Programul de Curăţarea Colonului Clean Inside® şi Programul de Detoxifiere ToxiClean® Instrucţiuni de folosire (folosite impreună)

Program
Clean Inside

Béltisztító
program
Programul Clean Inside
Clean
Inside

Rost
Clean Inside rost
Parasic
Antiparazita
kapszula
Parasic
Slim
Tea

Gyógytea
Slim Tea
Program
ToXiClean

Méregtelenítő
program
Programul ToxiClean
ToXiClean
Májtisztító
ToxiClean kapszula
Probiotix
Probiotikum
Swiss Probiotix
Detox Vital
Immunerősítő
Detox Vital
Primele 5 zile Zilele 6 – 30 Zilele 31 – 60 Zilele 61 – 90
Dimineaţa 2 Parasic® Capsule

1/2 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule

1 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule
(înafara de zilele 31 la 35)

1 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule
(înafara de zilele 61 la 65)

1 lingură Clean Inside® Fibră
Pe parcursul zilei 1 ToxiClean® capsulă înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsulă înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsulă înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
2 ToxiClean® capsulă înainte de prânz sau cină
3 Detox Vital® capsule la prânz sau cină
Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
Seara 2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare
1 ceaşcă Slim Tea® înainte de culcare
2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare
1 ceaşcă Slim Tea® înainte de culcare
2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare
1 ceaşcă Slim Tea® înainte de culcare (înafara de zilele 31 la 35)
2 Swiss Probiotix® capsule 1 oră dupa cină sau înainte de culcare
1 ceaşcă Slim Tea® înainte de culcare (înafara de zilele 61 la 65)
în caz de 1 cură în caz de 2 cure în caz de 3 cure

Programele de Curăţarea Colonului NaturalSwiss şi de Detoxifiere NaturalSwiss au fost concepute pentru a fi folosite împreună în curăţarea şi detoxifierea întregului organism, în protecţia şi hrănirea întregului sistem. Nu uitati ca programele Clean Inside® şi ToxiClean® sunt momentan cele mai eficiente programe pentru detoxifierea întregului organism. Programele pot fi folosite împreună încă de la început, însă acest lucru este recomandat celor care sunt într-o stare bună de sănătate şi/sau fac curăţări interne periodice.

Dacă starea sănătăţii Dvs. este medie sau precară sau dacă nu aţi făcut niciodată o detoxifiere a organismului până acum, vă recomandam pentru prima lună doar Programul de Curăţarea Colonului, preferabil în combinaţie cu Swiss Probiotix®. După aceea Programul de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere pot fi folosite impreuna. Programul de Detoxifiere poate fi folosit singur după ce s-a folosit Programul de Curăţarea Colonului 1-3 luni. Daca ati comandat cele două programe împreună vă rugăm să puneţi Programul de Detoxifiere deoparte pentru prima lună şi să folosiţi doar pachetul de Curăţarea colonului. Dacă doriţi să folosiţi şi Swiss Probiotix® împreună cu Programul de Curăţarea Colonului este mai bine sa comandaţi ulterior de pe pagina https://www.detoxifiere-curatareacolonului.ro/ înainte de a începe Programul de Detoxifiere.

Dacă experimentaţi alteceva înafară de simptomele obişnuite ale detoxifierii atunci când folosiţi cele două programe împreună vă rugăm să întrerupeţi Programul de Detoxifiere şi să îl reluaţi doar după ce aţi terminat folosirea Programului de Detoxifiere (de obicei 1-3 luni). Efectul curăţării produs de cele două programe împreună poate fi prea intens pentru unele persoane, în special pentru cei care nu sunt perfect sănătoşi sau care nu au făcut niciodată o curăţare internă.

Citiţi un sfat!

Cum să folosiţi Programele de Curăţarea Colonului şi de Detoxifiere împreună?

În primele 5 zile:
Dimineaţa
Pasul 1.
2 Capsule Parasic®

Pe stomacul gol luaţi 2 capsule de Parasic® cu un pahar de apă. Notă importantă: în acest manual un pahar de apă înseamnă 250 ml. Trebuie să beţi cam 8 pahare de apă zilnic în timpul curăţării.

Pasul 2.
1/2 lingură de fibră Clean Inside® Curăţător Intestinal

La aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic®, treceţi la Clean Inside® Curăţător Intestinal. Folosind lingura din recipient, mixaţi ½ lingură de fibră Clean Inside® într-un pahar cu bautură Dvs preferată. Este imposibil de obţinut un amestec de fibre din plante care să fie foarte bun la gust şi eficient în acelaşi timp (aproape toate ierburile sunt amare de aceea se vând sub formă de capsule). În opinia noastră pudra Clean Inside® este fibra cea mai de calitate şi cu cel mai bun gust de pe piaţă, dar totuşi s-ar putea să vi se pară mai uşor de luat cu suc de fructe natural 100% , decât doar cu apă. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Puteţi lua micul-dejun la câteva minute după ce aţi luat fibra. Dacă nu aveţi un program încărcat puteţi aştepta ceva mai mult timp după consumarea fibrei. Dacă luaţi medicamente sau alte suplimente, luaţi-le înainte sau după fibră cam cu 1-2 ore. Vă rugăm consultaţi un medic dacă nu sunteţi sigur cum să procedaţi.

Pe parcursul zilei
Pasul 3.
Apă plată

Apa este cheia absolută a Programului de Curăţarea Colonului. Pentru a face curăţarea mai eficientă trebuie să consumaţi cel puţin 8 pahare (250 ml/pahar) de apă pură (filtrată sau îmbuteliată) pe zi. Asta înseamnă cam 2 litri pe zi. Mai mult de atât nu este recomandat decât dacă trăiţi într-un loc cu climă foarte caldă, dacă depuneţi efort fizic continuu sau dacă transpiraţi în mod excesiv. Pentru unii poate părea mult dar aşa cum este imposibil să curăţaţi corpul pe dinafară fără apă la fel este de imposibil să-l curăţaţi pe dinăuntru. Fibrele şi plantele absorb foarte multă apă. De fapt, fibrele pot provoca constipaţie dacă nu este consumată cantitatea de apă adecvată. Dacă doriţi puteţi consuma în perioada programului sucuri de fructe sau ceaiuri de plante, dar acestea nu vor înlocui cele 8 pahare de apă necesare consumului zilnic.

Pasul 4.
1 capsulă ToxiClean® şi 3 capsule Detox Vital®

Luaţi 1 capsulă ToxiClean® înainte de masă de prânz sau cină şi 3 capsule Detox Vital® în timpul mesei de prânz sau cină. (Nu contează dacă le luaţi în timpul prânzului sau a cinei atâta timp cât le luaţi separat de fibra Clean Inside®. Trebuie ţinut o pauză cât mai lungă între administrarea fibrei şi a capsulelor. Detox Vital® se absoarbă cel mai bine dacă este luat în timpul meselor mai mari.)

Seara
Pasul 5.
2 capsule de Swiss Probiotix® şi 1 cană de Slim Tea®

Luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix® cu un pahar de apă cel puţin la o oră după ultima masă sau înainte de a merge la culcare. (Poate fi luat şi împreună cu Slim Tea®). Capsulele Swiss Probiotix® sunt învelite enteric (au un strat protectiv special) pentru a asigura supravieţuirea bacteriei probiotice (bacterii benefice) în stomac şi ajungerea acesteia în colon. Pentru a susţine acest proces este cel mai bine să luaţi capsulele cu o oră sau două după ultima masă – când stomacul nu mai digeră – sau chiar înainte de a merge la culcare.

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 1-2 minute. (Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Va trebui să acomodaţi ceaiul organismului Dvs. Timpul cât infuzaţi plicul de ceai poate face o mare diferenţă a doua zi dimineaţa. Unele persoane sunt nevoite să alerge la toaletă dimineaţa doar cu o infuzie de 1-2 minute. Pe când alte persoane au nevoie de 6 până la 10 minute pentru a obţine acelaşi rezultat.

Zilele 6 – 30:
Dimineaţa
Pasul 1.
4 Capsule Parasic®

Pe stomacul gol luaţi 4 capsule de Parasic® cu un pahar de apă.

Pasul 2.
1 lingură de fibră Clean Inside® Curăţător Intestinal

Aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic®, treceţi la Curăţătorul Intestinal Clean Inside®. Folosind lingura inclusă în recipient mixaţi 1 lingură de fibră Clean Inside® într-un pahar cu o băutură la alegere. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaşi o altă porşie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Pe parcursul zilei
Pasul 3.
Apă plată

Ar trebui să împărţiţi apa egal de-a lungul zilei. Puteţi începe prin a bea 2 pahare de apă dimineaţa, unul cu Parasic® şi unul cu fibra Clean Inside®. Apoi restul de 6 pahare le puteţi bea în restul zilei. După cum a fost menţionat anterior, trebuie să beţi aproximativ 2 litri de apă pentru a ajuta fibra să lucreze precum un burete să dizolve şi dilueze toxinele şi să le elimine din corp.

Pasul 4.
2 capsule ToxiClean® şi 3 capsule Detox Vital®

Mariţi cantitatea de ToxiClean® la 2 capsule înainte de masă de prânz sau cină şi luaţi în continuare 3 capsule de Detox Vital® în timpul mesei de prânz sau cină.

Seara
Pasul 5.
2 capsule de Swiss Probiotix® şi 1 cană de ceai Slim Tea®

Luaţi 2 capsule de probiotice Swiss Probiotix® cu un pahar de apă cu cel puţin o oră după ultima masă sau înainte de a merge la culcare. Mariţi timpul de înmuiare a plicului de ceai Slim Tea® la 2-6 minute.

Zilele 31 – 60 sau 90:

Recomandam ca înainte de a începe a doua lună de curăţare cu programele Clean Inside® & ToxiClean® împreuna, să faceţi o pauză de 5 zile a capsulelor Parasic şi ceaiului Slim, în acest timp luând doar fibra Clean Inside®, 2 capsule de ToxiClean®, 3 capsule de Detox Vital® şi 2 capsule de Swiss Probiotix®. În a şasea zi începeţi să luaţi 4 capsule de Parasic® şi reluaţi consumarea ceaiului în fiecare seară. Motivul pentru această întrerupere este de a oferi organismului o pauză şi de a face eliminarea paraziţilor mai uşoară, dacă încă mai sunt prezenţi, luând 4 capsule de Parasic®.

Luaţi toate produsele până la terminare. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că ToxiClean® se va termina mai repede cu câteva zile decât celelalte produse, nu este o greşeală. Capsulele Detox Vital® şi Swiss Probiotix® au fost concepute încât să le folosim pe termen lung, să le folosim zilnic.

Programul Clean Inside
Program CleanInside

Program de curățarea intestinelor Clean Inside

Detalii
Produse în total:
0