Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Salvia

salvia 1Utilizarea

Decoctul frunzelor (Salviae folium) conţine uleiuri volatile şi substanţe specific care calmează durerea în gât, este idela pentru clătirea gurii în cazuri de infecţii, intern este folosit împotriva transpiraţiei, gastroenteritei. Este cunoscut şi pentru că întăreşte sistemul nervos.

Folosind cu alte condimente conferă un gust plăcut mâncărurilor. Putem să folosim pentru condimentarea mâncărurilor de carne grasă, de asemenea, şi garnitura acestora. Este ideal pentru prepararea de carne de raţă, gâscă, carne de vânat, umpluturi de carne, ficat, peşte, pateuri, brânzeturi, paste fierte. Să folosim cu prudenţă.

Avertizare

Nu se recomandă utilizarea prelungită a uleiurilor volatile datorită conţinutului ridicat de tuion. De asemenea, nu este recomandat ceaiul de salvie mamelor care alăptează, femeilor însărcinate şi pentru cei care au o tensiune arterial prea mică.

Referinţe:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Salvie

Această plantă medicinală se regăseşte şi în produsul nostru Parasic.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Programul ToxiClean
Program ToxiClean

Programul de detoxifere ToxiClean a fost dezvoltat în aşa fel, încât administrat împreună cu programul Clean Inside să aibă un efect de curăţare şi de dezintoxicare şi mai eficient asupra organelor interne, pentru sănătatea zilnică.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
ToxiClean capsule
Capsule ToxiClean

Ajută organismul în procesele de eliminare ale celor mai periculoase metale grele în timpul detoxifierii sângelui, ficatului, rinichilor şi ale altor organe.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Slim Tea
Slim Tea

Este o combinaţie de 13 plante medicinale special selectate. Ajută la funcţionarea normală a intestinelor şi apariţia regulată a defecaţiilor. Nu conţine cofeină.

89 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0