Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Stomac plat

stomac-plat 1Credeti sau nu, insa cel mai rapid si mai eficient mod de a-ti transforma corpul intr-o masina de ars grasimi este prin a scapa de depunerile de toxine. Aceasta nu doar ca va ajuta sa mai scapati de cateva kg dar va mari si nivelul energiei, va imbunatati digestia astfel incat alimentele vor fi mai bine asimilate in loc sa se depuna sub forma de grasimi.

Ca ne place sau nu, acumularea de toxine se vede si in jurul taliei si scaparea de acest exces inauntru va face o mare diferenta si inafara. (Veti putea stramta cureaua cu una sau doua gauri!). Deasemenea, odata organismul curatit, va folosi nutrientii mult mai eficient, acestia reducand pofta dupa dulciuri si mancaruri grase. Veti descoperi ca dupa ce a-ti scapat de problema detoxifierii, veti fi mult mai precaut in alegerea alimentelor. Multi dintre cei ce au folosit Clean Inside au spus ca au slabit in timpul programului. Un lucru pe care il mentioneaza aproape toti este un stomac mai plat. Puteti citi mai jos despre cateva dintre aceste transformari.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
Programul ToxiClean
Program ToxiClean

Programul de detoxifere ToxiClean a fost dezvoltat în aşa fel, încât administrat împreună cu programul Clean Inside să aibă un efect de curăţare şi de dezintoxicare şi mai eficient asupra organelor interne, pentru sănătatea zilnică.

299 RON
Detalii
Adaugă in cos
Fibrele Clean Inside
Fibra CleanInside

Supliment nutritiv pe bază de fibre pentru curățarea colonului, cu ajutorul fibrelor curăţă intestinul gros de depunerile acumulate şi previne formarea noilor depuneri.

155 RON
Detalii
Adaugă in cos
Swiss DigestFX
Swiss DigestFX

Capsula Swiss DigestFX® conține enzime naturale, care administrate în timpul meselor ajută la digestie și la prevenirea multor probleme digestive, ca și balonarea, flatulență, crampe, gaze, arsuri stomacale, digestie lentă, iritații sau alte tulburări digestive.

145 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0