Dr. Csaba Podlupszki Autor: Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterolog


Viermi și paraziți

viermi-si-paraziti 1Parazitii – ce subiect deranjant si jenant. Multi oameni nici nu vor sa se gandeasca la ei, altii vorbesc putin, in timp ce unii le neaga existenta. Cei mai multi nu realizeaza ca este extrem de usor sa intri in contact cu parazitii. Apa contaminata, carnea neprajita bine, fructe si legume spalate insuficient, sunt doar cateva dintre sursele comune de infectie. Transmiterea de la animale sau persoane deja infectate este deasemenea destul de comuna. Folosirea exagerata a antibioticelor se mai adauga la aceasta problema interferand cu flora intestinala normala si slabind rezistenta organismului.

Conform Medicinei Alternative, The Definite Guide, ”Un factor complicat al infectiei cu paraziti este ca multi oameni nici macar nu stiu ca sunt infectati. Cercetatorii in medicina incep sa recunoasca ca infectiile cu paraziti contribuie la o varietate de boli, inclusiv boala Chron, colita ulcerativa, artrita si simptome reumatice, sindromul oboselii cronice si SIDA. O serie de complicatii digestive, cum ar fi diareea si sindromul colonului iritabil, sunt legate de infectiile cu paraziti.”

Programul de Curatire Interna Clean Inside este cel mai sigur si cel mai eficient 100% natural program care ajuta organismul in eliminarea parazitilor. Dar nu luati doar cuvintele noastre de bune. Cititi cateva dintre povestirile uimitoare.

Pe baza căutării anterioare vă recomandăm următoarele produse.
ToxiClean capsule
Capsule ToxiClean

Ajută organismul în procesele de eliminare ale celor mai periculoase metale grele în timpul detoxifierii sângelui, ficatului, rinichilor şi ale altor organe.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Parasic Jr.
Parasic Junior

Solutia perfecta pentru copii in curatirea de paraziti. Fiind foarte eficient, Parasic Junior® este un lichid bun la gust pe care copiilor le place sa-l ia. Este recomandat si pentru adultii care prefera lichidele in locul capsulelor.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
Parasic
Parasic

Parasic este un supliment nutriţional pentru eliminarea paraziţilor intestinali şi ouăle acestora din colon şi din alte părţi ale organismului.

129 RON
Detalii
Adaugă in cos
NaturalSwiss =
Produse în total:
0