Swiss Herbal DigestFX efectele terapeutice ale ingredientelor

Swiss Herbal DigestFX® datorită compoziției sale unice, pe bază de plante, oferă o excelentă alternativă naturală pentru a remedia problemele digestive atât pentru persoane care consumă carne cât și pentru vegetarieni. Are un mecanism de acțiune triplă: sporește producția de enzime digestive naturale ale organismului, datorită conținutului său de enzime pe bază de plante ajută direct la descompunerea alimentelor greu digerabile, în plus ameliorează simptomele neplăcute. Deoarece capsula Swiss Herbal DigestFX® este alcătuită din celuloză este gastrorezistent, adică are efectul său benefic în locul potrivit, în intestinul subțire și nu conține ingrediente de origine animală.

Anghinare

Plantã ierboasã bine-cunoscută în bucătăria mediteraneanã al cărui cel mai important ingredient activ este cinarina, care se regăsește și în armurariu și este responsabil de regenerarea ficatului. Îmbunătățește secreția bilei și promovează contracția canalelor biliare, astfel enzimele digestive se produc în cantități mai mari și ajung mai ușor în tractul intestinal, ceea ce este un ajutor excelent în digestia alimentelor grase. Anghinarea, pe lângă faptul că este frumoasă și delicioasă, este bogată în substanțe amare care ajută la digestie. În plus, conține flavonoide și compuși aromatice care susțin sistemul imunitar. Datorită conținutului de inulină scade glicemia și crește excreția urinei, datorită conținutului ridicat de potasiu. Este bogat în sodiu, fier, fibre, acizi grași, astfel poate să reducă nivelul de colesterol. Anghinarea este excelentă nu numai în bucătărie, dar și în domeniul medicamentelor, pe lângă efectul digestiv general și compoziția sa fiziologică excelentă, reduce formarea gazelor, astfel ameliorează balonarea.

Fenicul

Feniculul este, de asemenea, un ingredient popular în țările mediteraneene, care se caracterizează prin miros de anason, datorită conținutul lui de anason-aldehidă. Ca plantă medicinală, se folosește în primul rând uleiurile esențiale extrase din semințe. Principalele sale ingrediente sunt transtenolul care conferă un gust dulce și alfa-fenchon responsabil de gustul ușor amar-mentol. Efectul antispasmodic este cunoscut de mult timp, este folosit ca și ceai anticolic pentru nou născuți, dar poate să amelioreze și crampele mentruale, deoarece nu numai că relaxează mușchii netezi ai intestinului, dar și uterul. Semințele de fenicul are succes nu numai pe raftul de condimente, deoarece este bogat în calciu, potasiu, fosfor, fier, mangan și zinc, în plus, conținutul de vitaminele A și B este semnificativ. Datorită ingredientelor active, facilitează procesele digestive într-un mod complex, reduce crampele abdominale, reduce formarea gazelor, cu toate acestea este un excelent agent anti fermentare, adică reduce balonarea. Dacă toate acestea nu sunt suficiente, feniculul are un efect antiinflamator, dizolvă mucusul, deci poate fi folosit ca expectorant și ca și ulei esențial.

Menta piperată

Beneficiile plantei sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Cel mai faimos ingredient activ este mentolul, care conferă un miros caracteristic, dar față de acesta conține în cantități mari acid clorogenic, taninuri, flavonoide, triterpeni și substanțe amare care afectează consumul de energie al organismului. Spre deosebire de uleiul esențial, ceaiul din plante sau alte preparate pot fi administrate și la copii mici. Menta este, de asemenea, un ingredient popular în bucătărie, are un gust răcoritor în supe, băuturi sănătoase și în salate, dar poate fi un ingredient favorit al dulciurilor. Ca și plantă medicinală remediează greața, balonarea și tulburările funcției biliare. Menta este una dintre puținele ierburi care ameliorează simptomele de SCI, deoarece are un efect benefic asupra sistemului digestiv, de asemenea, poate să ajută și în cazul de intoleranță alimentară. Versatilitatea mentei nu se termină aici, deoarece este larg utilizată datorită efectelor sale de reducerea gazelor, anestezic, antiinflamator și antiseptic, antibiotic natural.

Bromelaina

Bromealina este un enzim natural din plante, extrasă din ananas aparținând familiei bromeliadelor. Deoarece se descompune în timpul procesului termic, acesta poate fi extras numai din planta brută, de exemplu, nu este prezent în conserva de ananas. Broemalin descompune proteinele, de aceea este folosit și ca un baiț pentru fripturile de carne, astfel are și un efect digestiv. Una dintre puținele enzime capabile să descompună proteina numită fibrină, care este responsabilă de afecțiunile cardiovasculare, deci bromealina reduce riscul apariției acestor boli. În plus, are un efect antiinflamator, reduce șansele de infecții, chiar și după intervenția chirurgicală.

Papaina

Papaina este o enzimă de plantă naturală extrasă din papaya. În mod similar cu bromealina, este de asemenea, responsabilă pentru descompunerea proteinelor, proces care apare la maturarea plantei. Papaina pe lângă că ajută digestia și procesele sale generale, reduce afecțiunile cronice, cum ar fi balonarea sau constipația. Pe măsură ce îmbunătățește producția de colagen, aceasta poate fi utilizată eficient ca și tratament pentru articulații, dar este de asemenea folosită ca material cosmetic datorită proprietăților sale. Deoarece papaina are un efect benefic asupra proceselor de acidificare a organismului, consumul său este recomandat pentru cei care depun muncă fizică grea sau sportivi, deoarece reduce durerile musculare, febra musculară și promovează regenerarea celulară.

împărtășiți experiența Dvs. despre produsul nostru
Produse în total:
0