Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog

Probleme intestinale | În general despre probleme intestinale | Prevenire şi tratament

Curăţenia este pe jumătate sănătate-cunoaştem cu toţii proverbul. N-am gândi cât de drept este aceasta când vorbim despre curăţenia internă a organismului.

program-de-curatarea-intestinelor 1

Dacă ne uităm de jur împrejur în toaleta unei familii, găsim foarte multe cosmetice. Găsim diferite soluţii pentru curăţarea şi tratarea pielii, ale mâinilor, ale picioarelor, al părului, al feţei şi al dentiţiei. Nici cantitatea de medicamente regăsită în farmacia casnică a familiilor nu este de puţină, mai ales dacă calculăm şi aşa numitele suplimente nutriţionale şi vitamine, respectiv preparatele cu efect farmaceutic. O parte dintre toate acestea devin inutile dacă efectuăm o cură de curăţarea intestinului şi reuşim să eliminăm cantitatea de material care s-a depus în colon.

De ce este necesară cura pentru curăţarea intestinului?

Oricât de mare atenţie acordăm sănătăţii noastre şi alimentaţiei sănătoase , până la maturitate în organismul nostru inevitabil se vor acumula substanţe care dăunează sănătăţii, sau împiedică funcţionarea normală a organsimului. Toate acestea deteriorează în mod semnificativ starea noastră generală.

program-de-curatarea-intestinelor 2

Acest fenomen dăunător, îşi exercită treptat efectul, astfel ne vom obişnui cu aceste efecte şi ne vom găndi, că de fapt nici nu avem probleme. Dar există multe simptome de care am putea scăpa uşor prin folosirea unei cure pentru curăţarea intestinului.

Nici în cazul în care consumăm legume cultivate, sau carnea animalelor crescute de noi înşine nu putem fi sigur de faptul că nu va ajunge nici un fel de substanţă dăunătoare în organismul nostru. Substanţele cu efect dăunător se vor acumula cu timpul şi vor fi cauzatoare ale unor probleme mai uşoare sau mai severe. Administrarea unei cure adecvate pentru curăţarea intestinului poate diminua semnificativ aceste probleme sau în multe cazuri chiar le poate anihila pe acestea.

Există multe simptome inofensive, care pot fi considerate în cel mai rău caz neplăcute, care pot fi eliminate prin administrarea curei de curăţarea intestinului. Prin cura pentru curăţarea intestinului însă ne putem scăpa nu numai doar de unele neplăceri. Cu ajutorul unei cure pentru curăţarea intestinului bine programată şi organizată, pot fi prevenite şi unele îmbolnăviri serioase.

Dacă doriți să citiți articole referitoare la acest subiect, faceți clic pe cuvintele cheie:Constipaţie | Detoxifiere | Diaree

Când devine necesară curăţarea intestinului?

Multe simptome ne face certă că a sosit vremea curăţării intestinale. Dacă dintre aceste simptome apar doar una sau două, deja este o cauză suficientă de a începe cura de curăţarea intestinului.

program-de-curatarea-intestinelor 3

La maturitate aproape fiecare dintre noi prezintă diverse probleme legate de digestie. Unele prezintă constipaţie, altele au probleme legate de diaree, balonare, hiperaciditate, supraponderenţă sau din contră pierdere ponderală patologică. Administrarea unei cure adecvate pentru curăţarea intestinului în multe dintre cazuri poate constitui o soluţie în rezolvarea acestor probleme de digestie.

Se poate întâmpla că simptomele ce apar, aparent nu pot fi corelate cu starea colonului. Dintre aceştia fac parte simptomele tegumentare, cefaleea frecventă, starea de oboseală sau starea de indisponibilitate generală. De multe ori aceste simptome pot fi eliminate prin ajutorul administrării unei cure pentru curăţarea intestinului. La baza unor îmbolnăviri frecvente cum ar fi –răceala, viroza respiratorie- stau de asemenea depunerile de la nivelul intestinelor. Acestea pot fi soluţionate de asemenea prin cura pentru curăţarea intestinului.

De ce este important uneori cura pentru curăţarea intestinului?

În caz normal, când alimentele consumate trec prin tractul digestiv, nutrimentele sunt absorbite şi folosite, iar rezidurile digestive vor fi eliminate din organsim. Eliminare rezidurilor însă nu este completă.

program-de-curatarea-intestinelor 4

O parte ale reziduurilor se va depune pe peretele colonului. Aceste depuneri nu numai că împiedică absorbţia nutrimentelor, dar se pot absorbi din ele substanţe dăunătoare sănătăţii. Idea principală a programului pentru curăţarea a colonului este aceea de a elimina depunerile de pe pereţii colonului.

Îndepărtarea depunerilor din intestine este importantă şi datorită faptului că aceste depuneri reprezintă un depozit de bacterii patogene şi paraziţi.

Pe durata curăţării intestinale se vor elibera depunerile, eventual paraziţi, de asemenea ouăle şi larvele acestora.
Organismul se va elibera de acele substanţe care afectează în mod nefavorabil procesul de digestie şi de absorbţie sau au efect de intoxicare asupra organismului. Prin cura pentru curăţarea intestinului procesele de digestie se vor optimaliza, nutrimentele introduse vor fi folosite într-un mod mai eficient, astfel se va îmbunătăţi disponibilitatea generală.

Ce fel de senzaţie de disconfort cauzează curăţarea intestinului?

Mulţi oameni auzind de substanţă pentru curăţarea intestinului se gândesc la irigarea intestinală din spitale cu toate durerile, disconforturile acestuia.

program-de-curatarea-intestinelor 5

Diareea constituie parte integrată ale metodelor de curăţarea intestinului aplicate în afara spitalelor, dar fenomenul nici pe departe nu este atât de intensivă cum sunt metodele spitaliceşti. Acest fenomen în cele mai multe cazuri nu este uşor integrabil între activităţile cotidiene.

În cazul aplicării ale unor metode de curăţarea intestinului, trebuie urmat un regim de alimentaţie specială, sau eventual trebuie evitat mâncatul de asemenea, trebuie ţinut cont deosebit de urmărirea exactă ale tuturor instrucţiilor prescrise. Toate acestea pot fi complicate şi cauzatoare de disconfort.

Din păcate în multe cazuri nici pe lângă urmărirea celor prescrise şi suportarea efectelor adverse, cura pentru curăţarea intestinului nu se dovedeşte a fi destul de eficient. Nu aduce efectul dorit, nici curăţarea completă, nici senzaţia de eliberare care apare în urma curăţării.

În cazul în care Dumneavostră v-aţi întâlnit cu oricare dintre efectele nedorite enumerate mai sus, nu aţi folosit produsul adecvat pentru curăţarea intestinului, deoarece curăţarea intestinului în mod normal trebuie să fie un proces mult mai simplu.

Ce ne oferă Clean Inside pentru curăţarea intestinului?

Clean Inside pentru curăţarea intestinului este absolut eficient şi totodată ne oferă un mod de curăţare a colonului foarte blând. Utilizarea lui este compatibilă cu activităţile obişnuite cotidiene nu trebuie să facem schimbări nici în regimul alimentar nici în obiceiurile noastre. Conform experienţelor acumulate, pe durata folosirii curei de curăţarea intestinului nu putem aştepta la apariţia unor reacţii acute.

program-de-curatarea-intestinelor 6

Durata de administrare recomandată pentru curăţarea intestinului este de trei luni. Pentru ca substanţele reziduale acumulate şi depuse în colon pe parcursul anilor să fie eliminate în mod complet, avem nevoie de atâta timp.

Pe durata utilizării curei de curăţarea intestinului vor dispărea problemele legate de digestie şi de defecare, durerile şi senzaţiile de disconfort şi chiar şi simptomele cele mai severe. În faza iniţială a curăţării intestinelor se poate observa o scurtă perioadă de stare generală proastă, care însă nu peste mult timp va fi schimbată de senzaţia de eliberare. Individul care se află sub tratamentul de curăţarea intestinului devine energizat şi va avea senzaţia de odihnă şi nu se epuizează. Trec simptomele de migren, pielea devine catifelată şi netedă, iar părul devine mai sănătos. După eliminarea rezidurilor de la nivelul colonului ne vom deveni mai uşori în sensul strict al cuvântului şi abdomenul devine plat. Prin administrarea Clean Inside pentru curăţarea intestinului ne vom scăpa de paraziţii intestinali, de bacteriile patogene, dispare candidoza şi unele reacţii alergice.

De asemenea, pe lângă toate aceste efecte pozitive Clean Inside pentru curăţarea intestinului oferă cumpărătorilor o garanţie de returnare a sumelor cheltuite.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Programul ToxiClean
Program ToxiClean

Programul de detoxifere ToxiClean a fost dezvoltat în aşa fel, încât administrat împreună cu programul Clean Inside să aibă un efect de curăţare şi de dezintoxicare şi mai eficient asupra organelor interne, pentru sănătatea zilnică.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Programul Clean Inside
Program CleanInside

Programul de curățarea intestinelor Clean Inside se compune din trei produse, pe care le- am dezvoltat special pentru curăţare cea mai complexă şi cea mai naturală a colonului.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Asigură o floră intestinală sănătoasă a colonului prin 8 miliarde de germeni de bacterii benefice vii, stabileşte baza unui sistem imunitar puternic şi totodată protejează tractul intestinal.

119 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0