Detox Vital efectele terapeutice ale ingredientelor

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

Acidul L-ascorbic (Vitamina C)

(Acidum ascorbicum) Acidul ascorbic este o substanţă indispensabilă în procesul de sintetizarea al colagenului pielii. Accelerează , de asemenea, funcţiile sistemului imunitar, respectiv datorită efectului antioxidant, are rol de apărare a organismului împotriva efectelor dăunătoare ale substanţelor cancerigene.

Vitamina K1

Vitamina K1

(Phillokinon) Vitamina K constituie una dintre importanţii factori ai coagulării sângelui, de asemenea, ca efect benefic ajută funcţiile de detoxifiere ale ficatului, conform unelor cercetări este necesară şi în sintetizarea oaselor.

Vitamina D3

Vitamina D3

(Colecalciferol) Vitamina D3 îmbunătăţeşte folosirea eficientă a calciului şi favorizează structura osoasă. Are un efect direct asupra proceselor de funcţionare celulelor responsabile de construire şi de demolare a sistemului osos, de asemenea are un efect benefic asupra sistemului imunitar.

Beta caroten

Beta caroten

Carotenoizii au efect antioxidant, pot micşora riscul apariţiei malignităţilor de la nivelul plămânilor, pielii, stomacului şi al colonului. Beta carotenul este precursorul vitaminei A. Organismul este capabil de a transforma beta-carotenul în vitamina A după nevoile lui. Vitamina A este important în privinţa calităţilor vizuale bune, primul semn al carenţei de vitamină A fiind hemeralopia (vedere de lup).

Carbonat de calciu

Carbonat de calciu

Carbonatul de calciu (calcarul, CaCO3) este o substanţă minerală din familia carbonaţilor. În medicină este folosită ca fixator ai acizilor, respectiv ca substanţă de introducere ale ionilor de calciu. Calciul este substanţa minerală având cea mai mare cantitate din organism. Are o pondere de 1,5-2% din întreaga greutate corporală. 99% din această cantitate se află fixată în sistemul osos. Calciul asigură structura rezistentă ale oaselor şi ale articulaţiilor iar împreună cu mişcările regulate are un rol important în prevenirea osteoporozei. Întroducerea calciului în organism, într-o cantitate adecvată poate să scadă hipertensiunea arterială.

Magneziu

Magneziu

Magneziul este un mineral indispensabil organismului, deoarece îndeplineşte un rol important în metabolism, respectiv este necesar pentru funcţionarea unor enzime. De asemenea, magneziul este o substanţă care pe lângă calciu este un component care participă în structura oaselor şi ale dinţilor. Sub efectul lui creşte elasticitatea vaselor sanguine şi îmbunătăţeşte eficienţa muncii muşchiului cardiac.

Oxid de zinc

Oxid de zinc

Zincul constituie un component ale mai multor tipuri de enzime în organism. Are rol metabolic, în reglajul glicemiei, în procesul de sinteză a proteinelor, în funcţiile sistemului endocrin şi în osteogeneză. Folosirea efecientă de câtre organism al vitaminei A are nevoie de zinc şi contribuie la menţinerea sănătăţii vederii, a pielii, a unghiilor şi a părului. Este indispensabilă pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar, ne protejează de efectele patologice ale stresului oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer. Zincul, de asemenea, are rol în procesul de diviziune celulară şi sinteza de ADN.

Sulfat de cupru

Sulfat de cupru

Cuprul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul energetic al organismului, în procesele de transport al fierului şi în funcţionarea sistemului nervos şi al sistemului imunitar. Cuprul ne apără de stresul oxidativ astfel micşorând riscul apariţiei bolilor de cancer.

Hidrosulfat de crom de clorură

Hidrosulfat de crom de clorură

Cromul are rol important în metabolismul glucidic, în procesul de reglare al glicemiei. Stabilizează echilibrul metabolismului energetic şi creşte capacitatea de efort a organismului.

Clorid de mangan

Clorid de mangan

Manganul este un constituent important al ţesuturilor conjunctive. De asemenea, are rol în reglajul metabolismului energetic, în osteogeneză, apără de stersul oxidativ micşorând astfel riscul apariţiei bolilor de cancer.

Făină din frunză de grâu

Făină din frunză de grâu

(Triticum) Frunza grâului conţine toate substanţele minerale şi substanţele elemente vitale şi dincolo de acestea se caracterizează printr-o cantitate mare de antioxidanţi şi enzime active. Datorită acestora este un antiinflamator cu spectru larg, are efect de detoxifiere şi de eliminare a substanţelor reziduale. Facilitează procesul de digestie şi creşte apetitul. Contribuie la funcţia normală a sistemului imunitar. Conţinutul de clorofil al frunzelor de grâu este ridicat, astfel prin creşterea cantităţii de oxigen în sânge este capabilă de formarea unei protecţii naturale împotriva celulelor tumorale.

Praf de alge Spirulina

Praf de alge Spirulina

Algele Spirulina conţine în cantităţi mari substanţe nutritive necesare organismului uman. Conţine o cantitate semnificativă de beta-caroten, vitamină B, vitamină E şi acid folic. Conţine în cantităţi mari potasiu, calciu, magneziu, seleniu, zinc şi fier. Pe lângă toate acestea conţine acizi graşi omega3, astfel administrarea sa ajută în prevenirea aterosclerozei şi a altor înbolnăviri cardio-vasculare. Algele Spirulina au efect pozitiv asupra funcţiilor hepatice, influenţează pozitiv oxigenizarea celulelor, are efect antioxidant şi de fortifiere al sistemului imunitar.

Extract de Ginseng

Extract de Ginseng

(Panax ginseng) Ginseng-ul este o plantă medicinală larg aplicată, care datorită conţinutului de ginsenoid elimină simptomele cauzate de stresul, de asemenea, creşte capacităţiile pentru efort fizic şi psihic. Ginsengul este administrat cu succes pentru mărirea capacitaţii de efort, pentru cerşterea capacităţii de concentrare, în perioada de vindecare după îmbolnăviri respectiv în cazul epuizării. Alte constituente cu efect benefic sunt panaxonii, care scad glicemia, respectiv polizaharidele care au efect de întărire a sistemului imunitar. Conform unelor studii, ginsengul are şi efect antioxidant având rol în prevenirea aterosclerozei şi în prevenirea îmbolnăvirilor ficatului şi a ochilor.

Extract de ceai verde

Extract de ceai verde

(Camellia sinensis) Ceaiul verde, conţine diferite antioxidanţi cu efect general de protecţie a sănătăţii. Aceştia sunt nişte polifenoli şi flavonoizi care inhibă activitatea liberă ale radicalilor liberi. Consumul ceaiului verde scade riscul apariţiei bolilor cardio-vasculare, ale artritelor şi al bolii Alzheimer. Pe lângă acestea ceaiul verde conţine în cantităţi mari de potasiu, calciu şi fluor astfel consumul de ceai verde poate să scadă nivelul osteoporozei. Datorită catechinelor conţinute ceaiul verde are efect antiseptic şi antibacterial.

Praf din suc de ananas

Praf din suc de ananas

(Ananas) Conţinutul de vitamine A, B şi C, şi de acid folic al Ananasului este semnificativ. De asemenea, ca un caracteristic valoros amintim conţinutul de enzimă de bromelină, care are rol în digestia proteinelor şi ajută în metabolismul lipidelor.

Enzimă de papaină

Enzimă de papaină

Enzima de papaină, este o enzimă cu rol în digestia proteinelor care poate fi regăsită în papaya, ajutând digestia mâncărurilor de carne şi ale altor alimente cu conţinut de proteină. Poate fi administrată ca tratament complementar în cazul tratamentelor împotriva paraziţilor intestinali.

B3 vitamin

B3-VITAMIN

A B3-vitamin létfontosságú az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. A szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjéhez szükséges enzimeket aktiválja. Fontos szerepet játszik a méregtelenítésben és a koleszterin képződésében.

E-vitamin

E-VITAMIN

Antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin, mely gátolja a szabadgyökök termelődését. Sejtvédő, vérrögképződést gátló hatású, így védi a szív és az agy egészségét. Csökkenti a fertőzések kialakulását, gyorsítja a sebgyógyulást.

B5 vitamin

B5-VITAMIN

A B5-vitamin hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, a bőr és a haj egészségéhez. Védelmet nyújt a kimerültség és a fertőzések ellen, elősegíti a gyors sebgyógyulást.

B2 vitamin

B2-VITAMIN

A B2-vitamin jótékony hatást gyakorol a bőr, köröm és haj növekedésére, javítja a látást, valamint segít a gyulladásos megbetegedések kezelésében és megelőzésében. Támogatja a szénhidrátok, a fehérjék és zsírok anyagcseréjét.

B6 vitamin

B6-VITAMIN

A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, emellett fontos szerepet játszik a szénhidrát-és zsíranyagcserében. Hiánya ingerlékenységet, stresszt és bőrproblémákat okozhat.

B1 vitamin

B1-VITAMIN

A B1-vitamin agyserkentő hatású, fokozza a vérkeringést, valamint segíti a vérképződést. Antioxidánsként hozzájárul az egészség védelméhez. Nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működéséhez.

B9 vitamin

B9-VITAMIN

A B9-vitamin, vagy folsav egy fontos vízben oldódó vitamin. Fontos szerepet játszik a sejtanyagcserében és a sejtosztódásban. Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Segít a fehérje lebontásában és a vérképzésben.

B7 vitamin

B7-VITAMIN

A B7-vitamin rész vesz az anyagcsere folyamatokban egyes enzimek alkotórészeként. Jótékony hatást gyakorol a haj és a köröm egészségi állapotára. Növeli a sejtek inzulin-érzékenységét, így hatásos lehet a cukorbetegség kezelésében is.

B12 vitamin

B12-VITAMIN

A B12-vitamin nélkülözhetetlen a szervezet számára. Fontos szerepet játszik az anyagcserében, a sejtosztódásban, a normális vörösvérsejt képződésben, az agy és az immunrendszer megfelelő működésében.

MAGNÉZIUM-KLORID

MAGNÉZIUM-KLORID

Fontos szerepet játszik az egészséges szívműködésben, szabályozza a koleszterintet. Csökkenti a vérnyomást, továbbá segítséget nyújthat a gyomorrontás esetén. Az idegek, az izmok és számos enzim hatékony működése lehetetlen nélküle.

KÁLIUM-MOLIBDÁT

KÁLIUM-MOLIBDÁT

Fontos szerepet játszik a sejtek egészségi állapotának fenntartásában. Elengedhetetlen a csontok és izmok megfelelő állapotához. Szabályozza a vérnyomást, serkenti az agyi funkciókat és a koncentrációs képességet. Hiánytünetei között szerepelhet a fáradtság és izomgyengeség.

KÁLIUM-SZELENIT

KÁLIUM-SZELENIT

Alapvető szerepet játszik a sejtek megfelelő működésének biztosításában. Szükséges a gyomorsav termelődéséhez és számos enzim normális működéséhez is.

NÁTRIUM-JODID

NÁTRIUM-JODID

Szerepet játszik a szénhidrát–és fehérje anyagcserében, szükséges a megfelelő izomműködéshez. Szabályozza a vérnyomást és egyes enzimek aktiválódását.

împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0