Programul de Curăţarea Colonului Clean Inside® Instrucţiuni

1 Parasic
Dimineaţa luaţi 2 capsule de Parasic® pe stomacul gol.
2 Fibrele Clean Inside
După 15 minute, amestecaţi o lingură de fibre Clean Inside® în 300 ml de apă.
3 Slim Tea
Înainte de culcare beţi o ceaşcă de ceai Slim Tea®.
4 Pohár víz
Zilnic să consumaţi cel puţin 8 pahare de apă, încercaţi să împărţiţi pe durata întregei zile.
Program
Clean Inside

Béltisztító
program
Programul Clean Inside
Clean
Inside

Rost
Clean Inside rost
Parasic
Antiparazita
kapszula
Parasic
Slim
Tea

Gyógytea
Slim Tea
Primele 5 zile Zilele 6-30 Zilele 31 - 60 Zilele 61 - 90
Dimineaţa 2 Parasic® Capsule

1/2 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule

1 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule
(înafară de zilele 31 la 35)

1 lingură Clean Inside® Fibră
4 Parasic® Capsule
(înafară de zilele 61 la 65)

1 lingură Clean Inside® Fibră
Pe parcursul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei Plus 8 pahare (2 litri) de apă pură de-a lungul zilei
Seara 1 ceaşcă de Slim Tea® înainte de culcare 1 ceaşcă de Slim Tea® înainte de culcare 1 ceaşcă de Slim Tea® înainte de culcare (înafară de zilele 31 la 35) 1 ceaşcă de Slim Tea® înainte de culcare (înafară de zilele 61 la 65)
în caz de 1 cură în caz de 2 cure în caz de 3 cure

Programul de Curăţare Internă NaturalSwiss este compus din urmatoarele trei produse care contribuie la vitalitatea şi sănătate optimă a organismului în mai multe moduri diferite:
1) Clean Inside® Fibră (Curăţător Intestinal)
2) Parasic® Capsule Anti-Parazitare
3) Slim Tea® pentru regularitate şi dezintoxicare (ceai de plante)

Principalul ingredient în Curăţitorul Intestinal Clean Inside® este psyllium. Psyllium este un agent natural care produce între 60 şi 70% fibre solubile- de 8 ori mai mult decât tărăţele de ovâz. Psyllium ajută la absorbţia toxinelor din colon prin formarea unui burete, a unei mase gelatinoase în intestine. Prin îngroşarea şi absorbţia fluidelor desprinde depunerile toxice din cutele şi scobiturile colonului. Un colon curat împiedică supravieţuirea bacteriilor şi a paraziţilor în deşeurile umane. Clean Inside® conţine psyllium de cea mai bună calitate care se poate găsi pe piaţa actuală. Acesta este motivul pentru care Clean Inside® este mai eficient decât alte produse pe bază de fibră. Pe lângă psyllium, fibrele Clean Inside® conţin încă 15 plante esenţiale toate jucând un rol important în curăţirea colonului. Aceste plante sunt de cea mai bună calitate, provenind din cele mai bune surse din Statele Unite.

Folosind în continuu Curatitorul Intestinal Clean Inside® păzeşte tractul digestiv de îmbăcşirea cu mucus, toxine şi reziduuri. Păstrează colonul curat şi facilitează circulaţia materiilor. Fibrele hrănesc şi menţin sănătoasă flora intestinală.

Parasic® Anti-Parazitar este o combinaţie eficace din 18 plante de cea mai bună calitate care erau folosite în trecut la eliminarea paraziţilor, a ouălor şi larvelor din corp. Este puternic, sigur şi bine tolerat de câtre adulţi. Parasic® nu este recomandat femeilor însărcinate, în perioada de alăptare şi copiilor sub 18 ani. (Pentru copii peste 3 ani este recomandat Parasic Jr.®). Capsulele Parasic® pot fi folosite o perioadă de trei luni la intervale de trei luni. Deşi sigură, această combinaţie este destul de puternică astfel încât este suficientă folosirea de doua până la trei luni.

Ceaiul Slim Tea® este parte integrantă a Programului de Curăţare Internă NaturalSwiss. Ceaiul Slim Tea® are efect laxativ asupra intestinelor şi în acelaşi timp ajută la detoxifierea nu doar a colonului ci şi a rinichilor, ficatului şi sângelui. Are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind o băutură ideală înainte de culcare. Ceaiul Slim conţine siminichie şi este destinat curăţării pe o perioadă de trei luni la intervale de trei luni. Nu este recomandată folosirea continuă deoarece ingredinetele îşi pot pierde eficienţa asupra oraganismului. Urmând curăţării iniţiale, este recomandat doar pentru folosire ocazională sau ca parte a unui program de curăţare anual. Ceaiul Slim nu este recomandat femeilor însărcinate, în perioada de alăptare şi copiilor sub 18 ani. Este nevoie de toate cele trei produse în acelaşi timp pentru o curăţare internă puternică şi cuprinzătoare. Nu este recomandată folosirea programului pe termen lung, dar odată terminată curăţarea iniţială care normal ţine trei luni, puteţi folosi fibrele Clean Inside ca o bază zilnică. Este special recomandat în cazul în care din dietă lipseţte cantitatea necesară de fibre. Clean Inside® asigură 8 grame de fibră per porţie şi se pot consuma doua porţii pe zi pe perioade lungi. Pudra Clean Inside® nu provoacă dependenţă şi este complet sănătoasă.

Cum se foloseşte Programul de Curăţare Internă Clean Inside®

În primele 5 zile:
Dimineaţa
Pasul 1.
Parasic® Capsule

Pe stomacul gol luaţi 2 capsule de Parasic® cu un pahar mare de apa. Notă importantă: un pahar înseamnă 250 ml apă. Aveţi nevoie să beţi 8 pahare (2 litri) de apă zilnic cât timp faceţi curăţarea.

Pasul 2.
Fibra Clean Inside® (Curăţător Intestinal)

Aproximativ la 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic, treceţi la Fibra Clean Inside® (Curăţător Intestinal). Folosind lingura de plastic inclusă amestecaţi ½ lingură de Clean Inside® într-un pahar cu o băutură la alegerea Dvs. Este imposibil de obţinut un amestec de fibre din plante care să fie foarte bun la gust şi eficient în acelaşi timp (aproape toate ierburile sunt amare de aceea se vând în capsule). În opinia noastră pudra Clean Inside® este fibra cea mai de calitate şi cu cel mai bun gust de pe piaţă, dar totuşi s-ar putea să vi se pară mai uşor de luat cu suc de fructe natural 100% , decât doar cu apă. Beţi amestecul de fibră imediat , daca îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Puteţi lua micul-dejun la câteva minute după ce aţi luat fibra. Daca nu aveţi un program încărcat puteţi aştepta ceva mai mult timp după consumarea fibrei. Dacă luaţi medicamente sau alte suplimente, luaţi-le înainte sau după fibră cam cu 1-2 ore. Vă rugăm consultaţi un medic dacă nu sunteţi sigur cum să procedaţi.

Pe parcursul zilei
Pasul 3.
Apă plată

Apa este cheia absolută a Programului de Curaţarea Colonului NaturalSwiss. Pentru a face curăţarea mai eficientă trebuie să consumaţi cel putin 8 pahare de apă pură (filtrată sau îmbuteliată) pe zi. Asta înseamnă cam 2 litri pe zi. Mai mult de atât nu este recomandat decât dacă trăiţi într-un loc cu climă foarte caldă, dacă depuneţi efort fizic continuu, sau dacă transpiraţi în mod excesiv. Pentru unii poate părea mult, dar aşa cum este imposibil să curăţaţi corpul pe dinafară fără apă, la fel este de imposibil să-l curăţaţi pe dinăuntru. Fibrele şi plantele absorb foarte multă apă. De fapt, fibrele pot provoca constipaţie dacă nu este consumată cantitatea de apă adecvată.Dacă doriţi puteţi consuma în perioada programului sucuri de fructe sau ceaiuri de plante, dar acestea nu vor înlocui cele 8 pahare de apă necesare consumului zilnic.

Seara
Pasul 4.
ceaiul Slim Tea®

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 1-2 minute. (Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Formula speciala va ajuta la digerarea cinei, va asigura o eliminare corespunzătoare, are efect curăţător asupra ficatului, rinichilor şi intestinelor, şi vă relaxeaza corpul astfel încât să aveţi parte de un somn odihnitor. Dimineaţa este normal să simţiţi nevoia urgentă de a merge la toaletă însoţită de uşoare crampe-in special în primele câteva zile. Ceaiul Slim conţine siminichie şi funcţionează provocând uşoare contracţii în intestine, ajutând la eliminarea excrementelor, reziduurilor acumulate şi paraziţilor.

Pe parcursul zilelor 6-30 (Sau până când curăţarea este desăvărşită, ceea ce ar putea însemna şi 90 de zile.):
Dimineaţa
Pasul 1.
Parasic® Capsule

Pe stomacul gol luaţi 4 capsule Parasic® cu un pahar de apă plată.

Pasul 2.
Fibra Clean Inside (Curăţător Intestinal)

Aproximativ 15 minute după ce aţi luat capsulele Parasic®, treceţi la Curatitorul Intestinal Clean Inside®. Folosind lingura inclusă în recipient mixaţi 1 lingură de Clean Inside® într-un pahar cu o băutură la alegere. Beţi amestecul de fibră imediat, dacă îl lăsaţi să stea prea mult se va îngroşa şi veţi fi nevoit să preparaţi o altă porţie. Beţi imediat un pahar de apă plată (250 ml).

Pe parcursul zilei
Pasul 3.
Apă plată

Ar trebui să împărţiţi apa egal de-a lungul zilei. Puteţi începe prin a bea 2 pahare de apă dimineaţa, unul cu Parasic® şi unul cu fibra Clean Inside®. Apoi restul de 6 pahare le puteţi bea în restul zilei. După cum a fost menţionat anterior, trebuie să beţi aproximativ 2 litri de apă pentru a ajuta fibra să lucreze, precum să funcţioneze ca un burete şi să dizolve toxinele şi să le elimine din corp.

Seara
Pasul 4.
ceaiul Slim Tea®

Înainte de culcare, puneţi un plic de ceai Slim într-o cană cu apă fierbinte timp de 2-6 minute. (Nu folosiţi niciodată apă încălzită la cuptorul cu microunde deoarece ar putea distruge eficienţa plantelor din ceai). Va trebui să acomodaţi ceaiul organismului Dvs. Timpul cît infuzaţi plicul de ceai poate face o mare diferenţă a doua zi dimineaţa. Unele persoane sunt nevoite să alerge la toaletă dimineaţa doar cu o infuzie de 1-2 minute. Pe când alte persoane au nevoie de 6 până la 10 minute pentru a obţine acelaşi rezultat. În legătură cu folosirea ceaiului Slim puteţi găsi mai multe idei bune la sfaturi.

Programul Clean Inside
Program CleanInside

Program de curățarea intestinelor Clean Inside

Detalii
Produse în total:
0