Detoxifiere şi curăţare internă = purificare internă

Curăţarea intestinului cu programul Clean Inside®, detoxifiere cu programul ToxiClean®!
Începeţi cu curăţarea intestinului, continuaţi cu detoxifiere. Puteţi să folosiţi şi separat, este decizia Dvs.! Pentru obţinerea unui rezultat pe termen lung vă recomandăm folosirea celor două programe împreună! Curăţătorul intestinal Clean Inside® este un accesoriu esenţial şi care facilitează procesele de curăţare internă; pereţii intestinului curaţi sunt capabili să absoarbă mai eficient substanţele active ale programului de detoxifiere. Comandarea produselor pentru mai multe luni implică a reducere substanţială, în plus, vă acordăm o reducere suplimentară pentru comenzile care combină cele două programe!

Clean Inside®, curăţătorul intestinal natural

1 pachet este pentru 1 lună şi conţine următoarele 3 produse:

- 1 cutie de fibră Clean Inside® (după ea a fost denumit programul), 1 porţie lunară:

Ingredientul cheie este fibra naturală Psyllium, care se umflă şi devine voluminoasă, având rolul de coşar în intestine. Împreună cu celelalte componente cu curăţarea intestinului, de asemenea, ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale, reglează scaunul.

- 1 cutie Parasic®, 1porţie lunară:

80% din civilizaţia noastră suferă de paraziţi, simptomatic sau asimptomatic. Viermi intestinali, ciuperci şi alţi paraziţi se instalează în organism, influenţând puternic absorbţia substanţelor nutritive, afectând chiar secreţia subtanţelor nutritive (de exemplu, pofta crescută de zahăr), promovând dezvoltarea altor boli. Parasic® conţine plante medicinale care exercită o activitate anti-parazitară asupra întregului organism. Utilizarea ca şi cură, ne scapă de paraziţi nedoriţi.

- 1 cutie Slim Tea®, 1 porţie lunară:

Un ceai cu gust plăcut oferă ajutor suplimentar pentru îmbunătăţirea ritmului tranzitului intestinal, componentele sunt în armonie cu celelalte două produse. Consumul este recomnadat seara, înainte de culcare, deoarece are un efect calmant asupra sistemului nervos.

Câteva opinii ale clienţilor mulţumiţi

ToxiClean®, detoxifiant organic

1 pachet este pentru 1 lună şi conţine următoarele 3 produse:

- 1 cutie de capsulă detoxifiantă ToxiClean® (după ea a fost denumit programul), 1 porţie lunară:

În primul rând, ajută funcţionarea ficatului – organul de bază pentru procesele de detoxifiere – de asemenea, are efect asupra întregului organism. Efectul ei detoxifiant ajunge până la ultima celulă prin circulaţia limfatică şi a sângelui.

- 1 cutie de capsulă Swiss Probiotix®, 1 porţie lunară:

Echilibrul florei intestinale – adică bacteriile dăunătoare şi cele benefice – este baza alimentaţiei noastre. Acest echilibru coordonat este afectat negativ de o serie de factori (antibiotice, nutriţie neadecvată, stres, diaree,...), de asemenea, afectează procesele de alimentaţie, digestie, absorbţia şi valorificarea substanţelor nutritive. Produsul Swiss Probiotix® este destinat să înlocuiască bacteriile benefice cu 8 miliarde de probiotice (bacterii benefice)!

- 1 cutie de formulă antioxidantă care întăreşte sistemul imunitar Detox Vital®, 1 porţie lunară:

Substanţele toxice găsite în organism consumă substanţele minerale şi vitaminele importante pentru funcţiile vitale. Detox Vital® completează organismul cu vitamine, substanţe minerale, fitohrană verde, de asemenea, promovează procesele naturale de detoxifiere ale organismului.

Câteva opinii ale clienţilor mulţumiţi

Utilizarea programului Clean Inside®

De ce NaturalSwiss?

  • Natural, confortabil, uşor!
  • Remediază şi simptomele vechi, greu de rezolvat – de exemplu, constipaţia, balonarea!
  • Este o “investiţie” utilă!
  • Puteţi pierde în greutate, să aveţi un abdomen mai plat!
  • Tratamentul poate fi efectuat şi pe lângă alte medicamente; în acest caz, vă rugăm să luaţi legătura cu serviciul de relaţii cu clienţii, ca să putem să vă dăm un sfat personalizat!

Întrebări frecvente

Pentru a vizualiza răspunsurile, văr rugăm să daţi clic pe întrebare.

Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului fiind un program blând se poate începe oricând, deoarece experienţa majoritatea clienţilor a fost pozitivă, nu au alergat la toaletă sau nu au stat prin apropiere. Percepţia comună este că programul este în armonie cu sarcinile cu zi de zi şi de lucru. Dar pentru liniştea Dvs. puteţi să alegeţi o zi de sfârşit de săptămână, dacă lucraţi de Luni până Vineri, când aveţi la dispoziţie două zile ca să experimentaţi acasă efectele programului.
Programul de Curăţarea Intestinului Clean Inside® s-a dovedit fiind un program sigur şi foarte uşor de folosit. Dimineaţa se administrează 2-4 capsule Parasic®, şi în urmă se prepară o băutură din fibră Clean Inside®, iar seara înainte de culcare o cană de ceai Slim. Fibrele şi ceaiul în sine au o aromă plăcută, dar fibra consumată cu fructe sau cu ceai, devine mult mai gustoasă, iar ceaiul se poate îndulci cu puţina miere, şi se poate varia. În timpul zilei, doar cantitatea adecvată de lichide – în special apă pură – trebuie respectată. Efecte secundare neplăcute sunt experimentate foarte rar, care trec de la sine, fără nici un tratament.
Programul de curăţarea intestinului Clean Inside® creşte aportul de fibre al organismului, asfel este necesar un consum de 1,5 – 2 l de apă pe zi. Efectul plantelor medicinale detoxifiante este influenţat de alcool, astfel dacă consumaţi alcool să faceţi înainte de utilizarea programului cu câteva ore. Programul NaturalSwiss Curăţarea Colonului funcţionează perfect şi fără diete speciale, dar consumarea mâncărurilor sănătoase şi adaptarea unui stil de viaţă sănătos este un lucru recomandat. În cazul în care vă decideţi să ajutaţi programul să funcţioneze mai eficient, vă recomandăm o dietă compusă din fructe, legume, zarzavaturi, produse derivate din cereale integrale, nuci şi seminţe, care sporesc eficacitatea programului. Să evităm alimentele îmbogăţite cu aditivi artificiali, conserve, fast food-uri, folosirea cuptorului cu microunde, să reducem consumul de cafea, alcool şi nicotină. Să încercăm să facem cât mai multă mişcare, cu care putem să faciităm circulaţia limfatica. Aceste sfaturi putem sa menţinem şi după terminarea curei, deoarece putem să îmbunătăţim calitatea vieţii.
Scopul curei de curăţarea intestinului este să scape organismul de depunerile, deşeurile accumulate, de paraziţi. Astfel, substanţele nutritive se absoarbe mult mai eficient. Organismul o sa aibă nevoie de o cantitate mai mică de alimente, deoarece subtanţele nutritive se vor valorifica într-un mod adecvat în corp. De asemenea, organismul deparazitat este capabil să absoarbe mai eficient vitaminele, nutrienţii. Intestinele curăţate de depuneri nu mai cauzează balonare, iar alimentele care nu sunt necesare vor fi eliminate mult mai uşor din organism. Programul de detoxifiere ajută la eliminarea substanţelor toxice, metalelor grele, astfel corpul nu trebuie să fie preocupat cu depozitarea, separarea acestora, eliberând cantităţi mari de energie pentru organism. În concluzie: o să vă simţiţi mult mai uşor, mai prospăt, mai energic, consumând mai puţină mâncare, cu câteva kilograme în minus!
Răspunsul diferă de la o persoană la alta, deoarece metabolismul fiecăruia este unic. Depinde de vârstă şi de stilul de viaţă. Trebuie ţinut cont de faptul că toxinele acumulate nu la toată lumea s-au depozitat în aceaşi cantitate, de cât timp se află în organism şi cu ce a contribuit pentru a menţine sănătatea. În general, primele semne apar la 10-14 zile în timpul curei (depinde de cantitatea de fecale, calitatea, schimbarea densităţii, prezenţa ciudăţeniilor). Poate să declanşeze o reacţie puternică deja a doua zi, de asemenea, efectul de curăţaren apare doar a doua luna, - foarte rar - în cazul problemelor severe. În acest caz perseverenţa aduce rezultatul binemeritat!
Produsele Naturalwiss intră în categoria curelor de curăţare „blânde”, ceea ce înseamnă că organismul este curăţat cu plante medicinale care nu încarcă organismul pe termen lung. Astfel, corpul se obişnuieşte treptat cu curăţare, care de obicei nu cauzează neplăceri. Poate să apară o intoleranţă sau o sensibiltate, dar nu este caracteristică. Cu toate că, trebuie să înţelegem faptul că prin procesul de curăţare internă nivelul substanţelor toxice creşte în sânge, intestine şi în sistemul limfatic, astfel poate cauză durere de cap, ameţeli, greaţă. Prezenţa acestor simptome este influenţată de cantitatea de toxine aflate în organism (de exemplu, fumatul, consumul regulat de medicamente...etc.). Aşa cum se elimină toxinele, veţi simţi corpul mai eliberat. Şi este foarte important! Dacă consumaţi o cantitate adecvată de apă diluaţi toxinele, iar cu exerciţii fizice promovaţi funcţionarea sistemului limfatic, astfel se accelerează şi se uşurează tranzitul intestinal.
Suntem foarte convinşi de faptul că veţi fi mulţumiţi de produsele noastre şi cu ajutorul lor veţi fi mai sănătoşi, astfel încât vă oferim o garanţie de a returna banii cheltuiţi. *Prin urmare, riscul ne priveşte pe noi, astfel puteţi să beneficiaţi fără grijă de efectele benefice ale produselor noastre cu ingredient naturale. *Putem să vă oferim garanţia de a returna banii cheltuiţi doar pentru produsele care au fost comandate de pe https://www.detoxifiere-curatareacolonului.ro/ şi doar pentru două programe pentru 60 de zile. În cazul în care aţi achiziţionat produsele de la un partener NaturalSwiss nu avem posibilitate să validăm garanţia oferită. Vă mulţumim pentru înţelegere!

o detoxifiere completa este necesara inainte de a ramane insarcinata

Dupa multe suferinte si multi bani cheltuiti pe diferite produse si vizite la medici specialisti, m-am decis sa incerc produsele Clean Inside si ToxiClean. De ani de zile ma lupt cu gaze, balonari, SCI si cu dereglarea functiilor hepatice. Acuma ma simt ca mi-a redat pofta de viata pe care nu o mai aveam de o vreme. Produsele de NaturalSwiss a fost motivatia de a imi schimba alimentatia si stilul de viata. Dupa un tratament complet am ajuns sa am scaun regulat, fara efort si s-au ameliorat durerile abdominale. Am o digestie mai buna si am un abdomen mai plat. In plus, ma bucur ca mi-am curatat organismul de toxine, deoarece stiu ca o detoxifiere completa este necesara inainte de a ramane insarcinata. Este benefic si pentru mama si pentru copil. Ador produsele Dvs., dar in mod special im plac capsulele DetoxVital, care imi asigura zilnic cantitatea necesara de vitamine de la A la Z. Recomand cu caldura acest produs tuturor celor care doresc sa-si imbunatatesca starea de sanatate.
Edina Bir, Hunedoara, 2013.06.20.

...capsulele ToxiClean mi-a curatat ficatul supra incarcat

Vreau sa va impartasesc experienta mea cu Clena Inside si ToxiClean. In primul rand vreau sa va spun ca am inceput aceasta cura din dorinta de a scapa de cateva kilograme si de durerile insuportabile de cap, deoarece am un stil de viata sedentar, lucrez foarte mult in fata calculatorului, intr-un mediu stresant si am devenit o persoana inactiva. Am realizat ca este timpul sa fac o schimbare si sa repar ce am distrus. Am inceput sa folosesc ambele programe si dupa o saptamana am realizat ca ma simt mult mai bine. Am avut un somn linistit datorita ceaiului Slim Tea si s-au ameliorat durerile de cap. Aceasta stare buna mi-a dat putere sa merg pana la capat. Am reusit sa termin a cura completa de 3 luni cu Clean Inside si ToxiClean. Si nu numai..... Pentru ca am inceput sa am mai multa energie si am reusit sa fac sport zilnic, sa consum 2-3 litri de apa pe zi, ceea ce nu facem inainte, si sa nu mananc toate prostiile ce vin pe rand si pana la urma am reusit sa slabesc ceea ce m-a facut foarte fericita. Iar capsulele ToxiClean mi-a  ajutat sa-mi curat ficatul supra incarcat. Dar cel mai important lucru ca am adaptat un stil de viata mult mai sanatos si astfel pot sa-mi mentin greutatea normala, o digestie normala si energia necesara. Pentru o detoxifiere zilnica si pentru aport de vitamine folosesc in continuare Detox Vital, iar pentru protectia florei intime administrez Swiss Probiotix. Va multumesc pentru ajutorul acordat.
Natalia Cor, Neamt, 2013.04.28.

...pana la urma am fost diagnosticata cu sindromul colonului iritabil

Am fost operata cu hemoroizi interni si externi. Problema mea a inceput cu constipatie, gaze balonari, dureri stomacale si pana la urma am fost diagnosticata cu sindromul colonului iritabil. Dupa ce am urmat multe tratamente, m-am decis sa incerc si ceva natural si am dat de Clean Inside. Am facut o comanda si dupa cateva zile am simtit o schimbare extraordinara.....fara durei , fara chinuri! M-am simtit mult mai odihnita, relaxata, nu ma mai stresam pentru ca nu pot sa ies la toaleta. M-am consultat si cu medicul meu specialist si mi-a recomandat sa continui cura, deoarece intr-adevar functioneaza. Acum ca am terminat tratamentul, am facut comanda si pentru sotul meu care are probleme cu digestia.

Va multumesc lui NaturalSwiss ca a creat un program asa de eficient fara reactii adverse si il recomand tuturor care au probleme cu colonul sau doresc sa-si mentina sanatatea!
Ionela Dar, Mehedinti, 2013.04.22.

Am reusit sa slabesc sanatos 4 kg...

Ma bucur ca am dat peste programul Dvs. Clean Inside si nu pot face altceva, decat sa recomand tuturor! Ca stare generala ma simt foarte bine, am putere de munca si cauza pentru care am facut tratamentul este rezolvata. Am reusit sa slabesc  sanatos 4 kg si dupa doua saptamani am capatat mai multa energie, nici seara nu mai sunt obosit ca altadata, cel mai probabil este efectul Slim Tea care ma ajuta sa dorm foarte bine si sa ma trezesc odihnit. Am scapat de toxine si hainele stau altfel pe mine, dar sunt constient ca o slabire durabila poate fi atinsa doar cu ajutorul unui corp sanatos. De aceea nu o sa renunti la acest program si nici la stilul de viata sanatos.Va doresc toate cele bune.
Ladislau Rat, Bucuresti, 2013.03.03.

Am fost uimit cand am vazut ce elimin ....lucruri lungi si scarboase

Problema mea a inceput cu lipsa poftei de mancare si am slabit 10 kg fara motiv. M-am gandit ca ceva nu e in regula cu toate ca lucrez mult, iar stresul si oboseala se acumuleaza rapid in ultima perioada. Am facut analize de laborator, dar totul parea sa fie in regula. Atunci am vazut pe internet programul de detoxifiere Clean Inside si am si comandat. La inceput mi-a fost frica ca o sa slabesc si mai mult de la aceste produse, dar nu asa s-a intamplat. Am fost uimit cand am vazut ce elimin ....lucruri lungi si scarboase. In ziua de azi deja stiu care a fost motivul starii mele: prezenta parazitilor in organism. Pana la urma am scapat de „problema mea” si nu numai, pentru ca in fiecare zi ma trezesc mai odihnit, am mai multa energie si mi-am recapatat pofta de viata. Mi-am propus ca in fiecare an o sa repet cura ca sa fiu sigur ca sunt sanatos. Transmit multumirile mele si multa recunostinta echipei NaturalSwiss!!!
Levente Mecheres, Satu Mare, 2013.02.21.

Daţi clic aici pentru toate mărturiile Natural Swiss

Trebuie eliminate toxinele din corpul nostru!
Acum, cât mai urgent!

Sănătatea şi calitatea vieţii Dumneavoastră depinde de el. Programele NaturalSwiss de curăţarea intestinului şi de detoxifiere sunt foarte simple, accesibile, eficiente şi se pot utiliza în condiţii de siguranţă. Nu ezitaţi, acţionaţi acum, înainte de a fi prea târziu!

Daţi clic pe poză şi faceţi comandă sau aflaţi mai multe detalii şi informaţii despre preţuri!

Program de curăţarea intestinului Clean Inside®

Produsul poate fi consumat, de asemenea, de vegetarieni şi de cei care au intoleranţă la glucoză

Comand produsul de pe pagina web

Programul de detoxifiere ToxiClean®

Produsul poate fi consumat, de asemenea, de vegetarieni şi de cei care au intoleranţă la glucoză

Comand produsul de pe pagina web
Produse în total:
0