilă în cazul organismelor mai intoxicate. Aşa că nu trebuie să vă alarmaţi, simptomele respective nu sunt de durată, doar de câteva zile, şi cu dispariţia lor persoana respectivă se va simţi şi mai bine decât până atunci. Putem să favorizăm eliminarea completă a paraziţiilor şi ameliorarea simptomelor neplăcute, prin creşterea aportului de lichide. O altă soluţie ar fi să reducem temporar doza zilnică de Parasic de la 4 capsule la 2 capsule. Iar când dispar simptomele neplăcute, putem să revenim la doza iniţială. În cazuri foarte rare, dacă aţi experimentat semne neobişnuite care sunt de lungă durată şi nu dispar, altele decât cele de mai sus, adică disconfort, efecte secundare, febră, reacţii alergice, vă recomandăm necondiţionat încetarea folosirii programului.
Concluzia finală este că organismul Dvs. se curăţă perfect în interior, de asemenea sistemul digestiv devine mai sănătos, creşte vitalitatea corpului, dacă faceţi Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului complet de trei luni. Unele persoane urmează acest program, pentru o bună stare în continuu, şi în orice caz vor avea rezultatul că o să aibă mai multă grijă de ei înşiş, astfel vor mânca mai sănătos, alimente bogate în fibre, vor face mai multă mişcare, vor bea mai mult lichid, vor trăii o viaţă mai activă. Altele persoane nu vor schimba nimic major în stilul de viaţă, întorcându-se la „vechile obiceiuri”, dar se bucură pur şi simplu de efectele benefice ale Programului NaturalSwiss Curăţarea Colonului. Un lucru este evident, persoanele care au folosit programul sunt de acord cu efectele benefice ale tratamentului şi că se pot rezolva probleme vechi, iar starea generală se poate îmbunătăţii. Clienţii NaturalSwiss apreciază şi îşi doresc să menţină starea bună după curăţare. Pentru a menţine colonul curat şi într-o bună funcţionare, de obicei este de ajuns un program de o lună. Dacă este nevoie, se poate folosi zilnic fibra, care este sigură şi pe termen lung. În schimb capsulele Parasic şi ceaiul Slim sunt recomandate o dată la 6 sau la 12 luni, în funcţie de nevoie.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului este o combinţie de produse, care împreună curăţă intestinul gros de reziduurile depozitate, astfel îmbunătăţeşte funcţia şi sănătatea intestinelor şi ajută la menţinerea acestei stări. Programul este uşor de folosit, blând şi eficient. O parte a programului o constituie fibra – include fibre solubile şi insolubile, care promovează curăţarea intestinelor, eliminarea toxinelor depozitate. O altă componentă a programului sunt capsulele Parasic, care au efect antiparazitar. A treia componentă importantă este ceaiul Slim care asigură o defecaţie regulată şi normală, de asemenea conferă un somn uşor şi odihnitor. Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului este alcătuit din trei produse care nu sunt modificate genetic (non-GMO), conţinând doar ingrediente naturale.
Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului s-a dovedit fiind un program sigur şi foarte uşor de folosit. Dimineaţa se administrează 2-4 capsule Parasic, şi în urmă se prepară o băutură din fibră Clean Inside, iar seara înainte de culcare o cană de ceai Slim. Fibrele şi ceaiul în sine au o aromă plăcută, dar fibra consumată cu fructe sau cu ceai, devine mult mai gustoasă, iar ceaiul se poate îndulci cu puţina miere, şi se poate varia. În timpul zilei, doar cantitatea adecvată de lichide – în special apă pură – trebuie respectată. Efecte secundare neplăcute sunt experimentate foarte rar, care trec de la sine, fără nici un tratament.
În general, o jumătate de lingură de fibră NaturalSwiss pe zi îşi face efectul, dar acest lucru depinde de la o persoană la alta. Doza maximă fiind o lingură de fibră de trei ori pe zi şi este nevoie de consumul ridicat de apă pură. S-a dovedit o excelentă sursă de fibre, care nu afectează reflexele nervoase şi tonusul intestinal, nu cauzează dependenţă, din contră, folosirea pe termen lung este sănătoasă şi recomandată.
Marele avantaj al programului că este foarte simplu şi nu „fură” mult timp, dar este eficient. Dimineaţa primul lucru este să luăm capsulele cu un pahar mare de apă. Aproximativ lăsăm să treacă 15 minute, preparăm fibra şi o consumăm, după care mai bem încă un pahar mare de apă. Pe parcursul zilei nu uităm să consumăm lichide din abundenţă, ca să asigurăm eliminarea toxinelor, îndeplinând obligaţiile obişnuite zilnice. Seara, înainte de culcare preparăm o cană de ceai – filtrul de ceai lăsăm să acţioneze câteva minute în apă fierbinte – şi îl consumăm. S-ar putea să facem mai multe vizite la toaletă, dar o facem cu uşurinţă. În general, vom fi mult mai activi în timpul programului, dar timpul ce sacrificăm pentru purificare este nesemnificativ.
Cantitatea de lichide pentru fibra de dimineaţă este recomnadată de cel puţin 250 de ml apă – suc, ceai – este indicat consumul imediat dupa preparare. Zilnic trebuie consumat 8-10 pahare de apă pură, plus ceaiul seara. În mod normal, apa este esenţială când urmăm un program de detoxifiere, de asemenea, şi când folosim Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului. Scopul fiind de a dilua şi elimina toxinele din organism, de asemenea, să reducem orice şansă de apariţie a efectelor neplăcute.
Folosirea programului NaturalSwiss Curăţarea Colonului nu presupune nici un fel de post, dietă, regim. Acest program a fost conceput încât să funcţioneze eficient împreună cu orice dietă şi cu consumul unei cantităţi adecvate de lichide.
Nu. În cazul constipaţiei, mai ales când este vorba de constipaţie cronică, nu este suficient doar administrarea fibrei. În orice caz este recomandat utilizarea ceaiului detoxifiant. În cazul constipaţiei care persistă sau constipaţiei cronice tranzitul intestinal devine mai lent, iar pentru a facilita funcţionarea procesului este nevoie de introducerea fibrelor vegetale şi de utilizarea plantelor medicinale care înmoaie scaunul şi promovează eliminarea acestuia. Astfel de fibre conţine Clean Inside şi plante medicinale Slim Tea. Este esențial să se utilizeze simultan aceste două produse în cazul constipaţiei cronice.
Nu putem garanta funcţionarea Programului NaturalSwiss Curăţarea Colonului, în schimb marea majoritate care au încercat programul au laudat efectele programului, mărturiile lor din ce în ce se înmulţesc pe pagina noastră. Pe baza experienţelor împărtăşite, în general au constatat o digestie mai bună, defecaţie regulată şi uşoară, reîncărcare cu energie, creşterea vitalităţii, o mai bună sănătate fizică şi emoţională, eventual pierdere în greutate. Pentru a ne convinge de funcţionarea programului, trebuie să încercăm. În cazul în care nu funcţionează, eventual apar reacţii alergice de la un ingredient, putem să apelăm la garanţia de a returna contravaloarea produsului în 60 de zile.
Costul transportului este 19 de Ron.
Produse în total:
0