Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog

Program de detoxifiere: sănătatea trăieşte în noi!

program-detoxifiere 1Supapaele de detoxifiere ale organismului trebuie întreținute încontinuu, de exemplu, dacă consumăm multe lichide. Aportul crescut de apă spală mai eficient celulele și țesuturile, de asemenea, reduce depunerile din organele interne care sunt responsabile de procesul de detoxifiere. De o cantitate mare de apă este nevoie, de asemenea, pentru procesele de regenerare ale corpului, care întotdeuna au loc în mediu apos.

Cu toate că acest program de detoxifiere este un program încorporat pentru organismul nostru, nu este pregătit pentru a suporta sarcina zilnică. În prezent, aditivii moderni încarcă organismul într-o cantitate enormă, ingredientele de fast food şi mulţi alţi factori, ca şi stresul şi graba de zi cu zi.

Organismul ca să elimine aceste substanţe toxice prin curăţarea intestinului, poate ar fi capabil cu exerciţii fizice regulate şi cu o alimentaţie sănătoasă echilibrată, cu toate acestea majoritate oamenilor nu sunt conştienţi de acest lucru.

Sub influenţa stilului de viaţă sedentar şi nesănătos acest program de detoxifiere încorporat se încetineşte, astfel este capabil să lupte doar cu o cantitate mică de impurităţi ce intră în contact cu organism.

Uneori este nevoie de un program de curățare mai profundă

Periodic, este necesar de o „curățenie mare”, iar în această periodă de cură (câteva zile sau o săptămână sau două) nu numai îmbunătățim metabolismul, de asemenea, oferim și alte condiții pentru purificare. O cură completă de detoxifiere cere mare atenție, să reducem volumul toxinelor ce ne atacă corpul, adică să consumăm alimente și băuturi care sunt sănătoase, naturale, bogate în substanțe nutritive și nu conțin aditivi artificiali. Un astfel de program de detoxifiere este un pas perfect pentru atingerea unui stil de viaţă sănătos şi pentru eliminarea paraziţilor din organism.

Devine vitală o detoxifiere mai serioasă, de asemenea, dacă ceva se întămplat cu noi (un eveniment sau o perioadă mai lungă), care știm că a contribuit la acumularea toxinelor în corpul nostru. Dacă suntem conștienți de faptul că în ultima vreme am intrat în contact cu cantități mai mari de metale grele, medicamente, produse chimice sau există o posibilitate de a fi contaminat cu paraziți, de asemenea, merită să facem o detoxifiere – în caz de nevoie, o detoxifiere specială.

Mulți cred faptul că aceste simptome fizice sunt consecințele unui deficit al corpului. Acest lucru poate fi parțial adevărat, dar dacă încercăm să compensăm aceste carențe (consumând vitamine, minerale, suplimente nutritive) nu experimentăm nici o schimbare. Motivul este că tractul intestinal contaminat nu este capabil să absoarbe în mod eficient substanțele valoroase. Această stare poate fi schimbată, de asemenea, cu o cură de detoxifiere eficientă. După un astfel de program de detoxifiere scade numărul paraziţilor din organism, în timp ce putem să înlocuim antioxidanţii necesari cu ajutorul programului de detoxifiere ToxiClean.

Dacă doriți să citiți articole referitoare la acest subiect, faceți clic pe cuvintele cheie: Constipaţie | Detoxifiere | Diaree

Ce pași trebuie sa urmăm?

program-detoxifiere 2Etapa premergătoare a curei de detoxifiere este eliberarea, curățarea ficatului. Acest lucru este necesar ca detoxifierea să fie eficientă și calea de eliminare a toxinelor să nu fie blocată.

Prima fază de detoxifiere este curățarea profundă a intestinelor. Substanțele nocive acumulate timp de zeci de ani nu numai că otrăvesc organismul din nou, de asemenea, se formează un fel de glazură care reduce suprafața mucoasei utilă și sănătoasă, unde are loc absorbția substanțelor nutritive. Depunerile și această acoperire pe termen lung cauzează inflamații, care la rândul lor cauzează necroza pereților intestinali.

Un astfel de program de detoxifiere facilitează procesele metabolice, se elimină substanţele toxice, se ameliorează tulburările digestive şi ne simţim mai puternici, sănătoşi.

Intestinele sănătoase și curate permit absorbția în mod corespunzător și exercitarea efectului maxim a substanțelor nutritive și active introduse în organism. Curățarea completă a colonului asigură descompunerea și eliminarea deșeurilor depozitate.

Curățarea intestinului în sine reprezintă un program de detoxifiere moderată. Eliberarea intestinelor are mai multe consecințe plăcute: corpul devine exonerat, digestia are loc fără probleme, se ameliorează tulburările digestive și dispare disconfortul abdominal, se îmbunătățește absorbția, omul devine mai energic. În multe cazuri, persoana care face detoxifierea și pierde în greutate, deși există persoane foarte slabe care au scăpat de anorexie prin intermediul curățarea intestinului.

Prin curățarea intestinului se elimină paraziții, deoarece, în multe cazuri, fără știrea noastră, avem „colegi de cameră nedorite”, care reduc, de asemenea, eficiența de absorbție în intestine și cauzează tulburări digestive severe, diferite simptome abdominale.

În plus, curățarea intestinelor implică și restabilirea florei intestinale. Diferite tulburări intestinale, infecții sau prezența paraziților poate cauza dezechilibrul florei intestinale și anumite bacterii și fungi pot prolifera în detrimentul altora. Acest lucru afectează nu numai digestia, de asemenea, funcționarea sistemului imunitar, deoarece sistemul imunitar este ca și un bastion pentru flora intestinală. Sarcina lui este să distrugă invadatorii, astfel dacă se dezechilibrează eficacitatea se reduce, iar noi devenim mai vulnerabilil a infecții.

Un program de detoxifiere elimină agenţii patogeni şi paraziţii din organism, în timp ce păstrează bacteriile care sunt necesare pentru buna funcţionare a organismului. Astfel devine un program de detoxifiere complet, perfect, fără deficit.

Ultimele retușuri

program-detoxifiere 3Există ultimi doi pași ai curelor de detoxifiere, care completează efectele, dar mulți oameni de multe ori au tendința să uită de ei. Unul fiind eliminarea metalelor grele din organism. Pentru a înlătura acestea, nu este suficient să asigurăm sprijin organelor interne care sunt responsabile de detoxifiere, de asemenea, trebuie ingerate minerale care sunt capabile să lege metalele grele (zinc, seleniu, magneziu).

Al doilea pas fiind suplimentarea, care se referă la vitamine, minerale, ingrediente pentru flora intestinală, etc. Prin completarea constantă a substanțelor vitale – antioxidanți – pentru organism putem eluda producerea radicalilor liberi și astfel asigurăm eficacitatea sistemului imunitar, prevenim dezvoltarea bolilor.

Programul de detoxifiere ToxiClean

Acest program minunat împreună cu Clean Inside programul de curățarea intestinului include complet toate instrumentele necesare pentru fiecare pas al programului menționat mai sus. Clean Inside servește curățarea intestinului, Swiss Probiotix restabilește echilibrul florei intestinale, ToxiClean elimină metalele grele, iar la sfârșit Detox Vital pune punctul pe i: realimentează organismul cu materiale necesare.

Astfel, se poate observa faptul că folosire unui program de detoxifiere ca şi programul de curăţarea intestinului Clean Inside şi programul de detoxifiere ToxiClean, nu avem nimic de făcut decât să experimentăm cum devenim zi cu zi mai relaxaţi , mai eliberaţi şi mai puternici, cum se elimină toxinele din organismul nostru.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Parasic Jr.
Parasic Junior

Solutia perfecta pentru copii in curatirea de paraziti. Fiind foarte eficient, Parasic Junior® este un lichid bun la gust pe care copiilor le place sa-l ia. Este recomandat si pentru adultii care prefera lichidele in locul capsulelor.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Programul Clean Inside
Program CleanInside

Programul de curățarea intestinelor Clean Inside se compune din trei produse, pe care le- am dezvoltat special pentru curăţare cea mai complexă şi cea mai naturală a colonului.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Asigură o floră intestinală sănătoasă a colonului prin 8 miliarde de germeni de bacterii benefice vii, stabileşte baza unui sistem imunitar puternic şi totodată protejează tractul intestinal.

119 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0